Oldu oldu cnm. Bugün iğne harici 13. Gün yarın test yapicam bakalim hayırlısı diyoruzz
Insallah cnm ama hiç umudum yokinşallah olumlu sonuclar aliriz
Senin kaçıncı gün bugün cnminşallah olumlu sonuclar aliriz
Sen galiba iğne olmamistin dimi ya kafa.gittiSenin kaçıncı gün bugün cnm
Yarın gidicem ben canım bilmiyorum iğne yapar mi yapmaz mi 11.günüm olcak yarin sabah 8de gidicemSenin kaçıncı gün bugün cnm
Olsun ya inan bnde öyleyim çok dolu olcakmi tutcak mi başka bişi düşünemiyorım eşim akşam işten gelince anca kafam dağiliyo biraz gül eğlen zaman geçiyorSen galiba iğne olmamistin dimi ya kafa.gitti
Hayırlısı olsun inşallah cnm bnde adetin 12. Günü sabah vurulmuştumYarın gidicem ben canım bilmiyorum iğne yapar mi yapmaz mi 11.günüm olcak yarin sabah 8de gidicem
Amin inşallah cnm. İnşallah sağlıklı gebelik olur senindeHerkese merhababende bugün aşılama oldumm.. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almamızı nasip etsin hepimizin inşall
Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alırızAmin inşallah cnm. İnşallah sağlıklı gebelik olur seninde
Aminnn inşallahAminn inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Çok heyecanliyim bide kasıklarimda çok ağri var neden bilmiyorum günde bir ilşki mi oluuuor bu süreçte biz bazen 2 oluyor günde yemi evliyiz hemüz 6aylık beyime söz geçiremiyorum ağrı olmuşmuydu sizde iğne öncesiHayırlısı olsun inşallah cnm bnde adetin 12. Günü sabah vurulmuştum
Aşılama olayiyla ilgili bilgi verir misin cnm süreç nasıl işliyorHerkese merhababende bugün aşılama oldumm.. Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almamızı nasip etsin hepimizin inşallah
İğne öncesi olmadi cnm igneden sonra olduÇok heyecanliyim bide kasıklarimda çok ağri var neden bilmiyorum günde bir ilşki mi oluuuor bu süreçte biz bazen 2 oluyor günde yemi evliyiz hemüz 6aylık beyime söz geçiremiyorum ağrı olmuşmuydu sizde iğne öncesi
Doktor zatenn ilişki günlerini sana söyleyecek eğer bakalim igne vurursa vurmazsada sor ki ne zaman catlar veya catlamaya yakın olur hani doktor soylemese bile sen sor ona göre degerlendirme yaparsınÇok heyecanliyim bide kasıklarimda çok ağri var neden bilmiyorum günde bir ilşki mi oluuuor bu süreçte biz bazen 2 oluyor günde yemi evliyiz hemüz 6aylık beyime söz geçiremiyorum ağrı olmuşmuydu sizde iğne öncesi
Diğer ay yaptırır mıyım bilmiyorum bu ay psikolojik açıdan çok zor oldu benim için her allahın günü test yaptım sanırım bu beni mahvettiHeee olsun cnm üzülme bunilk denemendi sanırım iğneyi diğer ay olur Allahin izniyle
Kuzum ilk denememdi ömrümde yumurta çatlatmaydı aşılamaydı hiç duyduğum şeyler değildi çevremden hiç duymadığımdan hiç bilmiyordum öğrendikten sonra çok heveslendim olur sandım nasip..Canım benim sakın ol geçen ay bende öyleydim ki benim yumurtalar catlamamis hani düşün bastan biliyordum adet olacağımı gercekten insani maf ediyor ama sabret sabrin sonu selamet insallah
Ya
Yaaa yapmayin silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Bu günler bidaha gelmicek çnkü buda zmana kaybı üzülerek ertleemiş oluyıruz pes etmek yok
Sizinde ilk denemeniz miydiYa hayırlısı olsun kuzum ya
Regl sonrası doktor yumurta takibi yaptı bu süre içinde beş gün sabah akşam femara kullandım (yumurta büyütmek için) tabi yeterli olmadı ve gonalf 300 den 50ler doz göbekten iğne ile devam ettim. Son olarak cumartesi günü iki tane yumurtam yeterli olgunluğa gelince akşam çatlatma iğnesi(ovitrelle)yaptık. Bugünde eşimle birlikte sperm wash dedikleri sperm yıkama yani kaliteli olanları ayrıştırma yapıyorlar ordan örneği alıp doktoruma gittim ve bugün 12.30 gibi aşılamyı yaptık canım aklına takılanları sor ben yazayımAşılama olayiyla ilgili bilgi verir misin cnm süreç nasıl işliyor