• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sonrasında evet çıktıktan sonra adet olacakmış gibi baya ağrı oldu serum taktılar ağrı kesici o geçirdi. Kanamada sadece sildikçe geliyor öyle yoğun bir kanama olmadı. Ama insana bir hafifleme geliyor 😂 çok teşekkür ederim siz de inşallah yarın sorunsuz halledersiniz. Çok güzel yumoşşlarımız olur inşallah 🤲🏻❤️
Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşama ☺️🤲 ne zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah 🙏

Hayırlı olsun inşallah burdan anneler grubuna geçersin🙏🏻 Dün bende 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamada sonrasında sancım hiç olmamıştı ama bu kez sancım var rahatsızım sende durumlar nasıl ?
İlk aşılamada bişi bilmiyoduk şimdi kıyaslama şansımız var inşallah son olurda sağlıkla kucağımıza alırız
Valla benim acayip uykum var yemek yedikten sonra uyumuşum şuan da öyle Ağrı sancı vs Yok yumurtalık larım acıyor sadece tüp bebek için tedavi görünce aşırı uyarılmaktan ağrımaya devam edebilir demişti doktor zaten onun dışında iyiyim 😊 sana ilaç verdimi canım doktor? Ben günde 1 estrofem günde 2 kez de dupastın içicem onları yazdı

Bizimki saymıyor hatta bende 10 şubatta transfer oldum 22 şbat test tarihim tabi ben 20 Şubat'ta test yapacam 10 dayanırsam Yarabbi Şükür diyelim🥰
Aynıyız biz benim 9.gün istediler kan sonucumu ayın 19 u

Seninki neden bu kadar geç

Valla benim acayip uykum var yemek yedikten sonra uyumuşum şuan da öyle Ağrı sancı vs Yok yumurtalık larım acıyor sadece tüp bebek için tedavi görünce aşırı uyarılmaktan ağrımaya devam edebilir demişti doktor zaten onun dışında iyiyim 😊 sana ilaç verdimi canım doktor? Ben günde 1 estrofem günde 2 kez de dupastın içicem onları yazdı
Benim sancım çok yaa galiba dediğin gibi yumurtalarımız fazla uyarıldı🙈 2 progesteron bide 1coraspin verdi bana da .

Benim sancım çok yaa galiba dediğin gibi yumurtalarımız fazla uyarıldı🙈 2 progesteron bide 1coraspin verdi bana da .
Üst üste pozitif sonuçları alırız inşallah 🤲😊🤲 ben aşılama gruplarına doğru akıyorum bakalım oralarda neler dönüyor 😄🥰

Amin inşallah bence de yarını bi atlatsam rahatlayacağım ben de en korktuğum aşama ☺️🤲 ne zaman transfer yapılacak size bir şey dedi mi doktorunuz ? Sizin de kaliteli güzel bir sürü embriyonuz olsun inşallah 🙏
Bence bunu hayırlısı ile atlatırsan sonrası su gibi geçer gider Allah’ın izni ile🤲🏻 Benim de en korktuğumdu ama geçti gitti zaten yatırınca 1 dk sonra gidiyorsun sende sonrası yok gözünü açıyorsun odadasın kocan başında kahvaltın gelmiş iyiydi😂😂 evet cumartesi dedi doktorum bir aksilik olmazsa inşallah Allah’ın izni ile 🤲🏻❤️

Back