ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Aman bu da doktorum isguzarligi kusura bakmasin da. Hastanenin boyle bir proseduru varsa neden sana umut vermis . Kesin emin gibi konusmus hic guven vermedi bana . Hakkinda hayirlisi olsun canim. 15 tane de masallah fazlaymis. Bende esinle birlikte ol daha iyidir dicektim ama 15 cokmus cogul gebelik riskinden korktum . Bise diyemem.

Yaş 32. Üçüncü transferimi 10 Şubat'ta oldum. İlk transfer kimyasal oldu. İkincisinde çift embriyo konuldu ama negatif son kalan embriyomdu onu da allahin izni ile olduk bakalim. Amh 0.7ydi en son gecen sene. Son embriyom olduğu için mi bilmiyorum hafif korku ve stres geliyor ara ara. İlk transferimde kimyasalda olsa hormonlardan hissetmiştim aslında. İkinci transferimde hicbirseyi hissetmedim. Belirti mi ilac etkisi mi bilmiyorum ama belim çok ağrıyor yattığım yerde sürekli dönme ihtiyacım oluyor ayakta duruncada başlıyor. İnsallah belirtidir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Maddi manevi zor süreç emeklerimiz karsiliksiz kalmasin insallah

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Bende NGS Li tek embriyo transferi olacağım. Regliden kaç gün sonra transferiniz oldu acaba.

Sağlıkla tutunur inş bende 10şubatta transfer oldum tek embriyo mu sizin kaçıncı gün

Aynen öyle doktor iyi ya doktor un bilgisi yönünden kuşkum yok hatta mikro çip yönetimi ile aşılama yapıcak son teknoloji belki şifam burda dır inşallah doktor o kadar güzel konuşuyor ki her seferinde beni rahatlatıyor bakalım yarın olsun hayrolsun inşallah parayı verince her şeyin güzeli oluyor tabiki Umuttepe de dediğin gibi Allah kerim

Valla benden de esimden de hem opu icin hem transfer icin istediler . Bugun 14.30 da transferim var sans dileyin kizlar bana. Transferden sonra bir sure buraya cok girmem heralde. Cunku insan cok etkileniyor. Aman onun belirtisi su bende biye yok aman bunda belirti yok bende su niye var diye insan bir beklentiye giriyor. Herkesin Allah gonlune gore versin insallah 10 gun sonra guzel haberlerle bulusuruz kizlaer

Beni üzen de o oldu zaten opu ya hazır bş şekilde gitmiştim herşeye rağmen mutlu idim yşne de ama nasip olmayınca olmuyor işte kendimi toparlayıp tüp bebeğe ikna edip başlamışken sonra parayı da gözümden çıkarıp özelde devam edecek Ken bunlar oldu hayır bide bunun için elimdeki tek bildiğimi bozdum ve 1 buçuk bin zarat dayım bilezikten sadece buna para vereceğimi bilsem yarım altınım vardı onu bozardım

Olsun olsun o kadar dusunme guzel dusun hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Fırsattan istifade çok yüksek bir fiyat da verebilirdi aşılama için ama bir zahmet bence de bu durumda seni rahatlatması gerekirdi doktor olarak iyidir muhakkak ama burda maalesef biraz hatası var çalıştığı hastanenin prosedürünü iyi bilmesi gerekirdi neyse dediğin gibi belki de çok daha az zahmetle bu işi halletmiş olacaksın

Gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısı. Rabbim ne eylerse güzel eyler... Bir bakmissin bebisinin haberini böyle alırsın

Opu bir dahaki aya ertelesinler bence

Hangi hastaneydi sizin ? Eşinizden de istemelerine şaşırdım hiçbir belirti olmamasına rağmen böyle bir engel çıkar diye çok tedirgin oldum ben de neyse kötüyü çağırmayalım inşallah sizin transferiniz de hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.Buraya bakmamak da çok mantıklı gerçekten stres oluyor insan ama bir yandan da dayanamıyorsam işte Normal şartlarda ekstra bir belirti olacağını sanmıyorum negatifte ya da pozitifte ama insan kendini dinleye dinleye buluyor işte hakkımızda hayırlısı

Benim dokyorum hem yeditepe ile hemde bahceci ile calisiyor ben yeditepeyi sectim. Bahceciye isinamadim arastirmalarim sonunda. Yeditepe evime yuruyerek 10 dakika bide. Esimden isteme sebepleri refakat edecegi icin yani size hastanede kim refakat edecekse ondan istiyorlar. Gereksiz bisey ama napalim . Hem gecen hafta hemde dun yaptirdik. Devlete de gitmek istemedim test icin benim arkadasim covid testi yaptirmaya gidip covid oldu oyuzden de bir de onlara masraf . Sonu guzel olsun da donenen de cekilen de unutulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…