Bu arada seninle hikayemiz aynı bende tüp bebek tedavisi görüyodum son anda aşılamaya çevirdi doktorumSorma ya şu 2 hafta sıkıntıdan patlamazsam iyiii
Şu pandemi hepimizi mahvetti gerçekten, inşallah aşılamalarımız tutarda tüp bebek sürecinden kurtulmuş oluruz ama olurda tutmazsa Ağustos dan önce doktora gitmeyi düşünmüyorumBu arada seninle hikayemiz aynı bende tüp bebek tedavisi görüyodum son anda aşılamaya çevirdi doktorum
Bende ilk aşılamam negatif olunca aaaa yaza kadar bişi yapmıcam dedim 1 ay sonra tüp bebeğe başladımŞu pandemi hepimizi mahvetti gerçekten, inşallah aşılamalarımız tutarda tüp bebek sürecinden kurtulmuş oluruz ama olurda tutmazsa Ağustos dan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum
Size de gecmiş olsun gercekten giden paraya mi yoksa emege mi aciyacagiz. Bazi merkezler hic test istemiyormuş ben de karariszim artik nerde baslayacagimi da hic bilmiuyorum. O kadar kisi okudum ki belirtisiz pozitif cikan gercekten insanlar ne emekler veriyor hepsi boşaEvet başka yerde toplayacak tım doktor bağımsız kliniği var oda ile anlaşmalı topluyor du orası normalde hastalarına covit testi yapmıyor o yüzden doktorumda haklı olarak yaparız diye düşünmüştü ama onlarda yapmadılar kaldım ortada doktor da kendi kliniğinde aşılama yaptı boşa gitmesin diye ilaçlarcovit testi yapılmasam covit demezdim yani dün bitti bile karantina ama gel gör ki olan oldj işte ilk Kocaeli üniversitesinde başlamıştık ordan oraya derken buraya geldi sonuç
Yok vallahi öyle yapcam eşimin temmuz 25 de yıllık izni var onu kullanıp gelelim özel bir merkezde başlamak istiyorumBende ilk aşılamam negatif olunca aaaa yaza kadar bişi yapmıcam dedim 1 ay sonra tüp bebeğe başladımçok yorum yapmayalım da akışına bırakalım
Aynen öyle tekrar gidersem test istemeyen bir merkezde başlıcam herşeyi geçtim ümitlerimize yazık yani, hangi merkezi tercih etmem gerektiğini de bilmiyorumSize de gecmiş olsun gercekten giden paraya mi yoksa emege mi aciyacagiz. Bazi merkezler hic test istemiyormuş ben de karariszim artik nerde baslayacagimi da hic bilmiuyorum. O kadar kisi okudum ki belirtisiz pozitif cikan gercekten insanlar ne emekler veriyor hepsi boşa
Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşamane zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah
Opu amh seviyesini düsürmez bildigim kadarıyla yani tüp bebekte fazla yumurta olmasi normalde minicikken adetle atilacak yumurtaların ilacla buyütülmesidir diye okumustum. Yani erken menopoza neden olmuyorBende en çok transferden korkuyorum. O spekulum korkutuyor beni.
Kızlar OPU olduktan sonra AMH seviyemiz hızla mı düşüyor ?
Evt bi kisi 2500 tl ekstra para istediklerini yazmis keske memorialda da oyle olsaydi gozüm kapali veirrdim bu sekilde 10 bin tl gitti. Ve su anda ilaclara da %35 zam gelmis cumartesi uygulanacakmis.Aynen öyle tekrar gidersem test istemeyen bir merkezde başlıcam herşeyi geçtim ümitlerimize yazık yani, hangi merkezi tercih etmem gerektiğini de bilmiyorum
Aynen bende verirdim hiç düşünmeden sonuçta çıkmışız bu yolaEvt bi kisi 2500 tl ekstra para istediklerini yazmis keske memorialda da oyle olsaydi gozüm kapali veirrdim bu sekilde 10 bin tl gitti. Ve su anda ilaclara da %35 zam gelmis cumartesi uygulanacakmis.
Rapor çıkarmayı deneyin bence ilaçlar çok çok uyguna geliyorEvt bi kisi 2500 tl ekstra para istediklerini yazmis keske memorialda da oyle olsaydi gozüm kapali veirrdim bu sekilde 10 bin tl gitti. Ve su anda ilaclara da %35 zam gelmis cumartesi uygulanacakmis.
2 kere aşılama yaptırdım hiç korkma 5 dakikalık bişey öyle dayanılmayacak bi acısı yok baskı hissediyosun sadece acı ağrı değil .Bende en çok transferden korkuyorum. O spekulum korkutuyor beni.
Kızlar OPU olduktan sonra AMH seviyemiz hızla mı düşüyor ?
Yaa hadi inş bekliyoruz bizde heyecanla 1 saate çıkar unşKızlar selam, az önce kan testi verdim bugün 9.günüm varsa birşey çıkar zaten bugüne . Dua edin
İnşallahYaa hadi inş bekliyoruz bizde heyecanla 1 saate çıkar unş
Ben 7. Gün idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kantesti 248 bugün 12. Gün test verdim 835 umudunu kaybetmeEvet sabah yaptım 6.günüm negatif
9.gün test vermem gerekiyor.
Ahhh keşke belirtim de yok sinir oluyorum kendimeBen 7. Gün idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kantesti 248 bugün 12. Gün test verdim 835 umudunu kaybetme
Benimde hiç belirtim olmadı 9. Bün açık kahve bi lekelenme olduAhhh keşke belirtim de yok sinir oluyorum kendime
O maşallah. Ok güzel bi değer çift embriyo mu ve kaçıncı gün embriyosu darısı başımıza inşBen 7. Gün idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kantesti 248 bugün 12. Gün test verdim 835 umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?