Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi olmazsa aşılama yazdan önce tekrar birşeye başlamayı düşünmüyorumOpu bir dahaki aya ertelesinler bence
Fırsattan istifade çok yüksek bir fiyat da verebilirdi aşılama için ama bir zahmet bence de bu durumda seni rahatlatması gerekirdi doktor olarak iyidir muhakkak ama burda maalesef biraz hatası var çalıştığı hastanenin prosedürünü iyi bilmesi gerekirdi neyse dediğin gibi belki de çok daha az zahmetle bu işi halletmiş olacaksın
Belki kişiden kişiye değişebilir ilk kez dondurulmuş embriyo transferi oldum.O kadar sürüyor mu
Benim de aynı şekilde olmuştu sorun etme kendine tahlil ve ultrasonlarla Sıkı takip ediyorlar bir sorun yoktur gönlünü ferah tut...Kızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu
yok canım benimde kesildi dün yaptım gece bende çatlatmayı altıma işiyordum dün sabah resmen bugün yok.merak etme ona göre veriyor doktorlar zaten 36 saat sonrası oluyor. benimde yarın sabah opüm allahın izni ile.Kızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu
Benim de 7. Günüm ama hiç bir belirtim yok maalesef.Transferin 7. Günü belirtileriniz neler acaba ?
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip sefer inşallahBende test yaptırdım pozitif çok şükür Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah değeriniz kaçtı acaba sorabilir miyimBende test yaptırdım pozitif çok şükür Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
İnşallah canım Allah emeklerinin karşılığını verecektir illakiTest çıkacak kaç saat e doktor da o kadar güzel yumurtan olmuş ki dedi 15 tane , yarın ki durumuma göre aşılama yapıcaz 2 ,3 tanesi çatladı ise yapıcak fazlası riskli olur diye fazla çatlarsa yapmıyacak bakalım ne olacak yeminle yılan hikayesine döndü işlerim rabbim sonunu hayır eylesin inşallah artık bişey diyecek tek kelimem bşke kalmadı ne desem farklı şeyler oluyor inşallah aşılama tutarda hayırlısı bu imiş derim
Bizde de hem benden hem eşimden istediler.ayrıca transferde de hem bende hem eşimden istiyorlarHangi hastaneydi sizin ? Eşinizden de istemelerine şaşırdım hiçbir belirti olmamasına rağmen böyle bir engel çıkar diye çok tedirgin oldum ben de neyse kötüyü çağırmayalım inşallah sizin transferiniz de hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.Buraya bakmamak da çok mantıklı gerçekten stres oluyor insan ama bir yandan da dayanamıyorsam işte Normal şartlarda ekstra bir belirti olacağını sanmıyorum negatifte ya da pozitifte ama insan kendini dinleye dinleye buluyor işte hakkımızda hayırlısı
Merhaba bir şey sormak isterim. Bende de amh düşüklüğü var ne kadar sürede kaç tane yumurtanız toplandı öğrenebilir miyim acaba bebişiniz inşallah tutunurYaş 32. Üçüncü transferimi 10 Şubat'ta oldum. İlk transfer kimyasal oldu. İkincisinde çift embriyo konuldu ama negatif son kalan embriyomdu onu da allahin izni ile olduk bakalim. Amh 0.7ydi en son gecen sene. Son embriyom olduğu için mi bilmiyorum hafif korku ve stres geliyor ara ara. İlk transferimde kimyasalda olsa hormonlardan hissetmiştim aslında. İkinci transferimde hicbirseyi hissetmedim. Belirti mi ilac etkisi mi bilmiyorum ama belim çok ağrıyor yattığım yerde sürekli dönme ihtiyacım oluyor ayakta duruncada başlıyor. İnsallah belirtidir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Maddi manevi zor süreç emeklerimiz karsiliksiz kalmasin insallah
Çok teşekkür ederim ilk tedavim çok evham yapıyorumBenim de aynı şekilde olmuştu sorun etme kendine tahlil ve ultrasonlarla Sıkı takip ediyorlar bir sorun yoktur gönlünü ferah tut...
İnşallah bebişiniz sıkı sıkı tutunur size. Kaçıncı gün embriyosu? Evet bir şeyler okumamak araştırmamak daha iyi olur bence de bol bol dinlenin keyifli filmler izleyip kitap okuyun oyalayın kendiniziValla benden de esimden de hem opu icin hem transfer icin istediler . Bugun 14.30 da transferim var sans dileyin kizlar bana. Transferden sonra bir sure buraya cok girmem heralde. Cunku insan cok etkileniyor. Aman onun belirtisi su bende biye yok aman bunda belirti yok bende su niye var diye insan bir beklentiye giriyor. Herkesin Allah gonlune gore versin insallah 10 gun sonra guzel haberlerle bulusuruz kizlaer
İçimi rahatlattınız sağolun İnşallah sizinde iyi geçer yumurta toplamanızyok canım benimde kesildi dün yaptım gece bende çatlatmayı altıma işiyordum dün sabah resmen bugün yok.merak etme ona göre veriyor doktorlar zaten 36 saat sonrası oluyor. benimde yarın sabah opüm allahın izni ile.
İnşallah Çok sağolun gönlümüzden geçenler hakkımızda hayırlı ise gerçek olsun inşallahİçimi rahatlattınız sağolun İnşallah sizinde iyi geçer yumurta toplamanız