• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur😢😢

Kızlar ben dün tüp bebeğe başladım. İl dışından gittiğim için yol ve hastane yorgunluğu vardı. Akşam dolaba gonalfi koymayı unutmuşum, sabah fark ettim koydum. Bozulmuş mudur😢😢

gobalf i dolaba koymana gerek yok.

Kaç doz kullanıcaksın ? Kutu ücreti ne kdar olmus acaba ?

İnş ilk denemede pozitifi alırsnız

Eczaneye bir danış. Gonalf dolapta saklanması gereken bir ilaç demişti eczacım

Bizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirim

Üzerinde yazıyor normalde 2-8 derece arası saklanması gerekiyor ama dolap olmadığı durumlarda 25 derece altında raf ömrü süresince saklanabilir diyor ama açılmadan önce olabilir. Çünkü açılınca 1 ay süresi var kullanmak için. Bu arada bende 1 adet 900 var açık 600 ü kullanılmamış, İstanbuldaysanız verebilirim.

Ciddi misiniz buz aküsüyle veriyor eczacı, üzerinde de yazıyor zaten nasıl söylemezler.
Bize buz aküsüyle sadece cedroite yi çatlatma iğnesi veriliyor diğer ilaçlar hep normal yerlerde durdu benim bu odam var soğuk biraz bütün ilaçları orada muhafaza ediyoruz buzlu olanlarda dolabın sebzelik kısımlarında

Bizede hiç dolaba koyun demediler dışarda duruyor bende transfer oldum beklemedeyim nasip olurda tutarsa 1 tane elimde gonal F 450 var uygun fiyata verebilirim
Nasil yok olur mu . Buzlu anfrizle veriyorlar eczaneden. Ben cok kullandim mutlaka dolapta durmasi lazim. Bozulur yoksa. Doktora danisin mutlaka

225ml doz kullanıyorum canım. Eczacım buz kalıbıyla verdi. Dolapta saklayacaksınız dedi.
3 kutu gonalf, 2 kutu antibiyotik, 1 kutu folik asit 2071tl tuttu canım. Cumartesi günü %35 zam gelecekmiş ne yazık ki

Back