• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Darısı bu yolda emek veren herkesin başına İnşAllah.

Sıkı sıkı tutunsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun ....

Benimde bir sorum olacak. Yaşım 34 .

5 embriyom var. Suan rahim dinlendirmedeyim. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorum yumurta takibimde polip gördü ama emin olamadı adet bitince tekrar bakalım dedi bu kez bitince baktığında görmedi.
Bir sonraki adette tekrar bakıcak. Mart gibi transfer planırken eger ilk adetimde görürse 1 ay daha ertelenecek.
Bir görüp bir görmemesi normal mi?

Yumurta kalitelerimden çok emin değilim ama ilk transferde 2 embriyo , eğer olmazsa ikinci transferimde 3 embriyo koyucam dedi . Bana 3 embriyo riskli geliyor. Sanırım kalan 3 embriyonun kalitesi 3bb . Neden hepsini aynı anda koymak istiyor anlamadım.

Bunları yaşayan var mı ?
Benim bildiğim yasal olarak 3 embriyo transfer hakkı yok hatta sizin yaşınızda ilk 2 denemede 2 embriyo da transfer edilmiyor, bence detaylı konuşun çünkü tabiki çoğul gebelik hem anne hem de çocuk için riskli ayrıca çoğul genelik doğumlarında bebeklerin doğum sonrası hastane masraflarını devlet karşılamıyor diye biliyorum. Yani baya komplike bir durum en iyisi açık ve detaylı bir şekilde doktorunuzla konuşmak.

Kızlar benim de bugün 5. Gün 12 yumurta toplanmıştı 10 ü döllendi 5. Güne 5 yumurta gitti dondurduk.adet olmayı bekliyorum bakalım gidicem umarım rahim uygundur.benim de yaştan dolayı 2 atılacak sanırım zaten biri tutar diye.aşılama yaptırdığımda aşılama gününü 1. Gün saymışlardı.bunda da sayılıyordur diye düşünüyorum.umarım bu 5 taneden birisi tutar.birde şey sorcam size 2 yumurta transfer edileceği için onlar ayrı donduruldu.olaki tutmazsa kalan 3 yumurtadan sadece birini çözebiliyorlar mı yoksa üçü birden mi çözülüyor nasıl oluyor?

Raporu nasıl çıkardınız
Benim ve eşimin kimlik fotokopisi si yine eşlerin vukuatlı nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi eşimin SGK hizmet dökümü 900 günlük bide kendi fotoğrafımı verdim 4 güne falan raporum u aldım

Kızlar aşılamamı oldum hayırlısı olur inşallah diğer 2 aşılamam işkence gibi idi o kadar acımıştı ve kanamıştıki bu sefer çok kolay oldu ağrı acı hissetmedim hiçbir şekilde inşallah 14 gün sonra pozitif sonuç alırım 😊🤲 herşeye rağmen moralimi bozmadım yılmadım devam ettim inşallah sonu güzel olurrr🤲🤲🤲

Benim ve eşimin kimlik fotokopisi si yine eşlerin vukuatlı nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi eşimin SGK hizmet dökümü 900 günlük bide kendi fotoğrafımı verdim 4 güne falan raporum u aldım
Devlet hastanesine mi verdiniz ? 2. Aşılamamı yaptırdım rapor çıkarmak istiyorum süreç hakkında hiç bilgim yok . 900 gün kesintisiz mi olması gerekiyor

Devlet hastanesine mi verdiniz ? 2. Aşılamamı yaptırdım rapor çıkarmak istiyorum süreç hakkında hiç bilgim yok . 900 gün kesintisiz mi olması gerekiyor
Evet üniversitesi Hastanesi'nde aldım yo benim eşiminde kesintisiz değil hizmet dökümünü yazdırınca hepsi çıkıyor zaten ilaçlarda fark ediyor ciddi anlamda

Teşekkür ederim bende deniyim belki rapor alabilirim 💜
Tabiki rapor almak ççok zor değil dene almayı hem anlaşmalı merkezler de fiyatı da düşürüyor bahçeci de raporlu fiyat 14 bin raporsuz 17 mesela

Bak sen

de boyle dedin her doktor farkli mi sayiyor acaba heyecandan ben doktora sormadim ama bana 10 gun sonra gorusuruz dedi. Dun oldum ben tansfer. O zaman benimki de saymiyo sanirim kafam karisti neyse😂
Transfer gününe bakmayın yumurta toplama günü 0 olarak sayılıyor 14. gün tahlil istiyorlar yani 3. embriyosu ise transfer günü 1. gün sayılarak 12. Gün test, 5. gün embriyosu ise transfer günü 1. gün sayılarak 10. gün test isteniyor. Ama gebelik varsa kanda 12. gün çıkıyor bildiğiniz gibi yani verilen tarihten 2 gün önce yaptırılabilir. Ben verilen tarihi beklemeyi düşünüyorum erken yaptırmak daha stresli oluyor.

Kızlar benim de bugün 5. Gün 12 yumurta toplanmıştı 10 ü döllendi 5. Güne 5 yumurta gitti dondurduk.adet olmayı bekliyorum bakalım gidicem umarım rahim uygundur.benim de yaştan dolayı 2 atılacak sanırım zaten biri tutar diye.aşılama yaptırdığımda aşılama gününü 1. Gün saymışlardı.bunda da sayılıyordur diye düşünüyorum.umarım bu 5 taneden birisi tutar.birde şey sorcam size 2 yumurta transfer edileceği için onlar ayrı donduruldu.olaki tutmazsa kalan 3 yumurtadan sadece birini çözebiliyorlar mı yoksa üçü birden mi çözülüyor nasıl oluyor?
Birlikte tek tüpte dondurulduysa beraber çözülüyor.

Aşılamada da çok ilaç kullanılıyor mu. Ben direkt tüp bebeğe yöneldim. Aşılamanın şans oranına yüzde 20 diyorlar.
Ben iki aşılama geçirdim öncesinde sadece fostimon 75 ve ovitrella vurulmuştum ama bu sefer tüp Bebek olarak başladık biz aslında tedaviye gonalf vuruldum yüksek dozlarda ama covit testi pozitif gelince opu yapmadılar bana bugün de 7. Günüm aslında karantina da gittiğim üniversitesi hastanesi benim kabul etmeyince bi doktor buldum sürecim boşa gitmesin diye aşılama yapalım en azından dedi sperm leri çip yöntemi ile seçti belki tutar şansım daha yüksek hayırlısı olur inşallah diyorum

Beni az önce hemşiremiz aradı "bir sıkıntı var mı?" diye. 8inde transfer olmuştum 17sinde kan testi yapılacak dedi. Bana göre 18inde tahlil vardı😅 Bizimkiler transfer gününü de 1.gün sayıyor herhalde🤪😬
Ben 7 sinde transfer oldum bana 18 inde tahlil tarihi verdiler 🤷‍♀️

Kızlar aşılamamı oldum hayırlısı olur inşallah diğer 2 aşılamam işkence gibi idi o kadar acımıştı ve kanamıştıki bu sefer çok kolay oldu ağrı acı hissetmedim hiçbir şekilde inşallah 14 gün sonra pozitif sonuç alırım 😊🤲 herşeye rağmen moralimi bozmadım yılmadım devam ettim inşallah sonu güzel olurrr🤲🤲🤲
Ben de sana yazacaktım aşılama oldu mu diye ☺️ İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsın.Aşılamada kullanılan aletler ve kişiler çok önemli bence de birinci aşılamam rezaletti ikinci çok iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamamıştım kanama ağrı falan ☺️ Senin için umutluyum ben de iyi şeyler olacak inşallah

Back