Yok yok sen yine de görüşme ne olur olmaz ya korkuyorum ben artıkÖyle bundan sonraki süreç için bizim elimizden gelen bir şey yok hayırlısıBen de pzartwsi diye dişimi sıkıyordum bir iki gün dışarıda arkadaş görüşmesi vs yapmıyordum covid sebebiyle baktım çarşamba diyor bugün artık çiğnedim kuralları
Yarın kaçta senin opu ?Yok yok sen yine de görüşme ne olur olmaz ya korkuyorum ben artık
8 buçukta burda ol dediler 9 da alırlar heralde işleme , korkuyorum heyecanlıyım değişik yaYarın kaçta senin opu ?
Korkma ya bence çok güzel geçecek8 buçukta burda ol dediler 9 da alırlar heralde işleme , korkuyorum heyecanlıyım değişik ya
Gece 12 den sonra yemek içmek yok drdi de akşam en son 11 de falan suyu mu içer bırakırımKorkma ya bence çok güzel geçecekYani bence de heyecanlı bir durum da bakalım kaç saat önceden yeme içme vs kesilecek bir şey söyledi mi
Raporlu fiyat ta 10 bi 700 dediBana da aynı bu mesajdan atmıştı şimdiden hazırlayın evrakları diye sizin tüp bebek raporu yok muydu raporlu fiyatı değişebilir belki
Bişey sorucam gittiğim doktorun asistani e nabız üzerinden alırlar tahlillerini dedi ama fotokopi olarak çıkarmama gerek varmı acaba kan tahlilleri miBana da aynı bu mesajdan atmıştı şimdiden hazırlayın evrakları diye sizin tüp bebek raporu yok muydu raporlu fiyatı değişebilir belki
Ben de kaç aydır bi tahlil yaptırmadım dedim olanlar da dosyada vardı bir şey demedi o soruma bence bir sıkıntı olmaz genel yazılmış bi mesaj gibiBişey sorucam gittiğim doktorun asistani e nabız üzerinden alırlar tahlillerini dedi ama fotokopi olarak çıkarmama gerek varmı acaba kan tahlilleri mi
Hangi hastanedr tedavi görüyor sunuz, tedavi masrafları kişinin kullandığı ilaçlara göre değişebiliyor ilaçları raporsuz alıyorsanız gerçekten maliyetler artıyor, ben Kocaeli üniversitesinde başlamıştı tam opu zamanı covit pozitif çıkınca özel bi merkez de toplatıcam transfer falan da orada olucak şuana kadar 3 bin harcadım ilaçlar muayene kan tahlilleri vs. Hastaneye 11 bin TL vericem şimdi bide yumurta dondurma olursa ekstra 2500 TL tabi transfer zamanı ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorumMerhaba kızlar tedavininz toplam ne kadar tuttu acaba
ben 5. Gündeyim sadece iğnelerimin parasını verdim 4200
ilaçsız sadece tedavi 20000 dedi doktorum sanırım daha bi kaç iğne daha alıcam
doktorum 30 000 i bulucak dedi normalmi
Oraya gidince sabahın köründe eksiklik yaşamak istemiyorum yeterince sorunla karşılaşınca hazır olmak istiyorum herşeyeBen de kaç aydır bi tahlil yaptırmadım dedim olanlar da dosyada vardı bir şey demedi o soruma bence bir sıkıntı olmaz genel yazılmış bi mesaj gibi
özel bi klinikte oluyorum canımHangi hastanedr tedavi görüyor sunuz, tedavi masrafları kişinin kullandığı ilaçlara göre değişebiliyor ilaçları raporsuz alıyorsanız gerçekten maliyetler artıyor, ben Kocaeli üniversitesinde başlamıştı tam opu zamanı covit pozitif çıkınca özel bi merkez de toplatıcam transfer falan da orada olucak şuana kadar 3 bin harcadım ilaçlar muayene kan tahlilleri vs. Hastaneye 11 bin TL vericem şimdi bide yumurta dondurma olursa ekstra 2500 TL tabi transfer zamanı ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorumdondurma olursa düz hesap 17 bin harcamış olucam bende ama daha diğer ilaçlar hariç canım
Evet raporsuz oluyorum ondan pahalı galibaHangi hastanedr tedavi görüyor sunuz, tedavi masrafları kişinin kullandığı ilaçlara göre değişebiliyor ilaçları raporsuz alıyorsanız gerçekten maliyetler artıyor, ben Kocaeli üniversitesinde başlamıştı tam opu zamanı covit pozitif çıkınca özel bi merkez de toplatıcam transfer falan da orada olucak şuana kadar 3 bin harcadım ilaçlar muayene kan tahlilleri vs. Hastaneye 11 bin TL vericem şimdi bide yumurta dondurma olursa ekstra 2500 TL tabi transfer zamanı ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorumdondurma olursa düz hesap 17 bin harcamış olucam bende ama daha diğer ilaçlar hariç canım
Benim de o civarda tuttu dondurma ücretiyle birlikte. Bence de normal. Klinik parası kadar ilaç parası da tutuyor maalesef ve şehir dışındaysanız git gel masrafı da giriyor buna ek olarak..Merhaba kızlar tedavininz toplam ne kadar tuttu acaba
ben 5. Gündeyim sadece iğnelerimin parasını verdim 4200
ilaçsız sadece tedavi 20000 dedi doktorum sanırım daha bi kaç iğne daha alıcam
doktorum 30 000 i bulucak dedi normalmi
Ben yurt dışından geldimBenim de o civarda tuttu dondurma ücretiyle birlikte. Bence de normal. Klinik parası kadar ilaç parası da tutuyor maalesef ve şehir dışındaysanız git gel masrafı da giriyor buna ek olarak..
Canım benim raporlu görsel deki ilaçlar 1640 TL tuttu rapor gerçekten fark ediyor fiyat o yüzden bu kadar yüksek seninEvet raporsuz oluyorum ondan pahalı galiba
2 paket gonal f aldım
2 pakette 5 li tüplü bi iğne var onu aldım
birde muayane ücreti 400
4200 veya 4600 verdim
Normal demekki canım hayırlısı olsun yapıcam bişey yokCanım benim raporlu görsel deki ilaçlar 1640 TL tuttu rapor gerçekten fark ediyor fiyat o yüzden bu kadar yüksek senin
Şuan hangi aşamada son tedavininNormal demekki canım hayırlısı olsun yapıcam bişey yok
Çarşamba günü iğnelere başladım dün muayaneye gittim 8milim olmus yumurtalarım yine aynı ignelerden verdi doZunu arttırdı sadeceŞuan hangi aşamada son tedavinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?