5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldum 4 şubat ta Allah herkese nasip etsin inşallahO maşallah. Ok güzel bi değer çift embriyo mu ve kaçıncı gün embriyosu darısı başımıza inş
Hayır ya fitiil olarak kullanıyorumProgestanı hap olarak mı içiyorsunuz, o şekilde miğde yanması yapıyor, gerçi stresten de olabilirne zaman test tarihiniz?
Cumartesi test günüm canımProgestanı hap olarak mı içiyorsunuz, o şekilde miğde yanması yapıyor, gerçi stresten de olabilirne zaman test tarihiniz?
Kızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur
Eczaneye bir danış. Gonalf dolapta saklanması gereken bir ilaç demişti eczacımKızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur
Hayırlı olsun inşallah şimdiden güzel sonuçlar on olurKızlar 1 saat sonra inşallah transferim gerçekleşecek,dua edermisiniz
Amin inş darısı başımıza beklemek çok zor5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldum 4 şubat ta Allah herkese nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı bekliyoruz güzel haberleriniKızlar selam, az önce kan testi verdim bugün 9.günüm varsa birşey çıkar zaten bugüne . Dua edin
Bizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirimgobalf i dolaba koymana gerek yok.
Kaç doz kullanıcaksın ? Kutu ücreti ne kdar olmus acaba ?
İnş ilk denemede pozitifi alırsnız
Üzerinde yazıyor normalde 2-8 derece arası saklanması gerekiyor ama dolap olmadığı durumlarda 25 derece altında raf ömrü süresince saklanabilir diyor ama açılmadan önce olabilir. Çünkü açılınca 1 ay süresi var kullanmak için. Bu arada bende 1 adet 900 var açık 600 ü kullanılmamış, İstanbuldaysanız verebilirim.Kızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur
Ciddi misiniz buz aküsüyle veriyor eczacı, üzerinde de yazıyor zaten nasıl söylemezler.Bizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirim
İnş pozitif olurCumartesi test günüm canım
Bize buz aküsüyle sadece cedroite yi çatlatma iğnesi veriliyor diğer ilaçlar hep normal yerlerde durdu benim bu odam var soğuk biraz bütün ilaçları orada muhafaza ediyoruz buzlu olanlarda dolabın sebzelik kısımlarındaCiddi misiniz buz aküsüyle veriyor eczacı, üzerinde de yazıyor zaten nasıl söylemezler.
Nasil yok olur mu . Buzlu anfrizle veriyorlar eczaneden. Ben cok kullandim mutlaka dolapta durmasi lazim. Bozulur yoksa. Doktora danisin mutlakaBizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirim
ben eczaneden alırken buz aküsü ile verdiler ve dolapta saklayın dedilerBizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirim
225ml doz kullanıyorum canım. Eczacım buz kalıbıyla verdi. Dolapta saklayacaksınız dedi.gobalf i dolaba koymana gerek yok.
Kaç doz kullanıcaksın ? Kutu ücreti ne kdar olmus acaba ?
İnş ilk denemede pozitifi alırsnız
Eczaneyi aradım hemşire hattına sorun dedi. Hemşirelerden dönüş bekliyorum canımEczaneye bir danış. Gonalf dolapta saklanması gereken bir ilaç demişti eczacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?