• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum😂
Istenilen rahatlık gelmiş sonunda sana😁 çok şükür 🙏 4 tane embriyon var bak daha geçen gece onuda stres yapıyordun ben sana dedim herşey güzel olacak diye 🎈

Istenilen rahatlık gelmiş sonunda sana😁 çok şükür 🙏 4 tane embriyon var bak daha geçen gece onuda stres yapıyordun ben sana dedim herşey güzel olacak diye 🎈
Tabi yalan yok korktum. Ne olucak ne edicek kaç kalıcak,edicek🙊
Ama şuan çok rahatım.
Teslimim..her şey olacağına varır.
Biz elimizden geleni yaptık sıra mucizemde👼🏼

Bizzzz geldiiiiiik😍
Bi tık rahim agzına girerken zorlandılar.
4-5. denemede girildi. Biraz darmış.
Neyseki sağlıkla çok şükür transferimiz oldu.
Odaya girer girmez soldaki ekranda kendisiyle tanıştık🙊 Cok hücreleri hali ekrandaydı. Sağda da ultrason vardı.
4 embriyomuzda bizi bekliyordu hastaneye geldiğimizde hatta geriden gelen 5.de varmış.
Ama onun kalitesi için çok iç açıcı olmadığını söylediler.
1 adet , 4aa transferimiz gerceklesti.
3 adet donduruldu.
1’i tekli(4aa) diğer ikisi 2’li(orta kalite) olarak
Şuan hastanedeyim yatıyoruz cocugun basını simdiden sisirdim konusa konusa😂
Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?

Ama şuan çok rahatım.
3 çocuğun var daha orda😊 hiç endişelenecek birşey yok. Şimdi bi rahatlama geldi sana tabi ama 3 5 gün sonrada test stresi başlamasın 😁😁

Ama şuan çok rahatım.
Herşey gönlünce olsun canım benim inşallah pozitifi de görür kucağına alırsıınn 🥰

Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?
Bazı merkezlerde alıyorlar, arkadaşım antalyada tedavi gördü orda alınıyormuş ama arkadaşım istemedi. Merkezinize sorun bi ❤

Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum😂
😂😂 Sen yinede dikkat et bol bol dinlen 15 dk temiz havayla yürüyüş yap balkonlarini ac ustunu kalın giyin odalarini gezebilirsn 😃😃

😂😂 Sen yinede dikkat et bol bol dinlen 15 dk temiz havayla yürüyüş yap balkonlarini ac ustunu kalın giyin odalarini gezebilirsn 😃😃
Bugün çıkmamda yarından itibaren yarım saat yürüyüs yaparım. Ben cok yatıp kalabilecek bi insan değilim ruhum sıkılır😂
Tek korkttugum sey var tuvalete cıkmak korkulacak bir sey yok ama psikolojik olarak asla yapılmaması gereken bir seymis gibi dusunuyorum😂

Bugün çıkmamda yarından itibaren yarım saat yürüyüs yaparım. Ben cok yatıp kalabilecek bi insan değilim ruhum sıkılır😂
Tek korkttugum sey var tuvalete cıkmak korkulacak bir sey yok ama psikolojik olarak asla yapılmaması gereken bir seymis gibi dusunuyorum😂
Vallahi bende oyleyim hic yerimde duramiyorum uzanim diyorum aklima bisey geliyo geri kalkiyorum 😏😏
Sivi seyler tuket kabız olmamaya calis bide eskiden babannamin plastik sandalyesi vardi lavaboya oturamazdi ortasini kesmislerdi oyle oturarak yapiyodu sende öyle bisey yapabilirsin 😂 klozet yoksa tabiki

Vallahi bende oyleyim hic yerimde duramiyorum uzanim diyorum aklima bisey geliyo geri kalkiyorum 😏😏
Sivi seyler tuket kabız olmamaya calis bide eskiden babannamin plastik sandalyesi vardi lavaboya oturamazdi ortasini kesmislerdi oyle oturarak yapiyodu sende öyle bisey yapabilirsin 😂 klozet yoksa tabiki
Klozet var kuzum😂 kabizlik problemim yok hic olmadida bu zamana kadar ama ben yinede korkuyorum girilmese daha iyi diye dusunuyorum ilk 2-3 gun😂

Back