Korkacak bir şey yok bunu farklı bir deneyim olarak görün. Vücudumuzun sınırlanırı keşfediyoruzForumları okuyorum da ne kadar çok ilaç veriyor doktorlar bende yeni başlayacağım insanın gözü korkuyor ama mecbur sabredeceğiz
Ben varım ama belirti çok yok ilaçların verdiği rahatsızlık var test günü yakın olan arkadaşlar heyecanlı mı asıl onlardan haber yok10 şubatta transfer olanlar var mı bi belirtiniz ???
Bende adet ağrısı var sanki adet olacakmışım söküleniyorum gibi ağrı varBen varım ama belirti çok yok ilaçların verdiği rahatsızlık var test günü yakın olan arkadaşlar heyecanlı mı asıl onlardan haber yok
Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşamaSonrasında evet çıktıktan sonra adet olacakmış gibi baya ağrı oldu serum taktılar ağrı kesici o geçirdi. Kanamada sadece sildikçe geliyor öyle yoğun bir kanama olmadı. Ama insana bir hafifleme geliyorçok teşekkür ederim siz de inşallah yarın sorunsuz halledersiniz. Çok güzel yumoşşlarımız olur inşallah
Öncesinde test yaptırmak istemiyorum. Bu kadar bekledim Cuma gününe kadar da beklerim artık :) olumlu sonuçlansın da önemli olan oHiç anlamadım ki bundan önceki tüp bebek tedavisi gördüğüm yerde 12. Günden önce test yaptırma demişlerdi
Evet ama bu kadar bekledikten sonra 2 gün daha beklerim diye düşünüyorum. Zaten yeterince stresli bu süreçler. Umarım pozitif sonuçlanırSen şimdide yapsan varsa çıkar
Valla benim acayip uykum var yemek yedikten sonra uyumuşum şuan da öyle Ağrı sancı vs Yok yumurtalık larım acıyor sadece tüp bebek için tedavi görünce aşırı uyarılmaktan ağrımaya devam edebilir demişti doktor zaten onun dışında iyiyimHayırlı olsun inşallah burdan anneler grubuna geçersinDün bende 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamada sonrasında sancım hiç olmamıştı ama bu kez sancım var rahatsızım sende durumlar nasıl ?
İlk aşılamada bişi bilmiyoduk şimdi kıyaslama şansımız var inşallah son olurda sağlıkla kucağımıza alırız
Bende de aynı şekilde ağrı var. Ama ilaçlardan mı, belirti mi, adet mi bilemiyorum. Sende başka belirti veya semptom var mı?Bende adet ağrısı var sanki adet olacakmışım söküleniyorum gibi ağrı varOlmadı bence benim ya
Aynıyız biz benim 9.gün istediler kan sonucumu ayın 19 uBizimki saymıyor hatta bende 10 şubatta transfer oldum 22 şbat test tarihim tabi ben 20 Şubat'ta test yapacam 10 dayanırsam Yarabbi Şükür diyelim
Bende yok ya ama nötr davranıyorum ya cumartesi test vericem 9.günBende de aynı şekilde ağrı var. Ama ilaçlardan mı, belirti mi, adet mi bilemiyorum. Sende başka belirti veya semptom var mı?
Dondurulmuş embriyo sanırım buyüzden bu kadar geçAynıyız biz benim 9.gün istediler kan sonucumu ayın 19 u
Seninki neden bu kadar geç
İnş güzel sonuçlar gelecekBende yok ya ama nötr davranıyorum ya cumartesi test vericem 9.gün
Öyle deme canım inşallah sağlıkla bizimledir bebişlerimizBende adet ağrısı var sanki adet olacakmışım söküleniyorum gibi ağrı varOlmadı bence benim ya
Benim de 5.gün 2 embriyo transfer edildiDondurulmuş embriyo sanırım buyüzden bu kadar geç
Ben varım10 şubatta transfer olanlar var mı bi belirtiniz ???
Benim sancım çok yaa galiba dediğin gibi yumurtalarımız fazla uyarıldıValla benim acayip uykum var yemek yedikten sonra uyumuşum şuan da öyle Ağrı sancı vs Yok yumurtalık larım acıyor sadece tüp bebek için tedavi görünce aşırı uyarılmaktan ağrımaya devam edebilir demişti doktor zaten onun dışında iyiyimsana ilaç verdimi canım doktor? Ben günde 1 estrofem günde 2 kez de dupastın içicem onları yazdı
Üst üste pozitif sonuçları alırız inşallahBenim sancım çok yaa galiba dediğin gibi yumurtalarımız fazla uyarıldı2 progesteron bide 1coraspin verdi bana da .
Bence bunu hayırlısı ile atlatırsan sonrası su gibi geçer gider Allah’ın izni ileAmin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşamane zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah
Ben de cuma test vereceğim. 7 sinde transfer oldum. Dr cumaya dedi test için. İlk transferin mi? Bende göğüslerde şişlik ve hassasiyet de var ama hangisinin belirtisi anlamlandıramıyorumBende yok ya ama nötr davranıyorum ya cumartesi test vericem 9.gün
Hadi inş yarın sağlıkla Güzel sonuçlar çıkarBen varımhiç belirtim yok dondurulmuş 2 tane transfer edildi.keşke tutmuş olsa.yarın sabah erken gebelik yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?