Ay cok memnun oldumBenim de öyle 8.günüm ve hiç belirti yok yalnız değilsin
Çok sevindim canım Allah sağlıkla ilerlemesini ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim de 3. Gün embriyosu ve 8. Günde kanda 33 olarak çıktı. Bence senin de çıkmıştır.
Aynen valla benimde öyle delik deşik hadi onu geçtim kan sulandırıcı iğneden kollarım göbeğim mosmor neyse sonuç güzel olsunda hiç sorun değilAy cok memnun oldumvalla gercekten ignelerden delik desigim ama masallah ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi ne de lekelenme bir yanim belirtisiz pozitifi goren cok takilma diyor diger yanim bu kadar hormonu tasa verseler tepki verirdi diyor psikolojim cok bozuldu
Aynen bende oyle dusunuyorumAynen valla benimde öyle delik deşik hadi onu geçtim kan sulandırıcı iğneden kollarım göbeğim mosmor neyse sonuç güzel olsunda hiç sorun değil
Aynı günmüş test günümüz var mı siZde bi belirti bişiyÇok sevindim canım Allah sağlıkla ilerlemesini ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm umarım sonuç güzel olur.
Benim de normalde test günüm PazartesiÇok sevindim canım Allah sağlıkla ilerlemesini ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm umarım sonuç güzel olur.
Hayır hiç belirtim yok sizde var mı? Sizinde 3. Gün embriyosu mu? Umarım pazartesi günü güzel haberler verebilirizAynı günmüş test günümüz var mı siZde bi belirti bişiy
Valla bu karman çorman sürecin içinden tatlış tatlış bebelerim olur inşallahSenin bayağı değişik olmuşbenim 225 gonal f 75 menapur vermişti toplam 300 oluyordu işte evet senin az kaldı ben de bir an önce bitsin derken bir tık uzadı bu arada benim embriyolog Ender Yalçınkaya imiş
Evet benimde 3. Gün embriyosu ben bira ayakta dolandıgım zaman bişiyler yaptığımda belim ağrıyor gibi geliyor arada kasıklarımda hafif ağrı oluyor yada bana öyle geliyor bişiyler aradığım için mi öyle hissediyorum bilmiyorum merakla bekliyorum bendeHayır hiç belirtim yok sizde var mı? Sizinde 3. Gün embriyosu mu? Umarım pazartesi günü güzel haberler verebiliriz
Senin csüBenim de 3. Gün embriyosu ve 8. Günde kanda 33 olarak çıktı. Bence senin de çıkmıştır.
Ben sadece arada ateş basmaları yaşıyorum mide kazınmasıda var bide kokuEvet benimde 3. Gün embriyosu ben bira ayakta dolandıgım zaman bişiyler yaptığımda belim ağrıyor gibi geliyor arada kasıklarımda hafif ağrı oluyor yada bana öyle geliyor bişiyler aradığım için mi öyle hissediyorum bilmiyorum merakla bekliyorum bende
Ya erken vermişsin ama çıkmış ne güzel benim daha bir hafta varBenim de normalde test günüm Pazartesiben çok erkenci davrandım da inşallah artarak gider değerim. Hepimizin olumlu ve hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum
Ay valla sizin yazışmalarınızı okudukça rahatladım benim sizin kadar olmadı ama bi beklentiye girdim niye kasıtlarım ağrımıyo niye belim ağrımıyo diye bekliyorum saçma sapan benim 4. Gün bitti sayılır dediğin gibi o kadar hormona bende de tık yokAy cok memnun oldumvalla gercekten ignelerden delik desigim ama masallah ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi ne de lekelenme bir yanim belirtisiz pozitifi goren cok takilma diyor diger yanim bu kadar hormonu tasa verseler tepki verirdi diyor psikolojim cok bozuldu
Ben alistim artik belirti beklentim kalmadiAy valla sizin yazışmalarınızı okudukça rahatladım benim sizin kadar olmadı ama bi beklentiye girdim niye kasıtlarım ağrımıyo niye belim ağrımıyo diye bekliyorum saçma sapan benim 4. Gün bitti sayılır dediğin gibi o kadar hormona bende de tık yok
Ben asistana sordum öyle söyledi belki doktorlar farklı embriyologla çalışıyordurValla bu karman çorman sürecin içinden tatlış tatlış bebelerim olur inşallahvalla internet sitesinde o kadını gördüm kim gelir emriyolog olarak Ogün göreceğim artık ben bir fikrim yok
Valla ben saldım artık nasipte ne varsa o olacak ne yapalım yani elimizden gelen herşeyi yapıyoruz zaten bizim müdahale edemediklerimize de Rabbim yardım etsin inşallahhBen asistana sordum öyle söyledi belki doktorlar farklı embriyologla çalışıyordurEnder Yalçınkaya ile ilgili yorumlar iyi ama neyse bakalım yaşayıp göreceğiz her şey bir vesile
Öyle bundan sonraki süreç için bizim elimizden gelen bir şey yok hayırlısıValla ben saldım artık nasipte ne varsa o olacak ne yapalım yani elimizden gelen herşeyi yapıyoruz zaten bizim müdahale edemediklerimize de Rabbim yardım etsin inşallahh
Delirmemek elde değil hiç belirti yokBen alistim artik belirti beklentim kalmadi9.gune girdim artik ama hic ihtimal vermiyorum
Benim 8.gün 181, 10. gün sonucumsa 491di. Haftaya doktor randevum var. Umarım keseyi görebilirizSizin sonucunuz pozitifdi dimi en sonki kan değeriniz kaçtı acaba keseyi görebildiniz mi
İnş canım sağlıkla bebişi görebilirsinBenim 8.gün 181, 10. gün sonucumsa 491di. Haftaya doktor randevum var. Umarım keseyi görebiliriz
Delirme delirme sakin olDelirmemek elde değil hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?