İkiside aynı etkide die biliyorum çokaz içerik farklari vsrKızlar genel olarak bir şey sormak istiyorum femara mı daha iyi klomen mi
Femara daha iyi diye duymuştum ama kişiden kişiye degisiyo galiba bende işe yaramadıKızlar genel olarak bir şey sormak istiyorum femara mı daha iyi klomen mi
Bende 14 de ovitrelle oldum dr olası gebelik için dupaston verdi tutunmasi için bugün iğnenin 13 cu günü test yaptım bariz tek çizgiyi gördüm yine de bir unut diyorum adetim ayın 2si 3 u gibi bakalım inşallah hissettiğim dogrudur14 şubatta çatlatma iğnesi oldum, en son dün yaptım negatifti
Belki sabah ki idrarla yapınca degisir cnm ayni gunigne olmuşuz bende 14 subatta igne oldumŞubat 14 de catlama iğnesi oldum dr dupaston vermişti olası gebelik için tutunmasi açısından iğnenin 13 üncü günü bugün öğleden sonra test yaptım bariz negatif çıktı
İnşallah pozitif döner çok yorum okudum 12/13 gün negatif görüp 16 günde pozitif gören ben hissediyorum sanki ama inşallah vardır. Sende de bende deBelki sabah ki idrarla yapınca degisir cnm ayni gunigne olmuşuz bende 14 subatta igne oldum
İnşallah cnm inşallah ama bende yoktur kesin benceİnşallah pozitif döner çok yorum okudum 12/13 gün negatif görüp 16 günde pozitif gören ben hissediyorum sanki ama inşallah vardır. Sende de bende de
2 gün sonra tekrarla canım iki katına çıkarsa vardırArkadaşlar çatlatma iğnesi günün saymazsak 13.günü beta:5.33 çıktı yükselme ihtimali var mı ya da yaşayan
İnşallah regl ye 4 gün var çok düşük geldi ama hayırlısı2 gün sonra tekrarla canım iki katına çıkarsa vardır
Gün aşırı adete kadar ilişkiye devamHanımlar 27 Şubat çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrası ilişki dedi doktor sonrası için birşey demedi yoğundu sonrasını sormamisim gün aşıri mi her gün mu olacak bilgisi olan varsa cvp verir misiniz
Gün aşırı dedi bana bir gün durup dir gün ilişki onermistiHanımlar 27 Şubat çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrası ilişki dedi doktor sonrası için birşey demedi yoğundu sonrasını sormamisim gün aşıri mi her gün mu olacak bilgisi olan varsa cvp verir misiniz
Merhaba 14- 15 gün geçmeden testler yanıltıyorKızlar merhaba benim catlama ignesinden sonra bugün 11. Günüm dün test yaptim erken gebelik testi coooook silik bi çoğu cıktı kaset testte ise negatif cikti bu günlerden sonra pozitife dönen varmi acaba