ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bu arada seninle hikayemiz aynı bende tüp bebek tedavisi görüyodum son anda aşılamaya çevirdi doktorum
Şu pandemi hepimizi mahvetti gerçekten, inşallah aşılamalarımız tutarda tüp bebek sürecinden kurtulmuş oluruz ama olurda tutmazsa Ağustos dan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum

Şu pandemi hepimizi mahvetti gerçekten, inşallah aşılamalarımız tutarda tüp bebek sürecinden kurtulmuş oluruz ama olurda tutmazsa Ağustos dan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum
Bende ilk aşılamam negatif olunca aaaa yaza kadar bişi yapmıcam dedim 1 ay sonra tüp bebeğe başladım çok yorum yapmayalım da akışına bırakalım

Size de gecmiş olsun gercekten giden paraya mi yoksa emege mi aciyacagiz. Bazi merkezler hic test istemiyormuş ben de karariszim artik nerde baslayacagimi da hic bilmiuyorum. O kadar kisi okudum ki belirtisiz pozitif cikan gercekten insanlar ne emekler veriyor hepsi boşa

Bende ilk aşılamam negatif olunca aaaa yaza kadar bişi yapmıcam dedim 1 ay sonra tüp bebeğe başladım çok yorum yapmayalım da akışına bırakalım
Yok vallahi öyle yapcam eşimin temmuz 25 de yıllık izni var onu kullanıp gelelim özel bir merkezde başlamak istiyorum

Aynen öyle tekrar gidersem test istemeyen bir merkezde başlıcam herşeyi geçtim ümitlerimize yazık yani, hangi merkezi tercih etmem gerektiğini de bilmiyorum

Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşama ne zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah

Bende en çok transferden korkuyorum. O spekulum korkutuyor beni.

Kızlar OPU olduktan sonra AMH seviyemiz hızla mı düşüyor ?

Opu amh seviyesini düsürmez bildigim kadarıyla yani tüp bebekte fazla yumurta olmasi normalde minicikken adetle atilacak yumurtaların ilacla buyütülmesidir diye okumustum. Yani erken menopoza neden olmuyor

Aynen öyle tekrar gidersem test istemeyen bir merkezde başlıcam herşeyi geçtim ümitlerimize yazık yani, hangi merkezi tercih etmem gerektiğini de bilmiyorum
Evt bi kisi 2500 tl ekstra para istediklerini yazmis keske memorialda da oyle olsaydi gozüm kapali veirrdim bu sekilde 10 bin tl gitti. Ve su anda ilaclara da %35 zam gelmis cumartesi uygulanacakmis.

Evt bi kisi 2500 tl ekstra para istediklerini yazmis keske memorialda da oyle olsaydi gozüm kapali veirrdim bu sekilde 10 bin tl gitti. Ve su anda ilaclara da %35 zam gelmis cumartesi uygulanacakmis.
Aynen bende verirdim hiç düşünmeden sonuçta çıkmışız bu yola

Rapor çıkarmayı deneyin bence ilaçlar çok çok uyguna geliyor

2 kere aşılama yaptırdım hiç korkma 5 dakikalık bişey öyle dayanılmayacak bi acısı yok baskı hissediyosun sadece acı ağrı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…