Aman bu da doktorum isguzarligi kusura bakmasin da. Hastanenin boyle bir proseduru varsa neden sana umut vermis . Kesin emin gibi konusmus hic guven vermedi bana . Hakkinda hayirlisi olsun canim. 15 tane de masallah fazlaymis. Bende esinle birlikte ol daha iyidir dicektim ama 15 cokmus cogul gebelik riskinden korktum . Bise diyemem.Test çıkacak kaç saat e doktor da o kadar güzel yumurtan olmuş ki dedi 15 tane , yarın ki durumuma göre aşılama yapıcaz 2 ,3 tanesi çatladı ise yapıcak fazlası riskli olur diye fazla çatlarsa yapmıyacak bakalım ne olacak yeminle yılan hikayesine döndü işlerim rabbim sonunu hayır eylesin inşallah artık bişey diyecek tek kelimem bşke kalmadı ne desem farklı şeyler oluyor inşallah aşılama tutarda hayırlısı bu imiş derim
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Bende NGS Li tek embriyo transferi olacağım. Regliden kaç gün sonra transferiniz oldu acaba.Benim 4. Denemem ama ilk kez dondurulmuş embriyo transferi oldu. PGT yapılarak Tek embriyo transfer edildi. Belirtim de yok sanki öyle kendimi pek dinlemiyorum. Bugün baktım biraz goguslerim sizliyor o da ilaclardandir diyorum öteki türlü ağrı, sızı, akıntı, batma vs. Yok. Hayırlısı olsun inşallah. Biz yolunda bulunduk Rabbim ol derse olur... Senin kacinci transferin? Kaç tane transfer edildi, belirtilerin var mı ?
Her firsati da degerlendiriyorlar masallah
Sağlıkla tutunur inş bende 10şubatta transfer oldum tek embriyo mu sizin kaçıncı günMerhaba10 Şubat transfer günümdü benimde şuan 3. Günüm hergün ayrı ayrı belirtilerim oldu ama büyük ihtimal hepsi kullandığım ilaçlara bağlı 2 embriyo transfer edildi. Bende Pco ve sağ tüp tıkanıklığı var
1. Gün hafif kasık ağrısı
2. Gün kasık bel ve sırt ağrım vardı göğüslerim inanılmaz hassastı
3. Gün bugün kasıklarımda göbeğimin arasında bi şişkinlik ve acı batma hissi karışık bişey var göğüslerim dünki gibi
En erken ne zaman test yapabilirim bilmiyorum yinede haftaya perşembeyi beklicem umarım herkes biran önce kavuşur bebeklerine
Aynen öyle doktor iyi ya doktor un bilgisi yönünden kuşkum yok hatta mikro çip yönetimi ile aşılama yapıcak son teknoloji belki şifam burda dır inşallah doktor o kadar güzel konuşuyor ki her seferinde beni rahatlatıyor bakalım yarın olsun hayrolsun inşallahBana sadece sakın covid olma her şey iptal olur dedi aman aman dedi gerekirse rapor al falan dedi .Test yapılacak mı bir şey söylemedi ben de çok sormadım test falan ister diye biraz sorunca çünkü temaslı mısın yoksa falan dediBen de korkuyorum belirtisiz covid falan olursa diye umarım test istemez her gün insan içindeyim çünkü Sen de içini ferah tut çok haklısın büyük bir şok sabah sabah neye niyet neye kısmet ama sonu güzel olduktan sonra nasıl olduğu önemli değil inşallah aşılaman tutar Umuttepe gibi düşünme aşılamayı orda saatine falan pek dikkat etmiyorlar ya da çatlamış mı çatlamamış mı çok umursamadan yapıyorlar bu doktor eminim en iyi şekilde yapmaya çalışacaktır
İnşallah canımCok tesekkur ederim canim cok sagolhic canini sikma her iste bir hayir vardir insallah senin icinde en hayirlisi ne ise o olsun❤❤
22 subat mi sizinde test günü acaba. Benimde 10 Şubat'ta oldu bana hep 12 gun sonrasi verildi bazisi 10. Günde yaptirmisSağlıkla tutunur inş bende 10şubatta transfer oldum tek embriyo mu sizin kaçıncı gün
Beni üzen de o oldu zaten opu ya hazır bş şekilde gitmiştim herşeye rağmen mutlu idim yşne de ama nasip olmayınca olmuyor işte kendimi toparlayıp tüp bebeğe ikna edip başlamışken sonra parayı da gözümden çıkarıp özelde devam edecek Ken bunlar oldu hayır bide bunun için elimdeki tek bildiğimi bozdum ve 1 buçuk bin zarat dayım bilezikten sadece buna para vereceğimi bilsem yarım altınım vardı onu bozardımAman bu da doktorum isguzarligi kusura bakmasin da. Hastanenin boyle bir proseduru varsa neden sana umut vermis . Kesin emin gibi konusmus hic guven vermedi bana . Hakkinda hayirlisi olsun canim. 15 tane de masallah fazlaymis. Bende esinle birlikte ol daha iyidir dicektim ama 15 cokmus cogul gebelik riskinden korktum . Bise diyemem.
