• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Belirti aramayın diyorlar zaten canım stres yok bebeklerimiz tutundu bence öğrenmeye de az kaldı inşallah bugün 5. Gün 👶🏻👶🏻 3. Transfer benim bu sefer hep oldu gibi düşüneceğime söz verdim 🤲🏻
Hayırlısı olsun bende belirti arayıp duruyorum ptesi transfer oldum

baktirdim 1.95 cikti yalan yani😂 doktor dedi 0.8 gibi gorunuyor . Yani yapan labrotuvar lara da guvenmiyorum acikcasi. Suan progestan igne vuruldum sag kalcam yok 🤭
Neye güvenicez şaşırdık zaten . Progesteron fitil kullanmıştım önceki aşılamamda oda leş sürekli akıntı oluyo 🙈 delik deşik olduk du bakalım sonumuz hayır olsun

Slm.test yaptınız kaçıncı gün embriyosu
Yok hayir yapmadim 3.gun embriyosu oldugu icin erken oldugunu dusunuyorum varsa da negatif gorup erkenden umutsuzluga kapilmak istemedim. 3.gun embriyolarinda 10.gun daha net sonuc vermis genelde idrar testinde. Belki pazartesi yaparim :) test gunum persembe cunku.

Yok hayir yapmadim 3.gun embriyosu oldugu icin erken oldugunu dusunuyorum varsa da negatif gorup erkenden umutsuzluga kapilmak istemedim. 3.gun embriyolarinda 10.gun daha net sonuc vermis genelde idrar testinde. Belki pazartesi yaparim :) test gunum persembe cunku.
Benim de 3. Gün embriyosu ve 8. Günde kanda 33 olarak çıktı. Bence senin de çıkmıştır.

Ben ilk 4 gün 225 vurdum sonraki gün alerji olunca 375 sondaki gün 500 😄 sonra bu doktor 225 vurdurdu yine dünde son 225 i vurdum bugüne ilacım bitti zaten yok akşam a ovitrella vurucam 😄 valla artık kaçlar kaçtane ler pazartesi göreceğiz akıbetimizi😁🤭🤭
Senin bayağı değişik olmuş 😂 benim 225 gonal f 75 menapur vermişti toplam 300 oluyordu işte evet senin az kaldı ben de bir an önce bitsin derken bir tık uzadı bu arada benim embriyolog Ender Yalçınkaya imiş

Back