ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Adetin 16. Günü başladı bana bırak diyene kadar kullanacaksın dediler 12 gündür kullanıyorum geneldede hep sonradan kullanıldığını duydum her Dr farklı uyguluyor galiba anlamadım ki kafa karışıyor öyle olunca da. Sizin kullanıp onerebileceginiz folik asit var mı. Geç kalmamisimdir inşallah kullanmak için yaa

Sen aşılama yı ne olmuştun test günün yarın mı

Evet.erken testlerden ama kısmet.
Kızıma kardeş çok istiyorduk nasip
Daha önce idrarda çıkmış mıydı bazı kişilerin idrarda çok uzun süre çıkmayabiliyor sanırım. O kadar çok ilaç alıyoruz ki belki onlar bile etkiliyordur. Canınızı sıkmayın kanı bekleyin, benim daha üçüncü günüm kendime söz verdim erken test yaptırmayacağım diye inş tutabilirim

Merhaba. Siz de sanirim yumurta toplama islemi öncesi kovid cikmissiniz. Bende gecen hafta carsamba toplanacakti ayni sekilde hic belirtim olmamasina ragmen pozitif ciktim 16 yumurta ile ortada kaldim. Siz baska bi yere mi toplatacaktiniz yumurtalarinizi benim arastirmaya vaktim olmadi aksam ogrendim baska yerlerin yaptitini

Evet başka yerde toplayacak tım doktor bağımsız kliniği var oda ile anlaşmalı topluyor du orası normalde hastalarına covit testi yapmıyor o yüzden doktorumda haklı olarak yaparız diye düşünmüştü ama onlarda yapmadılar kaldım ortada doktor da kendi kliniğinde aşılama yaptı boşa gitmesin diye ilaçlar covit testi yapılmasam covit demezdim yani dün bitti bile karantina ama gel gör ki olan oldj işte ilk Kocaeli üniversitesinde başlamıştık ordan oraya derken buraya geldi sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…