• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Üzerinde yazıyor normalde 2-8 derece arası saklanması gerekiyor ama dolap olmadığı durumlarda 25 derece altında raf ömrü süresince saklanabilir diyor ama açılmadan önce olabilir. Çünkü açılınca 1 ay süresi var kullanmak için. Bu arada bende 1 adet 900 var açık 600 ü kullanılmamış, İstanbuldaysanız verebilirim.
Umarım bozulmamıştır 😢 ne yazık ki il dışındayım canım 😢😢

Adetin 16. Günü başladı bana bırak diyene kadar kullanacaksın dediler 12 gündür kullanıyorum geneldede hep sonradan kullanıldığını duydum her Dr farklı uyguluyor galiba anlamadım ki kafa karışıyor öyle olunca da. Sizin kullanıp onerebileceginiz folik asit var mı. Geç kalmamisimdir inşallah kullanmak için yaa
Tamam o zaman ben ondan o yüzden kullanmadım henüz ben siz ilk o ilaçla başladınız sandım :) ben de bugün kontrole gittim adetimin 6. Günü bugün cetrodite ilaca başladım akşam yine gonal f kullanmaya devam. cuma günü tekrar kontrole gidicem bakalım. Ben folbiol kullanıyorum ama mutlaka hemen başlayın zaten o hamile olduğunuzda bebeğinizin zihinsel ve bedensel gelişimi için yardımcı vitamin doktorlar mutlaka kullanılmalı🥰

Kızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur😢😢
Canım bence bozulmuştur bana dolaba koymazsan sudan farkı olmaz bi faydası olmaz demişlerdi.bence doktordu ara yeniden yazsın riske girme

Kızlar gonalf sulandırılmadan önce dışarda durabilir yani eczaneden aldıktan sonra.ama sulandırdıktan sonra dolabın yumurta gözünde duracak yoksa sudan farkı kalmaz dedi bana eczacı sakın unutma dedi hatta ben sulandırdıktan sonra iğneyi yaptırmaya hastaneye giderken buz aküsüyle gidiyordum bozulmasın diye.elinizde fazladan kalan açılmamış gonalfleri eczaneler geri alıyor.bizim elimizde fazladan 1 kutu gonalf ve 3-4 kutu meriofert kalmıştı hepsini geri alıp parasını verdiler akınızda olsun.ama aldığınız yere iade edin zaten onlar sistemden bakıp şunu benden şunları şu eczaneden almışsın diyorlar görüyorlar yani

Kızlar gonalf sulandırılmadan önce dışarda durabilir yani eczaneden aldıktan sonra.ama sulandırdıktan sonra dolabın yumurta gözünde duracak yoksa sudan farkı kalmaz dedi bana eczacı sakın unutma dedi hatta ben sulandırdıktan sonra iğneyi yaptırmaya hastaneye giderken buz aküsüyle gidiyordum bozulmasın diye.elinizde fazladan kalan açılmamış gonalfleri eczaneler geri alıyor.bizim elimizde fazladan 1 kutu gonalf ve 3-4 kutu meriofert kalmıştı hepsini geri alıp parasını verdiler akınızda olsun.ama aldığınız yere iade edin zaten onlar sistemden bakıp şunu benden şunları şu eczaneden almışsın diyorlar görüyorlar yani
Canım sulandırma derken nasıl oluyor? Benimki kalem şeklinde. Dozu ayarlayıp iğneyi batırıyorum

Canım sulandırma derken nasıl oluyor? Benimki kalem şeklinde. Dozu ayarlayıp iğneyi batırıyorum
Gonal f kutusunda bi iğne çıkıyor birde küçük tüp var içinde toz olan.iğnedeki sıvıyı toz olan şişeye boşaltıyorlar işte o sulandırma oluyor

Yaa. Canım benim bugün kaçıncı gündü peki üzülme ilk denemen miydi inş bi sonrakine olur kaçıncı gün embriyosuydu
9. Gün bugün. İkinci denemem. 5.gün embriyosu idi iki tane. Dr um cuma günü tekrar test istedi ama. Belli olmaz yükselebilir daha erken dedi. Bakalım kısmet🤷‍♀️

Merhaba bir şey sormak isterim. Bende de amh düşüklüğü var ne kadar sürede kaç tane yumurtanız toplandı öğrenebilir miyim acaba 😊 bebişiniz inşallah tutunur 🌸
Merhaba canım ben temmuz ayında tedaviye başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam 10-12 gün iğneleri kullanmış. Sonra yumurta toplama oldu. 6 tanr toplandi 4 tanesi 4. Gune gitti 3bb mis hepsi Amin insallah allah isteyen herkese versin. Umarim sizinde daha iyi kalitetede yumurtalar elde edilir🙏

Back