- 4 Şubat 2022
- 73
- 60
- 3
- 25
Yap bakalım cesaret alırsam bende yaparım kuzumBen varımhiç belirtim yok dondurulmuş 2 tane transfer edildi.keşke tutmuş olsa.yarın sabah erken gebelik yapıcam ben
İlk transfer canımBen de cuma test vereceğim. 7 sinde transfer oldum. Dr cumaya dedi test için. İlk transferin mi? Bende göğüslerde şişlik ve hassasiyet de var ama hangisinin belirtisi anlamlandıramıyorum
İnşallah herşey yolunda gider hepimiz içinİlk transfer canım
Geçmiş olsun inş hepsi 5. Güne ulaşırSelam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?
Hadi inşallah bir aksilik olmasınBence bunu hayırlısı ile atlatırsan sonrası su gibi geçer gider Allah’ın izni ileBenim de en korktuğumdu ama geçti gitti zaten yatırınca 1 dk sonra gidiyorsun sende sonrası yok gözünü açıyorsun odadasın kocan başında kahvaltın gelmiş iyiydi evet cumartesi dedi doktorum bir aksilik olmazsa inşallah Allah’ın izni ile
Yarın sabah ararlar embriyoların durumu için sonra her gün sabah arayıp bilgi verecekler, kaç yumurta toplandı çok embriyo olursa 5. günü bekler doktor, taze transferde 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş.Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşamane zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah
Hadi bakalım inşallahYarın sabah ararlar embriyoların durumu için sonra her gün sabah arayıp bilgi verecekler, kaç yumurta toplandı çok embriyo olursa 5. günü bekler doktor, taze transferde 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş.
Bu arada ben sürekli yatamadım, evin içinde ufak tefek dolaştım işte çorba yaptım, eczaneye gidip ilaçlarımı aldım kısa kısa dolaştım, çoğunlukla uzandım ya da uzun oturdum hem korkuyorum hem de dayanamıyorum.Bu arada gaz sorunu geçmiyor, transfer sonrası dinlenme verdiği için daha bir arttı, yatmaktan belim ağrıyor, hiç sevmem alışkın da değilim inş hamile kalırsam yatmak zorunda kalmam.
Gaz için biraz araştırdım rezene içilebiliyormuş gebelikte, günde 1 bardak demleyip içeyim diyorum, akşam kan sulandırıcı vuruyorum iğneyi sokamıyorum karnıma şişkinlikten
İnşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inş hepsi 5. Güne ulaşırbenim de ağrı oldu adet sancısı gibi, kanama değil de hafif lekenme oldu koyu renk normal demişti doktor.
Belki o şekilde isterseniz olabilir 1+2 de dondurulabilir aslında ama bilmiyorum belki ücreti fark ediyordur. Bir ark. 5 vardı sizin gibi onun da 3ü bir dondurulmuş biri çöp olmuş tabiOzaman bu tutmazsa bi kere daha hakkımız oluyor sadece.1 tane de attıracak olsam üçü birden çözünecek çünkü.çok mantıksız değil mi ya ayrı ayrı neden dondurmuyorlar ki
İnşallah olmaz Allah’ın izni ileHadi inşallah bir aksilik olmasınbenim de öyle sorunsuz olur umarım her gün bilgi veriyorlar mı embriyolarla ilgili gerçi daha bir gün geçmemiş ama sizin merkeziniz neresiydi
Ertesi gün aldımİnşallah çok teşekkür ederimYani kanama değil de böyle silince geliyordu azaldı gibi aynen normal dediler de insan korkuyor yine de :) siz aynı gün duş aldınız mı peki ?
Ak benide çağır bulamadım ben, etiket yaparsın uça uça gelirimÜst üste pozitif sonuçları alırız inşallahben aşılama gruplarına doğru akıyorum bakalım oralarda neler dönüyor
Oralar sessiz harbiden tüp Bebek bölümünde daha çok kişi ve mesaj varAk benide çağır bulamadım ben, etiket yaparsın uça uça gelirim
Ya inşallah mucizenize kavuşursunuz.Benim de gün belli değil henüz ama ya Perşembe ya da cumartesi transferim gerceklesecek hayırlı haberlerimizi de buraya yazmak nasip olur inşallahCuma 11:00de transferim var. Dualarınızı eksik etmeyinhepiniz dualarımdasınız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bende seninle aynı durumdayım acaba histeroskopi den kaynaklı mı bende çok merak ediyorum kaset test yaptım negatif çıktı anlamadım bu işten ben bişeyKizlar merhaba 2.transfer için gidecektim. En gec subatin 10unda adet olmam gerekiyordu ama olmadimBugün gecikmemin 3.gunu, gebelik ihtimalinin olmadığını düşünüyorum esimin morfolojisi 1 . Histeroskopi olduğum ay 2 gün önce gelmisti. Çizik ve Rahim ici prp yapıldı dedi doktor ama ben hayatımda gecikme nedir bilmem.Histeroskopi olup çizip attıran oldumu aramızda acaba bumu geciktirdi adetimi. Bana bir yardımcı olurmusunuz
Merhaba irenbe de doktorunuz kimWalla hepimiz sevinelim artık pinpon topu olduk aşılama-tüp-aşılamaAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?