Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebriklerrr hayirli olsunnnnAmin insallah canim cok sagol❤
Ederim canim etmem mi ya, insallah hayirlisiyla al gel bebisini ❤
Bu arada bu mesajin altindan yazmis olayim kan sonucum 221 cikti insallah saglikla ilerler
Ben bugün transfer oldum, toplamadan beri eşimle onu düşünüp konuşuyoruz, hatta bugün hastaneye gittiğimizde hala karar verememiştik ama sonunda 2 embriyo transfer ettik, embriyoloğun bana bugün anlattığına göre ikiz gebelik ihtimali %20 tabi bu embriyoların sağlıklı oluşuna ve genetik durumuna göre değişiyormuş. Eğer ben asla ikiz istemiyorum en ufak bir ihtimali dahi göze alamam derseniz tek koyalım dedi, benim zaten 5.güne ulaşan embriyom 2 taneydi o yüzden dondurmaya değer bulmadık.Kızlar bu 2 yumurta atınca ikiz olma olasılığı nedir doktorsunuz ne diyor bu konuda?ben opu olduğumda sormuştum da onu konuşuruz dedi bişey demedi.bende opudan beri bunu düşünüyorum.iki yumurta atınca ikiz ya da tek olma olasılığı ne acaba?
Ben de bugün oldum iki embriyo, test gününüz ne zaman?Selam kizlar oldum transferi nur topu gibi 2 embriyo vae icimde insallah saglikla ilerler de 10.gunde veririm gizel haberler
Sizinki 5. Gun embriyosu sanirim . Benimki 3. Gun embriyosu . 10 gun sonra gorusuruz dedi doktorum sanirim 24 u gibi yapicam. Sizinki de oyle biseydir 8-10 gun arasi sanirim .Ben de bugün oldum iki embriyo, test gününüz ne zaman?
Evet 5. gün embriyosu, 23 ünde test yaptır sonucu yolla dedi. İnş hepimizin son bekleyişi olur Kan sulandırıcı iğne yapıyor musunuz göbekten, bugün başladım ben acaip yaktı normal mi acaba?Sizinki 5. Gun embriyosu sanirim . Benimki 3. Gun embriyosu . 10 gun sonra gorusuruz dedi doktorum sanirim 24 u gibi yapicam. Sizinki de oyle biseydir 8-10 gun arasi sanirim .
Cok tesekkur ederim amin insallah ben calismadigim icin acikcasi evde yatarak gecirdim sureci, ilk 3 gun tuvalet haric hic kalkmadim yemekleri bile yatakta yedim. 2. ya da 3.gun dus aldim ve suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim. Her sabah yumurta ve yarim avakado tukettim faydali oldugunu duymustum. Sonraki gunlerde de evdeydim hem hava soguk hem covid faktoru cikmak istemedim ama evin icinde turladim cunku bir noktadan sonra progestan igne can acitmaya basladi surekli oturmak ve yatmak cok zordu. Agir ev isi hic yapmadim. Ilaclarimi duzenli kullandim. Ben kendimce bunlari yaptim ama her seyden ote nasip elbette. Bir cok insan calisiyor ise gidiyor ya da keyfi olarak normal hayatina donuyor. Yani tutacak olduktan sonra tutuyor benceTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah transferden sonra neler yapmamızı tavsiye edersiniz ?
Tebriklerrr hayirli olsunnnn
Benim bir çocuğum var o yüzden ikiz benim için çok zor olur ama yaşım da 37 yani tutma ihtimali de düşük o yüzden kararsızım.hiç çocuğum olmasa iki attırırdım kesin ya da genç olsaydı yaşım tutar diye tek attırırdım ama şuan çok kararsızımBen bugün transfer oldum, toplamadan beri eşimle onu düşünüp konuşuyoruz, hatta bugün hastaneye gittiğimizde hala karar verememiştik ama sonunda 2 embriyo transfer ettik, embriyoloğun bana bugün anlattığına göre ikiz gebelik ihtimali %20 tabi bu embriyoların sağlıklı oluşuna ve genetik durumuna göre değişiyormuş. Eğer ben asla ikiz istemiyorum en ufak bir ihtimali dahi göze alamam derseniz tek koyalım dedi, benim zaten 5.güne ulaşan embriyom 2 taneydi o yüzden dondurmaya değer bulmadık.
Bende ilk kez dondurulmuş olacağım. Bugün reglimin 3. Günü gel demişti. Gittim ve öğrendim. Dediğin gibi benimde 18 günü bulacak.Belki kişiden kişiye değişebilir ilk kez dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Süreç nasıl işleyecek doktor bilgi verdi mi?ben de adeti bekliyorum gitmek için.benim de dondurulmuş transfer olacakBende ilk kez dondurulmuş olacağım. Bugün reglimin 3. Günü gel demişti. Gittim ve öğrendim. Dediğin gibi benimde 18 günü bulacak.
Insallah. Yok canim bana oyle bisey demedi . Yagli bir igneyse yakmasi normaldir. Ben progrstan ignesi yapiyorum sadece sabah aksam .Evet 5. gün embriyosu, 23 ünde test yaptır sonucu yolla dedi. İnş hepimizin son bekleyişi olur Kan sulandırıcı iğne yapıyor musunuz göbekten, bugün başladım ben acaip yaktı normal mi acaba?