Hayirli olsun canim allah sonuna kadar daim etsin insallah. Bugunde benim transfer gunum hamilelerin duasi kabul olurmus sans dile banaCok tesekkur ederim canim cok sagolhic canini sikma her iste bir hayir vardir insallah senin icinde en hayirlisi ne ise o olsun❤❤
Olsun olsun o kadar dusunme guzel dusun hakkinda hayirlisi olsun insallah.Beni üzen de o oldu zaten opu ya hazır bş şekilde gitmiştim herşeye rağmen mutlu idim yşne de ama nasip olmayınca olmuyor işte kendimi toparlayıp tüp bebeğe ikna edip başlamışken sonra parayı da gözümden çıkarıp özelde devam edecek Ken bunlar oldu hayır bide bunun için elimdeki tek bildiğimi bozdum ve 1 buçuk bin zarat dayım bilezikten sadece buna para vereceğimi bilsem yarım altınım vardı onu bozardım
Amin hepimizin emekleri inşallah mükafatini alır. Reglinin 22. Gününe denk geldi benim transferim. Sanırım yumurtlama süreci bitsin diye beklediler.Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin. Bende NGS Li tek embriyo transferi olacağım. Regliden kaç gün sonra transferiniz oldu acaba.
Fırsattan istifade çok yüksek bir fiyat da verebilirdi aşılama için ama bir zahmet bence de bu durumda seni rahatlatması gerekirdi doktor olarak iyidir muhakkak ama burda maalesef biraz hatası var çalıştığı hastanenin prosedürünü iyi bilmesi gerekirdi neyse dediğin gibi belki de çok daha az zahmetle bu işi halletmiş olacaksınAynen öyle doktor iyi ya doktor un bilgisi yönünden kuşkum yok hatta mikro çip yönetimi ile aşılama yapıcak son teknoloji belki şifam burda dır inşallah doktor o kadar güzel konuşuyor ki her seferinde beni rahatlatıyor bakalım yarın olsun hayrolsun inşallahparayı verince her şeyin güzeli oluyor tabiki Umuttepe de dediğin gibi Allah kerim
Gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısı. Rabbim ne eylerse güzel eyler... Bir bakmissin bebisinin haberini böyle alırsınBeni üzen de o oldu zaten opu ya hazır bş şekilde gitmiştim herşeye rağmen mutlu idim yşne de ama nasip olmayınca olmuyor işte kendimi toparlayıp tüp bebeğe ikna edip başlamışken sonra parayı da gözümden çıkarıp özelde devam edecek Ken bunlar oldu hayır bide bunun için elimdeki tek bildiğimi bozdum ve 1 buçuk bin zarat dayım bilezikten sadece buna para vereceğimi bilsem yarım altınım vardı onu bozardım
Evet canım banada 22 Şubat dediler ama 20şubattü yaparım test inş varsa çıkar zaten22 subat mi sizinde test günü acaba. Benimde 10 Şubat'ta oldu bana hep 12 gun sonrasi verildi bazisi 10. Günde yaptirmis
Opu bir dahaki aya ertelesinler benceÇıldırmak üzeriyim yemin ederim Ergün bey hastaneye covit pozitif olduğumu söylememiş yarın son günü ve hiçbir şekilde hasta değilim ama hastane kabul etmiyor doktoru aradım sen pozitif olduğunu mu söyledin diyor şaka gibi yani saklamam mı gerekiyor du sisteme giriş yaptıklarında tahlillerim için gördüler şuan g**t gibi ortada kaldım çatlatma iğnemi de vuruldum nolcak bilmiyorum kendimi yerden yere atmak istiyorum şuan
Hangi hastaneydi sizin ? Eşinizden de istemelerine şaşırdım hiçbir belirti olmamasına rağmen böyle bir engel çıkar diye çok tedirgin oldum ben de neyse kötüyü çağırmayalım inşallah sizin transferiniz de hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.Buraya bakmamak da çok mantıklı gerçekten stres oluyor insan ama bir yandan da dayanamıyorsam işteValla benden de esimden de hem opu icin hem transfer icin istediler . Bugun 14.30 da transferim var sans dileyin kizlar bana. Transferden sonra bir sure buraya cok girmem heralde. Cunku insan cok etkileniyor. Aman onun belirtisi su bende biye yok aman bunda belirti yok bende su niye var diye insan bir beklentiye giriyor. Herkesin Allah gonlune gore versin insallah 10 gun sonra guzel haberlerle bulusuruz kizlaer
O kadar sürüyor muAmin hepimizin emekleri inşallah mükafatini alır. Reglinin 22. Gününe denk geldi benim transferim. Sanırım yumurtlama süreci bitsin diye beklediler.
Benim dokyorum hem yeditepe ile hemde bahceci ile calisiyor ben yeditepeyi sectim. Bahceciye isinamadim arastirmalarim sonunda. Yeditepe evime yuruyerek 10 dakika bide. Esimden isteme sebepleri refakat edecegi icin yani size hastanede kim refakat edecekse ondan istiyorlar. Gereksiz bisey ama napalim . Hem gecen hafta hemde dun yaptirdik. Devlete de gitmek istemedim test icin benim arkadasim covid testi yaptirmaya gidip covid olduHangi hastaneydi sizin ? Eşinizden de istemelerine şaşırdım hiçbir belirti olmamasına rağmen böyle bir engel çıkar diye çok tedirgin oldum ben de neyse kötüyü çağırmayalım inşallah sizin transferiniz de hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.Buraya bakmamak da çok mantıklı gerçekten stres oluyor insan ama bir yandan da dayanamıyorsam işteNormal şartlarda ekstra bir belirti olacağını sanmıyorum negatifte ya da pozitifte ama insan kendini dinleye dinleye buluyor işte hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?