Merhaba Bende 4 Şubat 2022 de transfer oldum kan verdiniz mi peki ?4 subat cuma gunu transfer oldum, 3.gun dondurulmus embriyo ama beklemek cok zormus gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bende 4 Şubat 2022 de transfer oldum kan verdiniz mi peki ?4 subat cuma gunu transfer oldum, 3.gun dondurulmus embriyo ama beklemek cok zormus gercekten
Amin insallah cok tesekkur ederim❤Çok haklısınız tutacak olan tutunuyor ama işte insan içinde yapmadığım birşey kalmasın istiyor y ondan Sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu insallah
Merhaba size belki umut olurum diye geldim. 3yılı geçti bebek istiyoruz. Yumurta takibi, aşılama ve 2 tüpbebek negatif çıkmıştı. Ben pcos eşim morfoloji sıfır... 40tane yumurta toplandı tüp bebekte iyi gibi görünse de tedavi uzun süre ertelendi dinlenmem için. Hep sabır ile geçen günler. 19tanesi döllendi , 7tane kaliteli kaldı 5.güne ulaşan. Sonra ilk 5aa transfer edildi. Negatif... 2. Transferde 2 embriyo olabilir dediler ama çözülürken 2 tane de kaybettik. Yine negatif. Son 2 kaldı anlayacağınız 4bb sanırım onlarda. Artık umutsuzca son denemeyi yapalım olmazsa genetik testlerine gideriz dedik. 3.günden sonra lekelenmem başladı (diğerlerinde de öyle olmuştu) yine tutmadı diye ilaçları bırakmak istedim. Hemşirem riske atmayalım biraz daha bekle dedi. 10 gün kan vermeye gittim. Sırf negatifi göreyim ilaçları bırakayım diye. Ama mucizem annesine kıyamadı. 291 çıktı , 2gün sonra 890 çıktı
Polip adetliyken gorunuyor genelde sonrasinda gorememe nedeni o olabilir bende yasadim. Bi arkadasa da 3 tane transfer ettiler onun yasi yuksekti biraz zaten doktor cok umutlu degildi sansimiz olsun dedi. 2 gitti 1 kaldi ve dogdu. Yani belki bu sekilde disunuyor olabilir doktorunuzDarısı bu yolda emek veren herkesin başına İnşAllah.
Sıkı sıkı tutunsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun ....
Benimde bir sorum olacak. Yaşım 34 .
5 embriyom var. Suan rahim dinlendirmedeyim. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorum yumurta takibimde polip gördü ama emin olamadı adet bitince tekrar bakalım dedi bu kez bitince baktığında görmedi.
Bir sonraki adette tekrar bakıcak. Mart gibi transfer planırken eger ilk adetimde görürse 1 ay daha ertelenecek.
Bir görüp bir görmemesi normal mi?
Yumurta kalitelerimden çok emin değilim ama ilk transferde 2 embriyo , eğer olmazsa ikinci transferimde 3 embriyo koyucam dedi . Bana 3 embriyo riskli geliyor. Sanırım kalan 3 embriyonun kalitesi 3bb . Neden hepsini aynı anda koymak istiyor anlamadım.
Bunları yaşayan var mı ?
İlk transfer gününü saymıyorsun canım sonraki gün senin ilk günün sayılıyor bugün kaçıncı gününKizlar selam transfer olan ve gebelik alan tecrubeli arkadaslar, ilk gunu sayiyor musunuz, yoksa 2. Gun itibaren mi 10 gun doktora sormayi unuttum ben
İlk günü saymıyoruz. Transferden sonraki gün birinci günKizlar selam transfer olan ve gebelik alan tecrubeli arkadaslar, ilk gunu sayiyor musunuz, yoksa 2. Gun itibaren mi 10 gun doktora sormayi unuttum ben
Polip adetliyken gorunuyor genelde sonrasinda gorememe nedeni o olabilir bende yasadim. Bi arkadasa da 3 tane transfer ettiler onun yasi yuksekti biraz zaten doktor cok umutlu degildi sansimiz olsun dedi. 2 gitti 1 kaldi ve dogdu. Yani belki bu sekilde disunuyor olabilir doktorunuz
İlk günü de sayıyoruz 2 şubattı transferim 12 şubatta verdim ilk kanıKizlar selam transfer olan ve gebelik alan tecrubeli arkadaslar, ilk gunu sayiyor musunuz, yoksa 2. Gun itibaren mi 10 gun doktora sormayi unuttum ben
Beni az önce hemşiremiz aradı "bir sıkıntı var mı?" diye. 8inde transfer olmuştum 17sinde kan testi yapılacak dedi. Bana göre 18inde tahlil vardı Bizimkiler transfer gününü de 1.gün sayıyor herhaldeKizlar selam transfer olan ve gebelik alan tecrubeli arkadaslar, ilk gunu sayiyor musunuz, yoksa 2. Gun itibaren mi 10 gun doktora sormayi unuttum ben
Amin canım inşallah. 35 yaş altına ilk transferde 1den fazla verilmiyor diye biliyordum. Ama doktoruna güven bence ne diyorsa öyle yapDarısı bu yolda emek veren herkesin başına İnşAllah.
Sıkı sıkı tutunsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun ....
Benimde bir sorum olacak. Yaşım 34 .
5 embriyom var. Suan rahim dinlendirmedeyim. Dogum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorum yumurta takibimde polip gördü ama emin olamadı adet bitince tekrar bakalım dedi bu kez bitince baktığında görmedi.
Bir sonraki adette tekrar bakıcak. Mart gibi transfer planırken eger ilk adetimde görürse 1 ay daha ertelenecek.
Bir görüp bir görmemesi normal mi?
Yumurta kalitelerimden çok emin değilim ama ilk transferde 2 embriyo , eğer olmazsa ikinci transferimde 3 embriyo koyucam dedi . Bana 3 embriyo riskli geliyor. Sanırım kalan 3 embriyonun kalitesi 3bb . Neden hepsini aynı anda koymak istiyor anlamadım.
Bunları yaşayan var mı ?
Yok yok tutmaz o oladar basit bisey degilmuhtemelen böyle düşünüyor ama ya 3ü tutarsa diyorum :)
Allah hayırlısını nasip etsin herkese İnşAllah
Tesekkur ederim o zaman benimde bugun 2. Gunumgerci diger arkadaslar saymiyoruz demis doktorlara gore mi degisiyor acabaİlk günü de sayıyoruz 2 şubattı transferim 12 şubatta verdim ilk kanı
de boyle dedin her doktor farkli mi sayiyor acaba heyecandan ben doktora sormadim ama bana 10 gun sonra gorusuruz dedi. Dun oldum ben tansfer. O zaman benimki de saymiyo sanirim kafam karisti neyseİlk transfer gününü saymıyorsun canım sonraki gün senin ilk günün sayılıyor bugün kaçıncı günün
Bizimki saymıyor hatta bende 10 şubatta transfer oldum 22 şbat test tarihim tabi ben 20 Şubat'ta test yapacam 10 dayanırsam Yarabbi Şükür diyelimBak sen
de boyle dedin her doktor farkli mi sayiyor acaba heyecandan ben doktora sormadim ama bana 10 gun sonra gorusuruz dedi. Dun oldum ben tansfer. O zaman benimki de saymiyo sanirim kafam karisti neyse