• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Merhaba belirttiğiniz ilaç bende de var ancak henüz kullanmadım 12 şubatta adetimin ikinci günü gonal f kullanmaya başlayarak tedavime başladım yarın da yumurtalıkların durumu için kontrole gidicem. Bir de folik asit mutlaka kullanın🌹
Adetin 16. Günü başladı bana bırak diyene kadar kullanacaksın dediler 12 gündür kullanıyorum geneldede hep sonradan kullanıldığını duydum her Dr farklı uyguluyor galiba anlamadım ki kafa karışıyor öyle olunca da. Sizin kullanıp onerebileceginiz folik asit var mı. Geç kalmamisimdir inşallah kullanmak için yaa

Hayır benim doktorumun kliniği var işlemler irenbe de oldu sadece . İrenbe de tedavi görmedim yani . Bende dün aşılama yaptırdım negatif olursa israel beye gidicem.
İnşallah yarın buraya müjdeli haberi verirsin inşallah inşallah
Sen aşılama yı ne olmuştun test günün yarın mı 🤭

Evet.erken testlerden ama kısmet.
Kızıma kardeş çok istiyorduk nasip
Daha önce idrarda çıkmış mıydı bazı kişilerin idrarda çok uzun süre çıkmayabiliyor sanırım. O kadar çok ilaç alıyoruz ki belki onlar bile etkiliyordur. Canınızı sıkmayın kanı bekleyin, benim daha üçüncü günüm kendime söz verdim erken test yaptırmayacağım diye inş tutabilirim 🙈😂

Özel bi klinik benim doktor Ergün bilgiç , dur bi netten araştırayım, aynen böylesi imiş demekki hayırlısı ama şuan 14 bin TL param gidiyor bide dondurur salar düz hesap 17 de hiç yoktan insan geriliyor bu bütçe ye ne çıkacak içimden diye 😄😄😄
Merhaba. Siz de sanirim yumurta toplama islemi öncesi kovid cikmissiniz. Bende gecen hafta carsamba toplanacakti ayni sekilde hic belirtim olmamasina ragmen pozitif ciktim 16 yumurta ile ortada kaldim. Siz baska bi yere mi toplatacaktiniz yumurtalarinizi benim arastirmaya vaktim olmadi aksam ogrendim baska yerlerin yaptitini :(

Merhaba. Siz de sanirim yumurta toplama islemi öncesi kovid cikmissiniz. Bende gecen hafta carsamba toplanacakti ayni sekilde hic belirtim olmamasina ragmen pozitif ciktim 16 yumurta ile ortada kaldim. Siz baska bi yere mi toplatacaktiniz yumurtalarinizi benim arastirmaya vaktim olmadi aksam ogrendim baska yerlerin yaptitini :KK43:
Evet başka yerde toplayacak tım doktor bağımsız kliniği var oda ile anlaşmalı topluyor du orası normalde hastalarına covit testi yapmıyor o yüzden doktorumda haklı olarak yaparız diye düşünmüştü ama onlarda yapmadılar kaldım ortada doktor da kendi kliniğinde aşılama yaptı boşa gitmesin diye ilaçlar 🤦🤷 covit testi yapılmasam covit demezdim yani dün bitti bile karantina ama gel gör ki olan oldj işte 🥲 ilk Kocaeli üniversitesinde başlamıştık ordan oraya derken buraya geldi sonuç 😁

Back