Kuzum normal söyle düşün ben adetin 9.günü gittigimde daha 9 mm di adetin 15.günü çatlayak kıvama gelmişti igne yaptık. Ama igne olduktan sonra ovu takibi yapma hep pik gösterir igne beta salgıladıgı içinPeki bnm yrin adet biteli 7.günüm olcak yumurta henüz göremedim ovulasyon testinde ikinci çizgi hep silik çikiyor normalmmi bn daha fazla yumrtam olur die bekliyordum yoksa yarinki ultrasyonda mi görünür
Sen n zmn kana gideceksin cnmKuzum normal söyle düşün ben adetin 9.günü gittigimde daha 9 mm di adetin 15.günü çatlayak kıvama gelmişti igne yaptık. Ama igne olduktan sonra ovu takibi yapma hep pik gösterir igne beta salgıladıgı için
Sen n zmn kan vereceksin cnmHiç belirtilerin var mı canım bende bel ağrısı dışında hiçbir şey yok
Şuan gidiyorum canım dua et ne olursun ögleden sonra çıkıcak sonuçSen n zmn kana gideceksin cnm
Hadi insallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle gel inşallah benide haberdar et ay cok heyecanlı:)Şuan gidiyorum canım dua et ne olursun ögleden sonra çıkıcak sonuç
Ne kadar oldu siz yaptiraliBende de aynı şekilde ağrım oldu batma hissi vardı sağ kasığımda ve ilişki sonrası aşırı gaz sıkışması oldu ve bir saat sonra sağdaki batma hissi geçip rahimde ağrım oldu
Aminn kuzm inşallahHadi insallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle gel inşallah benide haberdar et ay cok heyecanlı:)
Ayy kaç yumurta oluştu peki Bu arada hastaneye gütmişsin güzel haberlerini bekliyoruzKuzum normal söyle düşün ben adetin 9.günü gittigimde daha 9 mm di adetin 15.günü çatlayak kıvama gelmişti igne yaptık. Ama igne olduktan sonra ovu takibi yapma hep pik gösterir igne beta salgıladıgı için
Geçen ay 1 bu ay 2 canım kan verdim şimdi 2.30 da çıkıcakAyy kaç yumurta oluştu peki Bu arada hastaneye gütmişsin güzel haberlerini bekliyoruz
Bnm bugün tam 13. Gün iğne günü haricNe kadar oldu siz yaptirali
Pardon mesajlar karıştı:)Bnm bugün tam 13. Gün iğne günü haric
Ikiside çatlamış miydi yumurtalarin baktirdin mi cnm bnmde 2 varri ama biri catladi digeri çatlamadiGeçen ay 1 bu ay 2 canım kan verdim şimdi 2.30 da çıkıcak
Baktırmadım canım doktorum gerek duymadı bakmayaIkiside çatlamış miydi yumurtalarin baktirdin mi cnm bnmde 2 varri ama biri catladi digeri çatlamadi
Senin bugün tam.kacinci günün canim iğne gününü saymiyorsun dimiBaktırmadım canım doktorum gerek duymadı bakmaya
Sayarak 15 gün canımSenin bugün tam.kacinci günün canim iğne gününü saymiyorsun dimi
Ay çok güzell haberlere inşallahGeçen ay 1 bu ay 2 canım kan verdim şimdi 2.30 da çıkıcak
İnşallah kuzm inşallah umudum yok ama inşallah güzel sonuçlanırAy çok güzell haberlere inşallah
Ben gidemicem galiba canım ya çok stres oldumSen n zmn kan vereceksin cnm
Ben cesaret edip gidemiyorumİnşallah kuzm inşallah umudum yok ama inşallah güzel sonuçlanır
Bnde cok stresliyim sen hiç test yaptinmi kaçıncı gün bugun ?Ben gidemicem galiba canım ya çok stres oldum