• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim🙏🏻 8 hucreli iyi bisey sanirim 😁
Hadi inşallah herşey güzel olacak yeter ki sen gönlünü ferah tut😊

Kizlar simdi doktor aradi 2 taze transferim olacak bugun . Ikisi de iyi durumda merak etme dedi. Bi tanesi neredeyse 4. Gun embriyosu olmus digeri de 3. Gun 8 hucreli dedi. Umutsuzluguma umut oldu insallah Allahim yuzume guler rabbim🙏🏻 8 hucreli iyi bisey sanirim 😁
Senin adına çok sevindim canım inşallah 2 haftaya pozitif lerini de duyarıZ🤩🤩

Kızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu
Ben de bugün çatlatma iğnesi olacağım gözlemleyeyim bana hiç test falan yapmıyor doktor daha hiç kan testi olmadım sadece yumurta takibi yapıyor 🤷🏼‍♀️şu anda akıntı var ama bakalım iğneden sonra kesilecek mi ,bu arada çatlatma iğnesi olduğunuz gün diğer iğnelere devam ettiniz mi

Hadi bakalım hayırlısı olsun 🤲 evet iyi bir şey 8 hücreli inşallah sağlıkla tutunurlar gönlünüze göre bir ya da iki ☺️

Hadi inşallah hayırlısıyla tutunsunlar size. 🙏🏻🌸

Hayirli olsun canim allah sonuna kadar daim etsin insallah. Bugunde benim transfer gunum hamilelerin duasi kabul olurmus sans dile bana❤️
Amin insallah canim cok sagol❤
Ederim canim etmem mi ya, insallah hayirlisiyla al gel bebisini ❤🧿
Bu arada bu mesajin altindan yazmis olayim kan sonucum 221 cikti insallah saglikla ilerler🥰

İnşallah bebişiniz sıkı sıkı tutunur size. Kaçıncı gün embriyosu? Evet bir şeyler okumamak araştırmamak daha iyi olur bence de bol bol dinlenin keyifli filmler izleyip kitap okuyun oyalayın kendinizi🙏🏻🧿
Amin canim onsallah biz 3. Gun 2 tane koyduruyoruz aslinda risk ikiz fln istemiyorum yoksa ama soktor oyle olursa daha iyi olur dedi kosmet😁tutsun da artik napim 😁 valla yarindan sonra ise donucem daha iyi olucak bence hem zmaan gecmiyoro baska turlu kafam dagilir .

367862
Amin insallah canim cok sagol❤
Ederim canim etmem mi ya, insallah hayirlisiyla al gel bebisini ❤🧿
Bu arada bu mesajin altindan yazmis olayim kan sonucum 221 cikti insallah saglikla ilerler🥰
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gününüz deseniz🥰

Kızlar bu 2 yumurta atınca ikiz olma olasılığı nedir doktorsunuz ne diyor bu konuda?ben opu olduğumda sormuştum da onu konuşuruz dedi bişey demedi.bende opudan beri bunu düşünüyorum.iki yumurta atınca ikiz ya da tek olma olasılığı ne acaba?

Ben de bugün çatlatma iğnesi olacağım gözlemleyeyim bana hiç test falan yapmıyor doktor daha hiç kan testi olmadım sadece yumurta takibi yapıyor 🤷🏼‍♀️şu anda akıntı var ama bakalım iğneden sonra kesilecek mi ,bu arada çatlatma iğnesi olduğunuz gün diğer iğnelere devam ettiniz mi
Hayir sadece cetrodine yap dedi once sonra iste kacta dediyse o saatte catlatma yaptim . Bi gun bos ilacsiz sonraki gunde opu.

Kızlar bu 2 yumurta atınca ikiz olma olasılığı nedir doktorsunuz ne diyor bu konuda?ben opu olduğumda sormuştum da onu konuşuruz dedi bişey demedi.bende opudan beri bunu düşünüyorum.iki yumurta atınca ikiz ya da tek olma olasılığı ne acaba?
Aslinda garanti olsun diye 2 koyuyo doktorlar , ikiz tutma ihtimali az ama imkansiz degil yani aslinda bi risk:) benim arkadasim ilkini tek koydurdu tutmadi sonra 2 koydurdu biri dustu digeri 2 yasinda simdi. Allahtan artik ne verirse kabulumiz. Benim yastan ve amh dusuklugunden dolayi 2 koyalim dedi

Aslinda garanti olsun diye 2 koyuyo doktorlar , ikiz tutma ihtimali az ama imkansiz degil yani aslinda bi risk:) benim arkadasim ilkini tek koydurdu tutmadi sonra 2 koydurdu biri dustu digeri 2 yasinda simdi. Allahtan artik ne verirse kabulumiz. Benim yastan ve amh dusuklugunden dolayi 2 koyalim dedi
Sanırım benim de öyle olacak yaş 37,5

Back