Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Ovulasyon testi tapiyorum o da çok silik çıkıyor ya yumrtam olşmş mesela onu bile göstermedi testte anlayamiyorım ki dr da 15 gün sonra deedi
Sürekli test yaparsan daha çok yıpranırsın burada hep öyle okudum kendini karamsarlıga kaptırma. Bence sabret günün beklemelisin zor ama bende gününe kadar test vs hiç bakmayacağım

Merhaba kızlar bugün bende 3. İğnemi vuruldum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlat versin içinde bana da inşallah

Catlatma iğnesinden sonra bugün 13. Günündeyim iki gündür test yapıyorum ama negatif cikiyo aşırı bugün kaşık ağır var acaba sebebi ney pozitife dönme şansı varmi böyle bisey yaşayan varmi arkadaşlar yarın dr gidecem bakalım br diyecek

Bnde 28 ocakta catlatma ignesi kullandim ama 13 gün sonra adet oldumm.. normalde adetim 1 hafta iken bu sefer 4 gün sürdü.. diger aya hamile kalir miyim bilemiyorum 2 3 ay SONRA bile hamile kalanlar varmış

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi

Rahim filminde tüpleriniz ve rahim yapınıza bakılıyor. Eğer tıkalıysa ve rahimde şekil bozukluğu varsa buna göre tedavi uygulanıyor. Yani klomene başladığınızda boşu boşuna kullanmış olabilirsiniz bunu riske atmazlar diye düşünüyorum. Birde ilaç atıyolar çekim sırasında belki ilaç kullandığınız için sıkıntı olabilir.

Bilemedim valla canım.zararı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…