Ben dün oldum canım ama benimde kafam çok karıştı asla adetim gecikmezdi. opudan sonraki ay bile günümde oldum demekki çizik geciktirdiBende seninle aynı durumdayım acaba histeroskopi den kaynaklı mı bende çok merak ediyorum kaset test yaptım negatif çıktı anlamadım bu işten ben bişey
Demekki öyleymiş bende o yüzden çok şaşırdım OPU dan sonra erken bile olmuştum ben sonra histeroskopi de hala olmadım bende acaba iki ay Antibiyotik kullandım ondan mı acaba diye düşünüyordum. Neyse senin için heyecanlı adımlar başlamış. Rabbim pozitifleri görmeni nasip etsinBen dün oldum canım ama benimde kafam çok karıştı asla adetim gecikmezdi. opudan sonraki ay bile günümde oldum demekki çizik geciktirdi
Benim doktorum Aslı Öztekin . Özel kliniği var işlemleri irenbe de yapıyor memnun kalmadım.Merhaba irenbe de doktorunuz kim
Merhabalar bana b12, d vitamini ve folik asit verdi doktorumKizlar benim beklenen adet bugün geldi ve perşembe günü Dr gidicem ilaçlara başlarız artık heralde. Ben sadece ganopeptyl kullanıyorum şimdilik ama herhangi bir takviye vitamin folik asit vs kullanmıyorum Dr da öyle bir şey söylemedi. Aranızda kullanan var mı acaba merak ettim.
Ben irenbe de ümit hocada tedavi görüyorum ilk transferim oldu 4 şubat da yarın sonuç alcam inşallah pozitif sonuçlanırBenim doktorum Aslı Öztekin . Özel kliniği var işlemleri irenbe de yapıyor memnun kalmadım.
İzmir de tedavi düşünüyorsanız İsrael Aruh, İsmail Küçük ve Funda Göde en iyi doktorlar araştırın isterseniz
Ya maşallah ne güzel inş güzel bi sonuç alırsınız bizimlede paylaşırsınızBen irenbe de ümit hocada tedavi görüyorum ilk transferim oldu 4 şubat da yarın sonuç alcam inşallah pozitif sonuçlanırsiz doktorunuzdanmı irenbeden mi memnun kalmadınız sonucuma göre belki embriyolarımı başka bir hastaneye taşırım da o yüzden sordum
Bende Perşembe günü sorayım aklıma takıldı teşekkürler cevabınız içinMerhabalar bana b12, d vitamini ve folik asit verdi doktorum
Rica ederimBende Perşembe günü sorayım aklıma takıldı teşekkürler cevabınız için
Bende 6.gün vücut değişik tepkiler veriyor artıkTransferin 7.günü Bel böbrek arası bir yerlerde ağrı normal mi kızlar?
Herhalde regl geliyor benimBende 6.gün vücut değişik tepkiler veriyor artıkTest günü gelmeli
Hayır benim doktorumun kliniği var işlemler irenbe de oldu sadece . İrenbe de tedavi görmedim yani . Bende dün aşılama yaptırdım negatif olursa israel beye gidicem.Ben irenbe de ümit hocada tedavi görüyorum ilk transferim oldu 4 şubat da yarın sonuç alcam inşallah pozitif sonuçlanırsiz doktorunuzdanmı irenbeden mi memnun kalmadınız sonucuma göre belki embriyolarımı başka bir hastaneye taşırım da o yüzden sordum
Çok sağolHayır benim doktorumun kliniği var işlemler irenbe de oldu sadece . İrenbe de tedavi görmedim yani . Bende dün aşılama yaptırdım negatif olursa israel beye gidicem.
İnşallah yarın buraya müjdeli haberi verirsin inşallah inşallah
Lekelenmen oldu mu hiçHerhalde regl geliyor benimAslinda kendimi dinlememek için direniyorum da beklemek ne zormuş
Merhaba belirttiğiniz ilaç bende de var ancak henüz kullanmadım 12 şubatta adetimin ikinci günü gonal f kullanmaya başlayarak tedavime başladım yarın da yumurtalıkların durumu için kontrole gidicem. Bir de folik asit mutlaka kullanınKizlar benim beklenen adet bugün geldi ve perşembe günü Dr gidicem ilaçlara başlarız artık heralde. Ben sadece ganopeptyl kullanıyorum şimdilik ama herhangi bir takviye vitamin folik asit vs kullanmıyorum Dr da öyle bir şey söylemedi. Aranızda kullanan var mı acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?