Hadi inşallah herşey güzel olacak yeter ki sen gönlünü ferah tutKizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim8 hucreli iyi bisey sanirim
TebriklerBende test yaptırdım pozitif çok şükür Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Senin adına çok sevindim canım inşallah 2 haftaya pozitif lerini de duyarıZKizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim8 hucreli iyi bisey sanirim
Ben de bugün çatlatma iğnesi olacağım gözlemleyeyim bana hiç test falan yapmıyor doktor daha hiç kan testi olmadım sadece yumurta takibi yapıyorKızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu
Hadi bakalım hayırlısı olsunKizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim8 hucreli iyi bisey sanirim
Hadi inşallah hayırlısıyla tutunsunlar size.Kizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim8 hucreli iyi bisey sanirim
Amin insallah canim cok sagol❤Hayirli olsun canim allah sonuna kadar daim etsin insallah. Bugunde benim transfer gunum hamilelerin duasi kabul olurmus sans dile bana
Amin canim onsallah biz 3. Gun 2 tane koyduruyoruz aslinda risk ikiz fln istemiyorum yoksa ama soktor oyle olursa daha iyi olur dedi kosmetİnşallah bebişiniz sıkı sıkı tutunur size. Kaçıncı gün embriyosu? Evet bir şeyler okumamak araştırmamak daha iyi olur bence de bol bol dinlenin keyifli filmler izleyip kitap okuyun oyalayın kendinizi
Amin kuzum insallah Allah nerede varsa ona yardim etsinHadi bakalım hayırlısı olsunevet iyi bir şey 8 hücreli inşallah sağlıkla tutunurlar gönlünüze göre bir ya da iki
Yaa gözünüz aydın test sonucunuz kaç çıktıBende test yaptırdım pozitif çok şükür Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gününüz desenizAmin insallah canim cok sagol❤
Ederim canim etmem mi ya, insallah hayirlisiyla al gel bebisini ❤
Bu arada bu mesajin altindan yazmis olayim kan sonucum 221 cikti insallah saglikla ilerler
Hayir sadece cetrodine yap dedi once sonra iste kacta dediyse o saatte catlatma yaptim . Bi gun bos ilacsiz sonraki gunde opu.Ben de bugün çatlatma iğnesi olacağım gözlemleyeyim bana hiç test falan yapmıyor doktor daha hiç kan testi olmadım sadece yumurta takibi yapıyorşu anda akıntı var ama bakalım iğneden sonra kesilecek mi ,bu arada çatlatma iğnesi olduğunuz gün diğer iğnelere devam ettiniz mi
367862
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gününüz deseniz
Aslinda garanti olsun diye 2 koyuyo doktorlar , ikiz tutma ihtimali az ama imkansiz degil yani aslinda bi risk:) benim arkadasim ilkini tek koydurdu tutmadi sonra 2 koydurdu biri dustu digeri 2 yasinda simdi. Allahtan artik ne verirse kabulumiz. Benim yastan ve amh dusuklugunden dolayi 2 koyalim dediKızlar bu 2 yumurta atınca ikiz olma olasılığı nedir doktorsunuz ne diyor bu konuda?ben opu olduğumda sormuştum da onu konuşuruz dedi bişey demedi.bende opudan beri bunu düşünüyorum.iki yumurta atınca ikiz ya da tek olma olasılığı ne acaba?
11 toplandı 9 sağlıklı çıktı 7 döllendi 5 güne beşi ulaşmış 5AA dı iki embriyo transfer edildi sizin ?Sağlıkla tutunur inş bende 10şubatta transfer oldum tek embriyo mu sizin kaçıncı gün
Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bakalım sağlıkla tutunurlar inşallah ne zaman test yapacaksınız11 toplandı 9 sağlıklı çıktı 7 döllendi 5 güne beşi ulaşmış 5AA dı iki embriyo transfer edildi sizin ?
Sanırım benim de öyle olacak yaş 37,5Aslinda garanti olsun diye 2 koyuyo doktorlar , ikiz tutma ihtimali az ama imkansiz degil yani aslinda bi risk:) benim arkadasim ilkini tek koydurdu tutmadi sonra 2 koydurdu biri dustu digeri 2 yasinda simdi. Allahtan artik ne verirse kabulumiz. Benim yastan ve amh dusuklugunden dolayi 2 koyalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?