Şuan ilaç vermedi 22 sinde gel yumurtanın büyümesini takip edeceğiz dedi. Sanırım çatlamadan sonra transfer. Rahim kendini gebe olarak kabul etsin diye.Süreç nasıl işleyecek doktor bilgi verdi mi?ben de adeti bekliyorum gitmek için.benim de dondurulmuş transfer olacak
Çatlatma iğnesi yapılacak mı yine ozaman?birde 18 günlük süreç dediğin gebelik testi tarihine kadar olan süreç miŞuan ilaç vermedi 22 sinde gel yumurtanın büyümesini takip edeceğiz dedi. Sanırım çatlamadan sonra transfer. Rahim kendini gebe olarak kabul etsin diye.
Cok tesekkur ederim amin insallah ben calismadigim icin acikcasi evde yatarak gecirdim sureci, ilk 3 gun tuvalet haric hic kalkmadim yemekleri bile yatakta yedim. 2. ya da 3.gun dus aldim ve suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim. Her sabah yumurta ve yarim avakado tukettim faydali oldugunu duymustum. Sonraki gunlerde de evdeydim hem hava soguk hem covid faktoru cikmak istemedim ama evin icinde turladim cunku bir noktadan sonra progestan igne can acitmaya basladi surekli oturmak ve yatmak cok zordu. Agir ev isi hic yapmadim. Ilaclarimi duzenli kullandim. Ben kendimce bunlari yaptim ama her seyden ote nasip elbette. Bir cok insan calisiyor ise gidiyor ya da keyfi olarak normal hayatina donuyor. Yani tutacak olduktan sonra tutuyor bence
Dondurulmus embriyo transferi için Adetin 2. Günü estrofem başladık. Sonra adetin 17. Günü kanda progesteron ve ultrason bakıldı. O gün progesteron iğneleri başladı estrofemin yanında. 4 gün sonra kan tahlili istediler yine.aksam arayıp transfere ertesi gün çağırdılar. Çatlama iğnesi yapılmıyor. Normal sürece östrojen ve progesteron hormonu takviyesi yapiyorlar. Tabii kişiye gore degisiyor olabilir ben 39 yaşının sonlarindayimÇatlatma iğnesi yapılacak mı yine ozaman?birde 18 günlük süreç dediğin gebelik testi tarihine kadar olan süreç mi
Anladım aşılamada da estrofem vermişti ama progestan iğne yerine fitil kullanmıştımDondurulmus embriyo transferi için Adetin 2. Günü estrofem başladık. Sonra adetin 17. Günü kanda progesteron ve ultrason bakıldı. O gün progesteron iğneleri başladı estrofemin yanında. 4 gün sonra kan tahlili istediler yine.aksam arayıp transfere ertesi gün çağırdılar. Çatlama iğnesi yapılmıyor. Normal sürece östrojen ve progesteron hormonu takviyesi yapiyorlar.
Son anda duzenleyerek yazdım kişiye göre değişiyor olabilir ben 39 yaşının sonlarindayim. Illa ki yaştan kaynaklı eksik vardır ıgneyle tamamlamaya çalışıyorlardırAnladım aşılamada da estrofem vermişti ama progestan iğne yerine fitil kullanmıştım
Bende 37,5 oldum canım merak etme farkımız yokturSon anda duzenleyerek yazdım kişiye göre değişiyor olabilir ben 39 yaşının sonlarindayim. Illa ki yaştan kaynaklı eksik vardır ıgneyle tamamlamaya çalışıyorlardır
Güzel fiyat vermişler, hakkında hayırlısı olsun, bakmışsın ki transferde alacağın pozitif haberi aşılamayla almışsın. Ayette ne diyor 'fe inne meâl usri yusra' “Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır”. Rabbim yardımcın olsun...1100 liraya aşılama ya anlaştık çok da güzel yumurta larım olmuş 15 tane
Resmen fırsatçılık, resmen soygun
Test yapmadınız mı, morfoloji 1 bile olsa hamile kalmak için 1 sperme ihtiyaç yok mu?Kizlar merhaba 2.transfer için gidecektim. En gec subatin 10unda adet olmam gerekiyordu ama olmadim Bugün gecikmemin 3.gunu, gebelik ihtimalinin olmadığını düşünüyorum esimin morfolojisi 1 . Histeroskopi olduğum ay 2 gün önce gelmisti. Çizik ve Rahim ici prp yapıldı dedi doktor ama ben hayatımda gecikme nedir bilmem.Histeroskopi olup çizip attıran oldumu aramızda acaba bumu geciktirdi adetimi. Bana bir yardımcı olurmusunuz
Aygülcüm ilaç vs başlamadıysan normal döngünde 'doğal transfer' yapacak sanırım sana doktorun, yanılıyormuyum?Şuan ilaç vermedi 22 sinde gel yumurtanın büyümesini takip edeceğiz dedi. Sanırım çatlamadan sonra transfer. Rahim kendini gebe olarak kabul etsin diye.