ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim kan testi ve usg ile takip oldu dün çatlatma iğnesi oldum bugün boş yarın opu Geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım çok az gitmiş kontrole 2 hafta ilaç kullanmış Benim 9 gün sürdü

Hayir sadece cetrodine yap dedi once sonra iste kacta dediyse o saatte catlatma yaptim . Bi gun bos ilacsiz sonraki gunde opu.
Ben de şimdi kontrolden çıktım aynı şekilde dedi bana da bugün de ilaçlarımı olacağım gece çatlatma iğnesi şimdi de anestezi için tahlillerimi verdim bekliyorum bakalım bu arada covid testi yaptırmıyorlarmış işlem öncesi rahatladım hiçbir şeyim yok zaten de

Selam kizlar oldum transferi nur topu gibi 2 embriyo vae icimde insallah saglikla ilerler de 10.gunde veririm gizel haberler
Nasıl oluyor transferde ağrı sızı oluyor mu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız on gün sonra pozitif haberini duyarız

Nasıl oluyor transferde ağrı sızı oluyor mu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız on gün sonra pozitif haberini duyarız
Valla hicbisey anlamadim . Daha oncede asilama yaptirdig icin aynisi gibi. Ultrasonda goruyosun bide nokta gibi bisey sadece ultrasonla karnina bastiridigi icin biraz o baski oluyor ama bitti gitti darisi en kisa zamanda basina

Valla hicbisey anlamadim . Daha oncede asilama yaptirdig icin aynisi gibi. Ultrasonda goruyosun bide nokta gibi bisey sadece ultrasonla karnina bastiridigi icin biraz o baski oluyor ama bitti gitti darisi en kisa zamanda basina
Sizin taze transfer miydi? Hayırlısıyla tutunsunlar inşallah

Birinci aşılamam biraz ağrılı acılı olmuştu ikincisi acısız dayanıcaz artık bakalım bende kanama sorunu olduğu için kanamam ya da ağrım vs olursa opu işlemi sırasında 1-2 ay sonra yaparız transferi dedi duruma göre belli olacak

Senin adına çok sevindim inşallah güzel geçer olun ama bunların garezi bana heralde orda kaç tane tüp bebek hastası var nereden biliyorlar covit pozitif olmadığını bende bana göre pozitif değilim ama kabul etmiyorlar işte nereden yapıldım şu pcr testini ya

Kizlar merhaba 2.transfer için gidecektim. En gec subatin 10unda adet olmam gerekiyordu ama olmadim Bugün gecikmemin 3.gunu, gebelik ihtimalinin olmadığını düşünüyorum esimin morfolojisi 1 . Histeroskopi olduğum ay 2 gün önce gelmisti. Çizik ve Rahim ici prp yapıldı dedi doktor ama ben hayatımda gecikme nedir bilmem.Histeroskopi olup çizip attıran oldumu aramızda acaba bumu geciktirdi adetimi. Bana bir yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…