Ne cabuk cikti kan sonucunBenimde negatif canım..
Rabbimin vardir bir bildigi inşallah diger ay olur. Ama daha 13. Gun hani poz. Olmaz mi kiBenimde negatif canım..
Yok canım biliyorum olmaz cuma günü 3.60 tı bugün 0.15 olmusRabbimin vardir bir bildigi inşallah diger ay olur. Ama daha 13. Gun hani poz. Olmaz mi ki
Heee olsun cnm üzülme bunilk denemendi sanırım iğneyi diğer ay olur Allahin izniyleYok canım biliyorum olmaz cuma günü 3.60 tı bugün 0.15 olmus
Evet 3. Gün ama üç gün boyunca çok şiddetli kasıkta batma hissi oldu bugün daha iyi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alirizHmmm 4.gun daha
Ya hayırlısı olsun kuzum yaBenimde negatif canım..
Sonucun nedir canım çikti miiiYa hayırlısı olsun kuzum ysonucun ne canısı
inşallah benim 7.gün fena ağrım var şuanEvet 3. Gün ama üç gün boyunca çok şiddetli kasıkta batma hissi oldu bugün daha iyi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar aliriz
Ben yarın gidicem adetin 11.günü beni yarın çağardi bakalım ne gözükcekMerhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?
Negatif malesef canımSonucun nedir canım çikti miii
Yaaaa saçmlmaaaaaa bizler birbirimize dedtek olarak aşicaz bunlari yapma nolur bu ahda tedavini ol bu kaçinci idi ki millet 6kez kullaniş 6.da yakaliyor pes etmeeeÇok kötü oldum ya tedaviyi bırakıyorum malesef artık hayırlısı gerçekten
Benimde negatif canım..
Beniminşallah benim 7.gün fena ağrım var şuan
Benimde galiba negatif olacak iyice paronaya oldum vallaoffff bende mi negatif olcak acaba korkuyorum kizlar pskljm hiç iyi deil sürekli bnu düşünmekten ztn
Senin iğne oldu mu canım, ne zaman test günüBenim
Benimde galiba negatif olacak iyice paronaya oldum valla
Oldu oldu cnm. Bugün iğne harici 13. Gün yarın test yapicam bakalim hayırlısı diyoruzzSenin iğne oldu mu canım, ne zaman test günü
Yaaa yapmayin silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Bu günler bidaha gelmicek çnkü buda zmana kaybı üzülerek ertleemiş oluyıruz pes etmek yokKızlar ben çok kötüyüm sonucu gördüğümden beri ağlıyorum biliyorum her şey Allahtan.. kulağıma bebek ağlama sesi geliyor çıldırıcak gibiyim
Canım benim sakın ol geçen ay bende öyleydim ki benim yumurtalar catlamamis hani düşün bastan biliyordum adet olacağımı gercekten insani maf ediyor ama sabret sabrin sonu selamet insallahKızlar ben çok kötüyüm sonucu gördüğümden beri ağlıyorum biliyorum her şey Allahtan.. kulağıma bebek ağlama sesi geliyor çıldırıcak gibiyim