İnşallah canım 14. Gün test yap dedi ayın 28 i oluyor umarım yüzüm bu sefer gülerBen de sana yazacaktım aşılama oldu mu diyeİnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsın.Aşılamada kullanılan aletler ve kişiler çok önemli bence de birinci aşılamam rezaletti ikinci çok iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamamıştım kanama ağrı falan Senin için umutluyum ben de iyi şeyler olacak inşallah
Ozaman bu tutmazsa bi kere daha hakkımız oluyor sadece.1 tane de attıracak olsam üçü birden çözünecek çünkü.çok mantıksız değil mi ya ayrı ayrı neden dondurmuyorlar kiBirlikte tek tüpte dondurulduysa beraber çözülüyor.
Hiç anlamadım ki bundan önceki tüp bebek tedavisi gördüğüm yerde 12. Günden önce test yaptırma demişlerdiBen 7 sinde transfer oldum bana 18 inde tahlil tarihi verdiler
Normal çok sayida yumurta toplanınca ağrı kanama ve gaz sorunu oluyor.Selam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?
Sen şimdide yapsan varsa çıkarBen 7 sinde transfer oldum bana 18 inde tahlil tarihi verdiler
Sonrasında mı ağrınız oldu ? Lekelenme şeklinde mi yoksa bayağı kanama mı ? Benim de yarın hafif bi tırsma var tabiSelam kızlar
Bugün benimde opü vardı. 20 adet toplandı dedi doktorum karın ağrım çok oldu birde kanamam var hafif normal mi? Opü olan arkadaşlar sizde oldu mu ?
Sonrasında evet çıktıktan sonra adet olacakmış gibi baya ağrı oldu serum taktılar ağrı kesici o geçirdi. Kanamada sadece sildikçe geliyor öyle yoğun bir kanama olmadı. Ama insana bir hafifleme geliyorSonrasında mı ağrınız oldu ? Lekelenme şeklinde mi yoksa bayağı kanama mı ? Benim de yarın hafif bi tırsma var tabibir de benim kanama problemim var ilaç aldım ve öncesinde tekrar alacağım ama yine de tedirginim .Geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıklı embriyolarınız olur gayet iyiymiş yumurta sayınız
Benim de opudan sonra çok ağrım ve gaz sorunum oldu. Hatta o kadar ağrıdı ki 3 gün yattım resmen. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolar olur.Selam kızlar
Canım benim de lekelenme şeklinde oldu 1 gün sürdü.gaz sıkıntısı çok yaşadım ama yaklaşık 4-5 gün sürdüSelam kızlar
Hayırlı olsun inşallah burdan anneler grubuna geçersinKızlar aşılamamı oldum hayırlısı olur inşallah diğer 2 aşılamam işkence gibi idi o kadar acımıştı ve kanamıştıki bu sefer çok kolay oldu ağrı acı hissetmedim hiçbir şekilde inşallah 14 gün sonra pozitif sonuç alırımherşeye rağmen moralimi bozmadım yılmadım devam ettim inşallah sonu güzel olurrr
Mart ayında hapla 2 yumurtam gelişmişti ama Eylül’de artık hap yetersiz kaldı iğneye geçtik.yani birkaç ay bile çok şey farkediyorArkadaşlar yumurta geliştirmek için hap kullanan yok mu hep iğne mi veriyorlar?
Ağrım geçti yani o sabah ki ağrı kalmadı çok şükür ama ara ara kanama var hafif şekilde onda geçer inşallah birde kabız olmayın dediler bakalım hayırlısı. On sağolun inşallah aminBenim de opudan sonra çok ağrım ve gaz sorunum oldu. Hatta o kadar ağrıdı ki 3 gün yattım resmen. Geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyolar olur.
İnşallah bir günde biter benimdeCanım benim de lekelenme şeklinde oldu 1 gün sürdü.gaz sıkıntısı çok yaşadım ama yaklaşık 4-5 gün sürdü
Ben femara diye bir ilaç da kullandım iğnelerin haricindeArkadaşlar yumurta geliştirmek için hap kullanan yok mu hep iğne mi veriyorlar?
Anladım tabi iğne daha etkilidir teşekkür ederimMart ayında hapla 2 yumurtam gelişmişti ama Eylül’de artık hap yetersiz kaldı iğneye geçtik.yani birkaç ay bile çok şey farkediyor
Forumları okuyorum da ne kadar çok ilaç veriyor doktorlar bende yeni başlayacağım insanın gözü korkuyor ama mecbur sabredeceğizBen femara diye bir ilaç da kullandım iğnelerin haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?