ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Selam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?
Geçmiş olsun inş hepsi 5. Güne ulaşır benim de ağrı oldu adet sancısı gibi, kanama değil de hafif lekenme oldu koyu renk normal demişti doktor.

Hadi inşallah bir aksilik olmasın benim de öyle sorunsuz olur umarım her gün bilgi veriyorlar mı embriyolarla ilgili gerçi daha bir gün geçmemiş ama sizin merkeziniz neresiydi

Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşama ne zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah
Yarın sabah ararlar embriyoların durumu için sonra her gün sabah arayıp bilgi verecekler, kaç yumurta toplandı çok embriyo olursa 5. günü bekler doktor, taze transferde 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş.

Hadi bakalım inşallah

Bu arada gaz sorunu geçmiyor, transfer sonrası dinlenme verdiği için daha bir arttı, yatmaktan belim ağrıyor, hiç sevmem alışkın da değilim inş hamile kalırsam yatmak zorunda kalmam.
Gaz için biraz araştırdım rezene içilebiliyormuş gebelikte, günde 1 bardak demleyip içeyim diyorum, akşam kan sulandırıcı vuruyorum iğneyi sokamıyorum karnıma şişkinlikten

Bu arada ben sürekli yatamadım, evin içinde ufak tefek dolaştım işte çorba yaptım, eczaneye gidip ilaçlarımı aldım kısa kısa dolaştım, çoğunlukla uzandım ya da uzun oturdum hem korkuyorum hem de dayanamıyorum.

Geçmiş olsun inş hepsi 5. Güne ulaşır benim de ağrı oldu adet sancısı gibi, kanama değil de hafif lekenme oldu koyu renk normal demişti doktor.
İnşallah çok teşekkür ederim Yani kanama değil de böyle silince geliyordu azaldı gibi aynen normal dediler de insan korkuyor yine de :) siz aynı gün duş aldınız mı peki ?

Ozaman bu tutmazsa bi kere daha hakkımız oluyor sadece.1 tane de attıracak olsam üçü birden çözünecek çünkü.çok mantıksız değil mi ya ayrı ayrı neden dondurmuyorlar ki
Belki o şekilde isterseniz olabilir 1+2 de dondurulabilir aslında ama bilmiyorum belki ücreti fark ediyordur. Bir ark. 5 vardı sizin gibi onun da 3ü bir dondurulmuş biri çöp olmuş tabi bizim açımızdan mantıksız merkez açısından mantıklı olabilir

Hadi inşallah bir aksilik olmasın benim de öyle sorunsuz olur umarım her gün bilgi veriyorlar mı embriyolarla ilgili gerçi daha bir gün geçmemiş ama sizin merkeziniz neresiydi
İnşallah olmaz Allah’ın izni ile La havle okuya okuya girdim işlerimizi kolaylaştırsın rabbim Valla ben sordum sizde arayabilirsiniz dedi heralde çok vermiyorlar anladığım kadarıyla bende işte çok sıkı takip edip ay düştü tribine girmek istemiyorum açıkçası belki yarın yada sonraki gün ararım bi zaten cumartesi transfer dedi hayırlısı ile. Medamerikan benim merkezim

Cuma 11:00de transferim var. Dualarınızı eksik etmeyin hepiniz dualarımdasınız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ya inşallah mucizenize kavuşursunuz.Benim de gün belli değil henüz ama ya Perşembe ya da cumartesi transferim gerceklesecek hayırlı haberlerimizi de buraya yazmak nasip olur inşallah

Bende seninle aynı durumdayım acaba histeroskopi den kaynaklı mı bende çok merak ediyorum kaset test yaptım negatif çıktı anlamadım bu işten ben bişey

Herkese merhaba Aranıza yeni katıldım tüm yazılanları heyacanla okudum umarım hepimizin gönlüne göre olur transfer olanlar güzel sonuçlar alır, değerler istenilen şekilde çıkar ve hepimizin sağlıklı bebisleri olur
Ben 6 Şubat'ta tedaviye başladım. Bugün gece 11de çatlatma iğnelerini vurunup Perşembe günü sabah opu için gideceğim. Çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…