Transfer de eş sokulmuyor. Bildiğinim kadarı ile en azından benim merkez öyle.Saglikla kucaginiza aldiginizin haberlerini de burdan duyariz umarim :)
Esinizi aldilar mi transfer odasina?
Transferde eşin ne işi var zaten arkadaşım Allah aşkına ya. Doğum mu bu. Herşeyin de bir adab_ı var.Transfer de eş sokulmuyor. Bildiğinim kadarı ile en azından benim merkez öyle.
HoşgeldinMerhaba kızlar bende, ocak tüp bebek başlayanlardan kaçtım buraya geldim, orası hep hamiş dolduRabbim hepsine bize de hayırlı evlatlar versin inşallah...Cuma günü ilk tüp bebek transferimde kimyasal gebelik yaşadım, şimdi dondurulmuş 2 6aa bebem beni bekliyor, 2 gün sonra kontrolüm var, bakalım nasıl ilerleyeceğiz...
HoşgeldinizMerhaba kızlar bende, ocak tüp bebek başlayanlardan kaçtım buraya geldim, orası hep hamiş dolduRabbim hepsine bize de hayırlı evlatlar versin inşallah...Cuma günü ilk tüp bebek transferimde kimyasal gebelik yaşadım, şimdi dondurulmuş 2 6aa bebem beni bekliyor, 2 gün sonra kontrolüm var, bakalım nasıl ilerleyeceğiz...
Saol canımHoşgeldiniyi yaptın kaçmak ile Ocak bitti artık bu ay bizim ayımız şubatların ayı :) amin insallah Allah hakkımızda herkesin hayırlısını eylesin. Çok güzelmiş kaliten masallahhh diyelim
Kimyasal olduğum betaya netleşince dr um ilaçları kes adetin 6/7 günü kontrole gel,doğal transfer yapıcam dedi.. ilaçları kesince zaten 3. Günü adet oldum. Sanırım hiç ilaç vs kullanmayacağım normal spontane gebelik gibi rahim uygun olduğunda embriyoları bırakacak... bakalım görücez ben olan biteni paylaşacağım herkes için bir bilgi olur..Hoşgeldiniz2 gün sonra kontrolüm var demişsiniz, daha ilk transfer yeni sonuçlanmış. Peki hiç rahim dinlendirme süreci filan olmuyor mu Ikinci deneme için?
Çok teşekkür ederizSaol canım
Kimyasal olduğum betaya netleşince dr um ilaçları kes adetin 6/7 günü kontrole gel,doğal transfer yapıcam dedi.. ilaçları kesince zaten 3. Günü adet oldum. Sanırım hiç ilaç vs kullanmayacağım normal spontane gebelik gibi rahim uygun olduğunda embriyoları bırakacak... bakalım görücez ben olan biteni paylaşacağım herkes için bir bilgi olur..
İnşallah canım bakalım hayırlısı artık, doğal transferde başarı oranı daha yüksek olabiliyormuş bi yerde okumuştum dr um da öyle söylemişti...Çok teşekkür ederizbizde deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Insan böyle böyle birçok şey öğreniyor. Demek ki doğal transfer olacağı için bekletme yapmıyorlar. Umarım başarılı olur
Girmeyip napacaksin ördek mi alcnKlozet var kuzumkabizlik problemim yok hic olmadida bu zamana kadar ama ben yinede korkuyorum girilmese daha iyi diye dusunuyorum ilk 2-3 gun
Doğal transfer nedir hiç duymadım acıkcası. Transfer için rahim kalınlığı v.s için İlaç kullanmayacakmsınız Cok enteresan neyse Kontrolden sonra yazarsanız bizde öğrenmiş oluruzSaol canım
Kimyasal olduğum betaya netleşince dr um ilaçları kes adetin 6/7 günü kontrole gel,doğal transfer yapıcam dedi.. ilaçları kesince zaten 3. Günü adet oldum. Sanırım hiç ilaç vs kullanmayacağım normal spontane gebelik gibi rahim uygun olduğunda embriyoları bırakacak... bakalım görücez ben olan biteni paylaşacağım herkes için bir bilgi olur..
Zaten normal döngümüzde de rahim kendini hazırlıyor bir şekilde yetersiz kaldığımız yerde illa ki bi takviye yapacaktır, doğal transfer derken bence öncesinde ilaç vs kullanmayacağım demiştir, sonrasında bana kalırsa da ekstra bişiler lazım olacaktır. En azından progesteron ve kan sulandırıcı iğne vs kullanacağım diye düşünüyorum.. bakıcaz artık nasıl bişimiş doğal transfer :))Doğal transfer nedir hiç duymadım acıkcası. Transfer için rahim kalınlığı v.s için İlaç kullanmayacakmsınız Cok enteresan neyse Kontrolden sonra yazarsanız bizde öğrenmiş oluruz
Anladım teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkınızda insallahZaten normal döngümüzde de rahim kendini hazırlıyor bir şekilde yetersiz kaldığımız yerde illa ki bi takviye yapacaktır, doğal transfer derken bence öncesinde ilaç vs kullanmayacağım demiştir, sonrasında bana kalırsa da ekstra bişiler lazım olacaktır. En azından progesteron ve kan sulandırıcı iğne vs kullanacağım diye düşünüyorum.. bakıcaz artık nasıl bişimiş doğal transfer :))
Özel de mi tedavi görüyorsunuz?Zaten normal döngümüzde de rahim kendini hazırlıyor bir şekilde yetersiz kaldığımız yerde illa ki bi takviye yapacaktır, doğal transfer derken bence öncesinde ilaç vs kullanmayacağım demiştir, sonrasında bana kalırsa da ekstra bişiler lazım olacaktır. En azından progesteron ve kan sulandırıcı iğne vs kullanacağım diye düşünüyorum.. bakıcaz artık nasıl bişimiş doğal transfer :))
Ayaga kalkiyorum geziyorum dolasiyorum ordekle napicamGirmeyip napacaksin ördek mi alcnmantıklı olabilir aslinda oyle yapabilirsin
Moral düşürmek yok sakın ilk gunden stres mi olurmuş öyle bence bi cizgi film aç benim onerim maşa ile koca ayıAyaga kalkiyorum geziyorum dolasiyorum ordekle napicamvalla ben hic bugun transfer olmus gibi degilim allaha emanet gidiyorum. Metabolizmasida inanilmaz hizli calisan birisiyimdir. Yani tuvalette cikmamam imkansiz. Bu beni sacma sekilde korkutuyor
Bak
HahahahahahahBakinan11 in beyni sana bir kızarım burdan görürsün şöyle yao lavaboya gir ıkınma 3 dkyi gecmiycek sekilde otur baktn gelmiyo kalk hemen yat
Gerçekten psikolojik olarak kabız yapacaksın kendini. Tuvalete çıkmak olumsuz etki yaratıyor olsa yiyip içmeyi yasaklarlar. Şöyle düşün, kendi kendine hamile kalan insanlar, hamile olduklarının farkında bile olmuyorlar giriyorlar tuvalete. O zaman herkes düşük mü yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?