Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Aynısı
Ben bu ay anısını yapicaktim karar almiştim hazir adetten çiktim ilşkide olmadi kndmi buna hazirlamiştim doktorumı araidm klomen kullanirken hsg çelmiyo dediler o sebeple kaldı bu ay hsg çekilmesi işlemi herşeyde bi hayır vardir belki bunda da bi hayır vardir bide çok pahalı ya hsg anestezili fiyatı 4000 lira idi şaka gibi

Eğer çocuk oluşacaksa bu ay klomen ile tüplere ilaçlı sıvı gönderiliyo o yüzden düşüğe ya da sakatliğa sebep olablr düşünceleri varmiş çocuğun

Bnde ilk bu ay başladim klomene 11i test yapicam bakalım bana iğne vermedi çatlatma iğnesi :) niye bilmiyorım 3 yumurtam olşmş

Merhaba kızlar. Ben de bugün ovitrelle vuruldum inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Ben iki ay klomen ve çatlatma ignesi oldum o aylar olmadi gebelik. Diger ay klomen ve igne kullanmadan hamile kaldım. Bilmiyorum belki etkisi devam mı etti. İkiz gebelikti ama 7.haftada kalpleri durdu. İnşallah bu kez olur beklemek cok yıpratıcı çünkü

Kizlarre doktor 28şubatta gittiğimde 3 tane yumurtam oldğnu sölemişti şimdi bıgün ov testi yaptim bu şekilde çikti bnm bugünü değerlendirmem mi gerekiyor eşim nöbetçi bugünde kalmiş olcak yarın sabaha sorun olr mu

Canım T çizgisi pik yapmış bugün. Yani yumurtlama günün. Yarın tekrarla testi. Eğer T cizgisi koyu rengi kaybetmeye baslarsa çatlama demek. bugünü ve bugünden sonraki günleri değerlendir kesin. İnşallah tutar.

Ay bugün eşim nöbetçi değerlendiremicem yarın sbaah ancak olur sorun olur mu yoksa çağaricam eşimi işten

Ben sebep olmak istemem canim ama sperm canlı kalabiliyor vücutta bir kaç gün. İstersen yarin değerlendir. Ama yarin testi tekrarla Tcizgisi koyu rengini kaybetmeye baslarsa catlama demek o zaman kesin üst üste değerlendir

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben çatlatma iğnemi 23 şubatta oldum. Bugün iğne hariç 8. Günüm. Niyetim normalde 6. günden başlayıp iki günde bir kaset testi tekrarlayıp iğnenin etsinin geçmesini hesaplamaktı. Ancak 6. Günü yaptığım test direkt negatif geldi. Elimdeki test erken gebelik değildi ondan olabilir mi? Ya da ilacın etkisi bu kadar sürede geçer mi?

Hayır canım stress yapma 6-7 gün sonra gidiyor iğne etkisi benim ilk iğnede öyleydi hayalet çizgi çıkıyodu 8-9 gün tamamen negatşfe dönmüş oluyodu sonraki çizgiler önemli işte 15. Gün veya 16. Gün net oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…