Ben bu ay anısını yapicaktim karar almiştim hazir adetten çiktim ilşkide olmadi kndmi buna hazirlamiştim doktorumı araidm klomen kullanirken hsg çelmiyo dediler o sebeple kaldı bu ay hsg çekilmesi işlemi herşeyde bi hayır vardir belki bunda da bi hayır vardir bide çok pahalı ya hsg anestezili fiyatı 4000 lira idi şaka gibiKızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mibn bı ay yapicaktim
Eğer çocuk oluşacaksa bu ay klomen ile tüplere ilaçlı sıvı gönderiliyo o yüzden düşüğe ya da sakatliğa sebep olablr düşünceleri varmiş çocuğunKızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi
Doktor mu dedi bu durumu canımEğer çocuk oluşacaksa bu ay klomen ile tüplere ilaçlı sıvı gönderiliyo o yüzden düşüğe ya da sakatliğa sebep olablr düşünceleri varmiş çocuğun
Evet canım doktor dedi dğru geldi bana da mantıklı yaniDoktor mu dedi bu durumu canım
Bnde ilk bu ay başladim klomene 11i test yapicam bakalım bana iğne vermedi çatlatma iğnesi :) niye bilmiyorım 3 yumurtam olşmşKızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi
Ovulasyon ile takip etseydin.bende iğne almayacam bu ay büyük ihtimalleBnde ilk bu ay başladim klomene 11i test yapicam bakalım bana iğne vermedi çatlatma iğnesi :) niye bilmiyorım 3 yumurtam olşmş
Canım T çizgisi pik yapmış bugün. Yani yumurtlama günün. Yarın tekrarla testi. Eğer T cizgisi koyu rengi kaybetmeye baslarsa çatlama demek. bugünü ve bugünden sonraki günleri değerlendir kesin. İnşallah tutar.Eki Görüntüle 3212772
Kizlarre doktor 28şubatta gittiğimde 3 tane yumurtam oldğnu sölemişti şimdi bıgün ov testi yaptim bu şekilde çikti bnm bugünü değerlendirmem mi gerekiyor eşim nöbetçi bugünde kalmiş olcak yarın sabaha sorun olr mu
Ay bugün eşim nöbetçi değerlendiremicem yarın sbaah ancak olur sorun olur mu yoksa çağaricam eşimi iştenCanım T çizgisi pik yapmış bugün. Yani yumurtlama günün. Yarın tekrarla testi. Eğer T cizgisi koyu rengi kaybetmeye baslarsa çatlama demek. bugünü ve bugünden sonraki günleri değerlendir kesin. İnşallah tutar.
Evett dün akşamı değerlendirdimDün degerlendirmismiydin peki
Çok teşekkür ederimm sağol canımBen sebep olmak istemem canim ama sperm canlı kalabiliyor vücutta bir kaç gün. İstersen yarin değerlendir. Ama yarin testi tekrarla Tcizgisi koyu rengini kaybetmeye baslarsa catlama demek o zaman kesin üst üste değerlendir
Selam canım aynı ilerliyoruz galiba kaçıncı günüm ?Kizlar bugün catlama ignesinden sonraki 6. günümm.. 10-11 Mart gibi test yapmayi düsünüyrumm.. zaman gecmiyor
Hayır canım stress yapma 6-7 gün sonra gidiyor iğne etkisi benim ilk iğnede öyleydi hayalet çizgi çıkıyodu 8-9 gün tamamen negatşfe dönmüş oluyodu sonraki çizgiler önemli işte 15. Gün veya 16. Gün net oluyorKızlar bir şey sormak istiyorum. Ben çatlatma iğnemi 23 şubatta oldum. Bugün iğne hariç 8. Günüm. Niyetim normalde 6. günden başlayıp iki günde bir kaset testi tekrarlayıp iğnenin etsinin geçmesini hesaplamaktı. Ancak 6. Günü yaptığım test direkt negatif geldi. Elimdeki test erken gebelik değildi ondan olabilir mi? Ya da ilacın etkisi bu kadar sürede geçer mi?
Selam canim igne günü dahil yarin 10. günüm senin?Selam canım aynı ilerliyoruz galiba kaçıncı günüm ?
Merhaba Benim de bugün 10 .günüm canımSelam canim igne günü dahil yarin 10. günüm senin?
Cok merak ediyorum ignenin etkisi gecmismiyidir.. agrilarin belirtilerin falan var mi canimMerhaba Benim de bugün 10 .günüm canım