Canım 15 yumurtada aşılama yapıyorlar mı benim bildiğim çoğul gebelik riskinden dolayı yapmıyorlar1100 liraya aşılama ya anlaştık çok da güzel yumurta larım olmuş 15 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 15 yumurtada aşılama yapıyorlar mı benim bildiğim çoğul gebelik riskinden dolayı yapmıyorlar1100 liraya aşılama ya anlaştık çok da güzel yumurta larım olmuş 15 tane
Hayır üzerinden 10 gpn mü geçmesş lazımmış yada 10. Gün mü ne anca dedi, şu süreçte sürekli mağdur oluyorum gerçekten ya hasta olsam gam Yemicem hasta halinle zaten ne işin var derim kendi kendime ama işte gel gör ki bence hep Umuttepe yüzünden oldu hoca süreci erkene çekmede idi ben çarşamba değil de cuma günü test verse idim eminim ki negatif çıkacaktı testimAma bunu netleştirmiş olmalıydı .O sorun etmiyor ama mağdur olan sensin hızlıca bir covid testi yaptırsan negatifse eğer opu olabilir mi acaba?
Amin inşallah Gerçekten ne desek boş biz bu hikayenin ne denirse yapan kısmıyız asla olanlardan sorumlu değiliz Senin adına gerçekten çok üzüldüm ,sinirlendim de doğrusu doktor bunu baştan söyleyebilirdi bu aşamaya kadar hiç etik olmadı aslnda özelde testler çabuk çıkıyor bir saate falan senin negatife dönmüş olma ihtimalin var bence belirtin de yokmuşTest çıkacak kaç saat e doktor da o kadar güzel yumurtan olmuş ki dedi 15 tane , yarın ki durumuma göre aşılama yapıcaz 2 ,3 tanesi çatladı ise yapıcak fazlası riskli olur diye fazla çatlarsa yapmıyacak bakalım ne olacak yeminle yılan hikayesine döndü işlerim rabbim sonunu hayır eylesin inşallah artık bişey diyecek tek kelimem bşke kalmadı ne desem farklı şeyler oluyor inşallah aşılama tutarda hayırlısı bu imiş derim
Hepsi çatlmayacağı için en fazla 2 si çatlar zaten yarın kontrol edicek ona göre yapıcakCanım 15 yumurtada aşılama yapıyorlar mı benim bildiğim çoğul gebelik riskinden dolayı yapmıyorlar
Geçti gitti zaten bu saatten sonra negatif çıksa da birşeyi değiştirmez ki artık rabbim den sonu güzel olsun diliyorumAmin inşallah Gerçekten ne desek boş biz bu hikayenin ne denirse yapan kısmıyız asla olanlardan sorumlu değiliz Senin adına gerçekten çok üzüldüm ,sinirlendim de doğrusu doktor bunu baştan söyleyebilirdi bu aşamaya kadar hiç etik olmadı aslnda özelde testler çabuk çıkıyor bir saate falan senin negatife dönmüş olma ihtimalin var bence belirtin de yokmuş
Gerçekten kabus gibi çöktü ya bitse de kurtulsak maskesiz yaşamak istiyorum artıkBu covid her süreci mahfetti herkesin kabusu oldu
inşallah kısmetin aşılamadan yanadır ne diyelim bir hikmeti vardır umarım fiyat olarak aşırı düşük söylemiş o açıdan avantajlısın en azından ama o kadar yumurtlamaya aşılama demek de etik değil gibi normalde aşılama olarak başlamış olsaydın çok yumurta olduğunda iptal ediyorlarHayır üzerinden 10 gpn mü geçmesş lazımmış yada 10. Gün mü ne anca dedi, şu süreçte sürekli mağdur oluyorum gerçekten ya hasta olsam gam Yemicem hasta halinle zaten ne işin var derim kendi kendime ama işte gel gör ki bence hep Umuttepe yüzünden oldu hoca süreci erkene çekmede idi ben çarşamba değil de cuma günü test verse idim eminim ki negatif çıkacaktı testim
