ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hahaha
Doktorumuz 14.Şubat dedi test günümüze
Bakalım ya Ya
Allah'ım bende çatlayacam artık bende şu test günü bekleme aşamasına geleydim iyiydi harika bir tarih. Ne güzel sevgililer günün de sana güzel bir hediye olsun insanllah

Canınız acıdı mı. Zor mu oluyor. Ben alttan muayene de bile zorlanıyorum

Kızlar merhaba önceliklee inan11 canım hayırlııı olsunn inşallah sıkı sıkıı tutunur sanaa minnoş Ben daha önce hiç aşılama yada tüp bebek yaptırmadım mart ayında regli olunca başlıcam tedavime çok heycanlıyımm..
-Yarım rahim ve pcos var bende
-eşimde iltihap varmış
-ilk denemem olcak Allah nasip ederse
-istanbulda dr Gürkan arıkana tedavi oluyorum..
Bu ay antibiyotik kullandı eşim ve ben testleri tekrarlıcaz yetişmez diye mart ayını uygun gördü ama benim bat 13 gün geçti hala regli olamadımm

Canım sen ne yaptın senin de bugun kontrol vardı dimi? Benim transfer günü kesinleşti 8 şubatta olacak
Evet bugün muayne oldum. Gayet güzel rahim kalınlığı dedi. İlaçlara devam dedi. aa aynıyız benimde 8 inde Çok sevindim beraberiz.

inan11 hayirli uğurlu olsun sıkı sıkı tutunsun bebegin sana 4aa en iyi kalite, pozitif olur insallah

Canim hayırlı olsun ❤güzel günler seni bekliyor

Canınız acıdı mı. Zor mu oluyor. Ben alttan muayene de bile zorlanıyorum
Korkarım ederim ama benim acı eşiğim yüksektir. Vajinal ultrason yapıldıgında asla bir sey hissettmem ben mesela cok rahat gecer. Zaten orda agrılık bi işlem yok.
Transferdeki hassas kısım bi boru gibi bi sey var onun rahim agzından gecmesi gerekiyor.
Çok saniyelik pratik bir işlem ancak benim agrı olma sebebi darmış o alan bu yüzdende birden cok kez deneme yapılınca haliyle ağrım oldu hafif.
Merak etmeyin gayet rahat gecicektir

Allah'ım bende çatlayacam artık bende şu test günü bekleme aşamasına geleydim iyiydi harika bir tarih. Ne güzel sevgililer günün de sana güzel bir hediye olsun insanllah
Ayyy inşallah inşallah hayırlısıyla ya
Çok manidar oldu tarih gercekten

Hayırlı uğurlu olsun umarım pozitif sonuç görürsün istirahat etmen konusunda birşey söylendi mi?

Hayırlı uğurlu olsun umarım pozitif sonuç görürsün istirahat etmen konusunda birşey söylendi mi?
Bugün ev istirahatı.
Yarından sonra gunluk hayata, calısıyorsanız ise donulebilir dendi.
Ben cok pinpirikli olurum robot gibi dururum diyordum ama gram kasmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…