Istenilen rahatlık gelmiş sonunda sanaBugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum
Tabi yalan yok korktum. Ne olucak ne edicek kaç kalıcak,edicekIstenilen rahatlık gelmiş sonunda sanaçok şükür 4 tane embriyon var bak daha geçen gece onuda stres yapıyordun ben sana dedim herşey güzel olacak diye
Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)Bizzzz geldiiiiiik
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştıkCok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa
Amiiiiin inşallahSaglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?
3 çocuğun var daha ordaTabi yalan yok korktum. Ne olucak ne edicek kaç kalıcak,edicek
Ama şuan çok rahatım.
Teslimim..her şey olacağına varır.
Biz elimizden geleni yaptık sıra mucizemde
Herşey gönlünce olsun canım benim inşallah pozitifi de görür kucağına alırsıınnTabi yalan yok korktum. Ne olucak ne edicek kaç kalıcak,edicek
Ama şuan çok rahatım.
Teslimim..her şey olacağına varır.
Biz elimizden geleni yaptık sıra mucizemde
Tuh. Merkezime sorayim kabul ediyorlar mi diye.Amiiiiin inşallah
Hayır.
Transfere eş sokmuyorlar. Bunu daha önce hiç duymadımTuh. Merkezime sorayim kabul ediyorlar mi diye.
Sevgiler
Evet 3 bebem var3 çocuğun var daha ordahiç endişelenecek birşey yok. Şimdi bi rahatlama geldi sana tabi ama 3 5 gün sonrada test stresi başlamasın
Girmeye müsait ve anlamlıda bir ortam değilTuh. Merkezime sorayim kabul ediyorlar mi diye.
Sevgiler
Cok tesekkur ederimmmHerşey gönlünce olsun canım benim inşallah pozitifi de görür kucağına alırsıınn
Haha stresten değil ki gercekcilik anlamında yaaBak yabaşladın bile
Test stoğu yapmadın dimiHaha stresten değil ki gercekcilik anlamında yaa
5. Gün bile yapan var
Ben 9.günden önce asla yapmam zaten. Geç yaparım erken yapmam
Bazı merkezlerde alıyorlar, arkadaşım antalyada tedavi gördü orda alınıyormuş ama arkadaşım istemedi. Merkezinize sorun bi ❤Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?
Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum
Yok canııımTest stoğu yapmadın dimi
Bugün çıkmamda yarından itibaren yarım saat yürüyüs yaparım. Ben cok yatıp kalabilecek bi insan değilim ruhum sıkılırSen yinede dikkat et bol bol dinlen 15 dk temiz havayla yürüyüş yap balkonlarini ac ustunu kalın giyin odalarini gezebilirsn
Vallahi bende oyleyim hic yerimde duramiyorum uzanim diyorum aklima bisey geliyo geri kalkiyorumBugün çıkmamda yarından itibaren yarım saat yürüyüs yaparım. Ben cok yatıp kalabilecek bi insan değilim ruhum sıkılır
Tek korkttugum sey var tuvalete cıkmak korkulacak bir sey yok ama psikolojik olarak asla yapılmaması gereken bir seymis gibi dusunuyorum
Klozet var kuzumVallahi bende oyleyim hic yerimde duramiyorum uzanim diyorum aklima bisey geliyo geri kalkiyorum
Sivi seyler tuket kabız olmamaya calis bide eskiden babannamin plastik sandalyesi vardi lavaboya oturamazdi ortasini kesmislerdi oyle oturarak yapiyodu sende öyle bisey yapabilirsinklozet yoksa tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?