Hayırlısı bakalım belki de gerçekten aşılama tutacak böyle kötü başladı ama sonu iyi olacak senin için Hem daha zahmetsiz olmuş olur ,tüm bunların sebebi de budur belkiGeçti gitti zaten bu saatten sonra negatif çıksa da birşeyi değiştirmez ki artık rabbim den sonu güzel olsun diliyorum
Çok mutluyum çok tebriklerEvet canim pozitifi gordum cok sukur kan testi verdim biraz once onun sonucu cikinca da paylasirim
Doktorda mahçup oldu onlar covit testi istemiyor normalde dedi Eray hoca senden covit testi isteyecek mi biliyor musun? 2-3 tanesi çatlarsa sıkıntı olmaz dedi zaten hepsini kendin yumurtlayamazsın dedi toplansa idi güzel sonuçlar çıkardı ama yapacak bir şeyim yok artıkinşallah kısmetin aşılamadan yanadır ne diyelim bir hikmeti vardır umarım fiyat olarak aşırı düşük söylemiş o açıdan avantajlısın en azından ama o kadar yumurtlamaya aşılama demek de etik değil gibi normalde aşılama olarak başlamış olsaydın çok yumurta olduğunda iptal ediyorlar
Evet yarın son günüm zaten hastane 10. Günden önce işlem yapmayacağını söyledi o yüzden dönüyoruz şimdi eveEvet memorial da 2 saatte çıkan covid testi diye asmışlar heryere öyle erken çıkan bi test yaptırabilirsin eğer negatif çıkarsa kabul ederlerse çünkü şuan karantinadamısın sen birde o var
Canım kendi telaşımdan seni tebrik edemedim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahCok cok tesekkur ederim❤
Cok tesekkur ederim canim cok sagol hic canini sikma her iste bir hayir vardir insallah senin icinde en hayirlisi ne ise o olsun❤❤Canım kendi telaşımdan seni tebrik edemedim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Bana sadece sakın covid olma her şey iptal olur dedi aman aman dedi gerekirse rapor al falan dedi .Test yapılacak mı bir şey söylemedi ben de çok sormadım test falan ister diye biraz sorunca çünkü temaslı mısın yoksa falan dedi Ben de korkuyorum belirtisiz covid falan olursa diye umarım test istemez her gün insan içindeyim çünkü Sen de içini ferah tut çok haklısın büyük bir şok sabah sabah neye niyet neye kısmet ama sonu güzel olduktan sonra nasıl olduğu önemli değil inşallah aşılaman tutar Umuttepe gibi düşünme aşılamayı orda saatine falan pek dikkat etmiyorlar ya da çatlamış mı çatlamamış mı çok umursamadan yapıyorlar bu doktor eminim en iyi şekilde yapmaya çalışacaktırDoktorda mahçup oldu onlar covit testi istemiyor normalde dedi Eray hoca senden covit testi isteyecek mi biliyor musun? 2-3 tanesi çatlarsa sıkıntı olmaz dedi zaten hepsini kendin yumurtlayamazsın dedi toplansa idi güzel sonuçlar çıkardı ama yapacak bir şeyim yok artık
Tebriklerrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet canim pozitifi gordum cok sukur kan testi verdim biraz once onun sonucu cikinca da paylasirim
Cok tesekkur ederim❤ amin hepimiz insallahTebriklerrr Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok üzüldüm senin adına, yakanı bi bırakmadı bu talihsizlik, doktor bi sekil yapıp opu yapmalı, boşuna aşılama için para verme bence...
Yok daha neler ya, zaten eldiven ve maske zorunlu takılıyor, başka ne kullanacaklarmışta o kadar para istiyorlar, iyice şaşırdılar. Bende opu sırasında coviddim hiçbir şekilde sorun etmediler...