• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Amin insallah canim cok sagol❤
Ederim canim etmem mi ya, insallah hayirlisiyla al gel bebisini ❤🧿
Bu arada bu mesajin altindan yazmis olayim kan sonucum 221 cikti insallah saglikla ilerler🥰
Tebrik ederim kucağınıza almak nasip olsun inşallah,embriyonuz hakkında bilginiz var mıydı

Benim bir çocuğum var o yüzden ikiz benim için çok zor olur ama yaşım da 37 yani tutma ihtimali de düşük o yüzden kararsızım.hiç çocuğum olmasa iki attırırdım kesin ya da genç olsaydı yaşım tutar diye tek attırırdım ama şuan çok kararsızım
Zor bir karar 🤔 haklısınız. İnş gönlünüze göre olur, embriyoloğunuza durumu anlatırsanız onlar da durumu değerlendirip tavsiyede bulunacaktır.

Peki bu süreçte hiç belirti yaşadınız mı? Transferimin 7. günündeyim. Regl ağrısı gibi ağrım var. Umarım regl ağrısı değildir
Ben hic belirti yasamadim diyebilirim gogus hassasiyeti disinda o da her zaman ayni yogunlukta degildi ve ilaclarin etkisi zaten, sadece dun gece yatarken bacaklarimda biraz sizlama hissettim benim normalde de regl olacagim zaman bir ya da iki gece once bacak agrim olur genelde kasik agrim adetim basladiktan sonra olur ama gercekten 10 gun hicbir sey hissetmedim

Senin adına çok sevindim inşallah güzel geçer olun😊 ama bunların garezi bana heralde orda kaç tane tüp bebek hastası var nereden biliyorlar covit pozitif olmadığını 😄 bende bana göre pozitif değilim ama kabul etmiyorlar işte nereden yapıldım şu pcr testini ya 🤣
Sorma ya senin çok talihsizlik oldu ama vardır bi sebebi ya belki senin aşılamayla çok daha kolay ağrısız acısız olacak bebeğin o yüzden böyle olmuştur 🤲

Çatlatma iğnesi yapılacak mı yine ozaman?birde 18 günlük süreç dediğin gebelik testi tarihine kadar olan süreç mi
Çatlatma iğnesi ve ilaçları ayın 22 sinde gel dedi. O zaman öğrenmiş olacağım. Benden testler istemişti onunla ilgili konuştuk bazı şeyleri sormayı unuttum 🙈

Güzel fiyat vermişler, hakkında hayırlısı olsun, bakmışsın ki transferde alacağın pozitif haberi aşılamayla almışsın. Ayette ne diyor 'fe inne meâl usri yusra' “Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır”. Rabbim yardımcın olsun...

Resmen fırsatçılık, resmen soygun🤦‍♀️

Test yapmadınız mı, morfoloji 1 bile olsa hamile kalmak için 1 sperme ihtiyaç yok mu?

Aygülcüm ilaç vs başlamadıysan normal döngünde 'doğal transfer' yapacak sanırım sana doktorun, yanılıyormuyum?
Bende ilaç yokmu dedim. Farklı bir yol izliyoruz dedi. Çok yoğundu bugün sormasan söylemiyor🙃 bağışıklığımı soracaktım. Kan pıhtılaşmam geçen seneye göre ne durumda onu soracaktım. Öyle birşey dedi ki aklımdakiler uçtu gitti. 😞

Ben hic belirti yasamadim diyebilirim gogus hassasiyeti disinda o da her zaman ayni yogunlukta degildi ve ilaclarin etkisi zaten, sadece dun gece yatarken bacaklarimda biraz sizlama hissettim benim normalde de regl olacagim zaman bir ya da iki gece once bacak agrim olur genelde kasik agrim adetim basladiktan sonra olur ama gercekten 10 gun hicbir sey hissetmedim
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Bu süreçte herşey yolunda gitsin zaman su gibi aksın 🙏

Bende ilaç yokmu dedim. Farklı bir yol izliyoruz dedi. Çok yoğundu bugün sormasan söylemiyor🙃 bağışıklığımı soracaktım. Kan pıhtılaşmam geçen seneye göre ne durumda onu soracaktım. Öyle birşey dedi ki aklımdakiler uçtu gitti. 😞
Bence doğal transfer yapacak başarı oranı daha yüksek oluyormuş, ne de olsa ilaçlarında çok yan etkileri oluyor, bende çarşamba günü doğal transfer olucam da biraz araştırdım doktorumda öyle söylemişti zaten... ilaç kullanmaya başlamayışın ondandır aksi olsa sanırım 2. Günü ilaç tedavisine başlıyorlar, Hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Cok tesekkur ederim amin insallah🥰 ben calismadigim icin acikcasi evde yatarak gecirdim sureci, ilk 3 gun tuvalet haric hic kalkmadim yemekleri bile yatakta yedim. 2. ya da 3.gun dus aldim ve suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim. Her sabah yumurta ve yarim avakado tukettim faydali oldugunu duymustum. Sonraki gunlerde de evdeydim hem hava soguk hem covid faktoru cikmak istemedim ama evin icinde turladim cunku bir noktadan sonra progestan igne can acitmaya basladi surekli oturmak ve yatmak cok zordu. Agir ev isi hic yapmadim. Ilaclarimi duzenli kullandim. Ben kendimce bunlari yaptim ama her seyden ote nasip elbette. Bir cok insan calisiyor ise gidiyor ya da keyfi olarak normal hayatina donuyor. Yani tutacak olduktan sonra tutuyor bence😊
Çok haklısınız tutacak olan tutunuyor ama işte insan içinde yapmadığım birşey kalmasın istiyor y ondan 🥲 Sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu insallah🙏🥰

Bence doğal transfer yapacak başarı oranı daha yüksek oluyormuş, ne de olsa ilaçlarında çok yan etkileri oluyor, bende çarşamba günü doğal transfer olucam da biraz araştırdım doktorumda öyle söylemişti zaten... ilaç kullanmaya başlamayışın ondandır aksi olsa sanırım 2. Günü ilaç tedavisine başlıyorlar, Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Sağol canım ben adını koyamamıştım. Birşeyi tam açıklamayınca. İnşallah bu son olur. Amin canım rabbim dualarımızı geri çevirmesin. Hayırlı evlat nasip etsin.

Back