ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah canım olmazsa yaza kadar es vericem sonra özel bir merkezde başlarım direk artık gözümden parayı çıkarıp

Kızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu

Kızlar yarın opu olacağım çatlatma iğnesi öncesi ovulasyon akıntım vardı pat diye kesildi birşey olmamıştır değil mi e2 değerim 740 dı 4-5 folikülüm vardı Erken çatlama olur mu
Benim de aynı şekilde olmuştu sorun etme kendine tahlil ve ultrasonlarla Sıkı takip ediyorlar bir sorun yoktur gönlünü ferah tut...

yok canım benimde kesildi dün yaptım gece bende çatlatmayı altıma işiyordum dün sabah resmen bugün yok.merak etme ona göre veriyor doktorlar zaten 36 saat sonrası oluyor. benimde yarın sabah opüm allahın izni ile.

İnşallah canım Allah emeklerinin karşılığını verecektir illaki

Bizde de hem benden hem eşimden istediler.ayrıca transferde de hem bende hem eşimden istiyorlar

Merhaba bir şey sormak isterim. Bende de amh düşüklüğü var ne kadar sürede kaç tane yumurtanız toplandı öğrenebilir miyim acaba bebişiniz inşallah tutunur

İnşallah bebişiniz sıkı sıkı tutunur size. Kaçıncı gün embriyosu? Evet bir şeyler okumamak araştırmamak daha iyi olur bence de bol bol dinlenin keyifli filmler izleyip kitap okuyun oyalayın kendinizi

İçimi rahatlattınız sağolun İnşallah sizinde iyi geçer yumurta toplamanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…