ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum
Istenilen rahatlık gelmiş sonunda sana çok şükür 4 tane embriyon var bak daha geçen gece onuda stres yapıyordun ben sana dedim herşey güzel olacak diye

Istenilen rahatlık gelmiş sonunda sana çok şükür 4 tane embriyon var bak daha geçen gece onuda stres yapıyordun ben sana dedim herşey güzel olacak diye
Tabi yalan yok korktum. Ne olucak ne edicek kaç kalıcak,edicek
Ama şuan çok rahatım.
Teslimim..her şey olacağına varır.
Biz elimizden geleni yaptık sıra mucizemde

Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?

Ama şuan çok rahatım.
3 çocuğun var daha orda hiç endişelenecek birşey yok. Şimdi bi rahatlama geldi sana tabi ama 3 5 gün sonrada test stresi başlamasın

Ama şuan çok rahatım.
Herşey gönlünce olsun canım benim inşallah pozitifi de görür kucağına alırsıınn

Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?
Bazı merkezlerde alıyorlar, arkadaşım antalyada tedavi gördü orda alınıyormuş ama arkadaşım istemedi. Merkezinize sorun bi ❤

Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum
Sen yinede dikkat et bol bol dinlen 15 dk temiz havayla yürüyüş yap balkonlarini ac ustunu kalın giyin odalarini gezebilirsn

Sen yinede dikkat et bol bol dinlen 15 dk temiz havayla yürüyüş yap balkonlarini ac ustunu kalın giyin odalarini gezebilirsn
Bugün çıkmamda yarından itibaren yarım saat yürüyüs yaparım. Ben cok yatıp kalabilecek bi insan değilim ruhum sıkılır
Tek korkttugum sey var tuvalete cıkmak korkulacak bir sey yok ama psikolojik olarak asla yapılmaması gereken bir seymis gibi dusunuyorum

Vallahi bende oyleyim hic yerimde duramiyorum uzanim diyorum aklima bisey geliyo geri kalkiyorum
Sivi seyler tuket kabız olmamaya calis bide eskiden babannamin plastik sandalyesi vardi lavaboya oturamazdi ortasini kesmislerdi oyle oturarak yapiyodu sende öyle bisey yapabilirsin klozet yoksa tabiki

Klozet var kuzum kabizlik problemim yok hic olmadida bu zamana kadar ama ben yinede korkuyorum girilmese daha iyi diye dusunuyorum ilk 2-3 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…