• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben de sana yazacaktım aşılama oldu mu diye ☺️ İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsın.Aşılamada kullanılan aletler ve kişiler çok önemli bence de birinci aşılamam rezaletti ikinci çok iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamamıştım kanama ağrı falan ☺️ Senin için umutluyum ben de iyi şeyler olacak inşallah
İnşallah canım 14. Gün test yap dedi ayın 28 i oluyor umarım yüzüm bu sefer güler 😊🥰

Selam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?

Selam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?
Sonrasında mı ağrınız oldu ? Lekelenme şeklinde mi yoksa bayağı kanama mı ? Benim de yarın hafif bi tırsma var tabi 😬 bir de benim kanama problemim var ilaç aldım ve öncesinde tekrar alacağım ama yine de tedirginim .Geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı embriyolarınız olur gayet iyiymiş yumurta sayınız

Sonrasında mı ağrınız oldu ? Lekelenme şeklinde mi yoksa bayağı kanama mı ? Benim de yarın hafif bi tırsma var tabi 😬 bir de benim kanama problemim var ilaç aldım ve öncesinde tekrar alacağım ama yine de tedirginim .Geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı embriyolarınız olur gayet iyiymiş yumurta sayınız
Sonrasında evet çıktıktan sonra adet olacakmış gibi baya ağrı oldu serum taktılar ağrı kesici o geçirdi. Kanamada sadece sildikçe geliyor öyle yoğun bir kanama olmadı. Ama insana bir hafifleme geliyor 😂 çok teşekkür ederim siz de inşallah yarın sorunsuz halledersiniz. Çok güzel yumoşşlarımız olur inşallah 🤲🏻❤️

Selam kızlar
Benim de opudan sonra çok ağrım ve gaz sorunum oldu. Hatta o kadar ağrıdı ki 3 gün yattım resmen. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolar olur.🌸

Selam kızlar
Canım benim de lekelenme şeklinde oldu 1 gün sürdü.gaz sıkıntısı çok yaşadım ama yaklaşık 4-5 gün sürdü

Benden 13 yumurta toplanmıştı bugün 5. Gün 1 tane donduruldu. Bir tane daha takip ediyorlarmış o da devam ederse yarın dondurulacak. İki kez opu oldum 2 tane embriyo oldu toplamda doktorum 5 embriyoya ulaşmadan transfer yapmayacağım demişti (amh değerim düşük daha düşmeden olabildiğince yumurta toplamak istiyor). Ancak ben sanırım bir transfer denemeden bir opu daha kaldıramayacağım 🤦🏻‍♀️

Kızlar aşılamamı oldum hayırlısı olur inşallah diğer 2 aşılamam işkence gibi idi o kadar acımıştı ve kanamıştıki bu sefer çok kolay oldu ağrı acı hissetmedim hiçbir şekilde inşallah 14 gün sonra pozitif sonuç alırım 😊🤲 herşeye rağmen moralimi bozmadım yılmadım devam ettim inşallah sonu güzel olurrr🤲🤲🤲
Hayırlı olsun inşallah burdan anneler grubuna geçersin🙏🏻 Dün bende 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamada sonrasında sancım hiç olmamıştı ama bu kez sancım var rahatsızım sende durumlar nasıl ?
İlk aşılamada bişi bilmiyoduk şimdi kıyaslama şansımız var inşallah son olurda sağlıkla kucağımıza alırız

Benim de opudan sonra çok ağrım ve gaz sorunum oldu. Hatta o kadar ağrıdı ki 3 gün yattım resmen. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolar olur.🌸
Ağrım geçti yani o sabah ki ağrı kalmadı çok şükür ama ara ara kanama var hafif şekilde onda geçer inşallah birde kabız olmayın dediler bakalım hayırlısı. On sağolun inşallah amin 🤲🏻🌸

Canım benim de lekelenme şeklinde oldu 1 gün sürdü.gaz sıkıntısı çok yaşadım ama yaklaşık 4-5 gün sürdü
İnşallah bir günde biter benimde 🤲🏻 Bende şu an gaz yok gibi ama akşama ne olur bilemiyorum birde kabız olma dediler biraz zorla yaptım da bakalım zaten normalde de sorunlu bir süreç o durum benim için inşallah olmam

Back