ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yok yok sen yine de görüşme ne olur olmaz ya korkuyorum ben artık

8 buçukta burda ol dediler 9 da alırlar heralde işleme , korkuyorum heyecanlıyım değişik ya
Korkma ya bence çok güzel geçecek Yani bence de heyecanlı bir durum da bakalım kaç saat önceden yeme içme vs kesilecek bir şey söyledi mi

Korkma ya bence çok güzel geçecek Yani bence de heyecanlı bir durum da bakalım kaç saat önceden yeme içme vs kesilecek bir şey söyledi mi
Gece 12 den sonra yemek içmek yok drdi de akşam en son 11 de falan suyu mu içer bırakırım resim koydum bunları yazdı bana getir diye

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-13-12-38-46-887_com.whatsapp.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 52
Bana da aynı bu mesajdan atmıştı şimdiden hazırlayın evrakları diye sizin tüp bebek raporu yok muydu raporlu fiyatı değişebilir belki

Bana da aynı bu mesajdan atmıştı şimdiden hazırlayın evrakları diye sizin tüp bebek raporu yok muydu raporlu fiyatı değişebilir belki
Raporlu fiyat ta 10 bi 700 dedi doktor a çok dedim benim raporum var diye ama şimdi bu Okanla anlaşmalı olarak yapıyor direk okana bağlı bş doktor değil ya çok oynamıyor fiyatı o yüzden doğumları da Medar la anlaşmalı tahlillerimi Medar da verdim hep

Bişey sorucam gittiğim doktorun asistani e nabız üzerinden alırlar tahlillerini dedi ama fotokopi olarak çıkarmama gerek varmı acaba kan tahlilleri mi

Bişey sorucam gittiğim doktorun asistani e nabız üzerinden alırlar tahlillerini dedi ama fotokopi olarak çıkarmama gerek varmı acaba kan tahlilleri mi
Ben de kaç aydır bi tahlil yaptırmadım dedim olanlar da dosyada vardı bir şey demedi o soruma bence bir sıkıntı olmaz genel yazılmış bi mesaj gibi

Merhaba kızlar tedavininz toplam ne kadar tuttu acaba
ben 5. Gündeyim sadece iğnelerimin parasını verdim 4200
ilaçsız sadece tedavi 20000 dedi doktorum sanırım daha bi kaç iğne daha alıcam
doktorum 30 000 i bulucak dedi normalmi

Hangi hastanedr tedavi görüyor sunuz, tedavi masrafları kişinin kullandığı ilaçlara göre değişebiliyor ilaçları raporsuz alıyorsanız gerçekten maliyetler artıyor, ben Kocaeli üniversitesinde başlamıştı tam opu zamanı covit pozitif çıkınca özel bi merkez de toplatıcam transfer falan da orada olucak şuana kadar 3 bin harcadım ilaçlar muayene kan tahlilleri vs. Hastaneye 11 bin TL vericem şimdi bide yumurta dondurma olursa ekstra 2500 TL tabi transfer zamanı ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum dondurma olursa düz hesap 17 bin harcamış olucam bende ama daha diğer ilaçlar hariç canım

Ben de kaç aydır bi tahlil yaptırmadım dedim olanlar da dosyada vardı bir şey demedi o soruma bence bir sıkıntı olmaz genel yazılmış bi mesaj gibi
Oraya gidince sabahın köründe eksiklik yaşamak istemiyorum yeterince sorunla karşılaşınca hazır olmak istiyorum herşeye

özel bi klinikte oluyorum canım

Evet raporsuz oluyorum ondan pahalı galiba
2 paket gonal f aldım
2 pakette 5 li tüplü bi iğne var onu aldım
birde muayane ücreti 400
4200 veya 4600 verdim

Benim de o civarda tuttu dondurma ücretiyle birlikte. Bence de normal. Klinik parası kadar ilaç parası da tutuyor maalesef ve şehir dışındaysanız git gel masrafı da giriyor buna ek olarak..

Benim de o civarda tuttu dondurma ücretiyle birlikte. Bence de normal. Klinik parası kadar ilaç parası da tutuyor maalesef ve şehir dışındaysanız git gel masrafı da giriyor buna ek olarak..
Ben yurt dışından geldim
2 aydır tedavi için türkiyedeyim
1 aşılama oldum negatif oldu 1 ay bekliycez dedi 1 ay içinde gidip gelmek ucak bileti çok pahalı oldugu için kaldım
Şimdide tüp bebek tedavisine başladım yol parası ucak bileti paraları hepsi üst üste geldi inşallah bu sefer olurda güzel haberlerle dönerim

Evet raporsuz oluyorum ondan pahalı galiba
2 paket gonal f aldım
2 pakette 5 li tüplü bi iğne var onu aldım
birde muayane ücreti 400
4200 veya 4600 verdim
Canım benim raporlu görsel deki ilaçlar 1640 TL tuttu rapor gerçekten fark ediyor fiyat o yüzden bu kadar yüksek senin

Eklentiler

• IMG_20220202_192755.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 59
Şuan hangi aşamada son tedavinin
Çarşamba günü iğnelere başladım dün muayaneye gittim 8milim olmus yumurtalarım yine aynı ignelerden verdi doZunu arttırdı sadece
Şimdilik 13 yumurtan var dedi yarında randevum var bakalım başka bi ilaç kullanıcakmıyım acaba ben pek bilmiyorumda cumartesi pazar yumurta toplamayı yaparız dedi tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…