Benim kan testi ve usg ile takip oldu dün çatlatma iğnesi oldum bugün boş yarın opu Geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım çok az gitmiş kontrole 2 hafta ilaç kullanmış Benim 9 gün sürdüBen de bugün çatlatma iğnesi olacağım gözlemleyeyim bana hiç test falan yapmıyor doktor daha hiç kan testi olmadım sadece yumurta takibi yapıyorşu anda akıntı var ama bakalım iğneden sonra kesilecek mi ,bu arada çatlatma iğnesi olduğunuz gün diğer iğnelere devam ettiniz mi
Benim o transferin 2. gününden itibaren var. Kasık ve bel ağrısı. Bugün 7. gün. Umarım hamilelik belirtisidir. Kötüyü düşünmeyelim :)Transferin 5.günü adet olucakmışım gibi ağrım var ben elencem bence
Amin inşallah sizede dua edicemBenimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bakalım sağlıkla tutunurlar inşallah ne zaman test yapacaksınız
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİyi dilekleriniz için teşekkür ederim 248 kan sonucum sağlıklı ilerleme gözlemlemek için 2 gün sonra tekrar test yapıcaz
Ben de aynı gün yapıcam testi hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah aynı gün müjde vermeyi nasip etsin AllahEvet canım banada 22 Şubat dediler ama 20şubattü yaparım test inş varsa çıkar zaten
Ben de şimdi kontrolden çıktım aynı şekilde dedi bana da bugün de ilaçlarımı olacağım gece çatlatma iğnesi şimdi de anestezi için tahlillerimi verdim bekliyorum bakalım bu arada covid testi yaptırmıyorlarmış işlem öncesi rahatladım hiçbir şeyim yok zaten deHayir sadece cetrodine yap dedi once sonra iste kacta dediyse o saatte catlatma yaptim . Bi gun bos ilacsiz sonraki gunde opu.
Nasıl oluyor transferde ağrı sızı oluyor mu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız on gün sonra pozitif haberini duyarızSelam kizlar oldum transferi nur topu gibi 2 embriyo vae icimde insallah saglikla ilerler de 10.gunde veririm gizel haberler
Valla hicbisey anlamadim . Daha oncede asilama yaptirdig icin aynisi gibi. Ultrasonda goruyosun bide nokta gibi biseyNasıl oluyor transferde ağrı sızı oluyor mu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız on gün sonra pozitif haberini duyarız
Sizin taze transfer miydi? Hayırlısıyla tutunsunlar inşallahValla hicbisey anlamadim . Daha oncede asilama yaptirdig icin aynisi gibi. Ultrasonda goruyosun bide nokta gibi biseysadece ultrasonla karnina bastiridigi icin biraz o baski oluyor ama bitti gitti darisi en kisa zamanda basina
Evet cuma gunu opu olmustu 3. Gun embriyosuSizin taze transfer miydi? Hayırlısıyla tutunsunlar inşallah
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahEvet canim pozitifi gordum cok sukurkan testi verdim biraz once onun sonucu cikinca da paylasirim
Birinci aşılamam biraz ağrılı acılı olmuştu ikincisi acısızValla hicbisey anlamadim . Daha oncede asilama yaptirdig icin aynisi gibi. Ultrasonda goruyosun bide nokta gibi biseysadece ultrasonla karnina bastiridigi icin biraz o baski oluyor ama bitti gitti darisi en kisa zamanda basina
Merhaba siz Memoriala mı gidiyorsunuz ? Ben Ataşehir Memoriala gidiyorum da ondan sormak istedim:)Bizde de hem benden hem eşimden istediler.ayrıca transferde de hem bende hem eşimden istiyorlar
Evet ben Ankara memorialMerhaba siz Memoriala mı gidiyorsunuz ? Ben Ataşehir Memoriala gidiyorum da ondan sormak istedim:)
Senin adına çok sevindim inşallah güzel geçer olunBen de şimdi kontrolden çıktım aynı şekilde dedi bana da bugün de ilaçlarımı olacağım gece çatlatma iğnesi şimdi de anestezi için tahlillerimi verdim bekliyorum bakalım bu arada covid testi yaptırmıyorlarmış işlem öncesi rahatladım hiçbir şeyim yok zaten de
Hayırlı olsun canım sağlıkla kcağını a da alırsınız inşİyi dilekleriniz için teşekkür ederim 248 kan sonucum sağlıklı ilerleme gözlemlemek için 2 gün sonra tekrar test yapıcaz
Unş canım ya bu sefer s abırla beklemek istiyorumBen de aynı gün yapıcam testi hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah aynı gün müjde vermeyi nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?