ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bende sadece gonalf kullandım canım kişiye göre değişiyor ilaçlar benimde pazartesi günü yumurta toplamam var , inşallah güzel sonuçlar alırsın ve evine gpzel haberlerle dönersin

Bende sadece gonalf kullandım canım kişiye göre değişiyor ilaçlar benimde pazartesi günü yumurta toplamam var , inşallah güzel sonuçlar alırsın ve evine gpzel haberlerle dönersin
İnşallah sende güzel sonuçlar aalırsın canım

Ben opuya kadar ilaçlara 4700 verdim gonal d ve mariofert zaten en çok tutan.tüp bebek de 14.900 verdim.yumurta toplama transfer ve tahliller dahil.ama henüz transfer olmadım o süreçteki ilaçlar nekadar tutar bilmiyorum ama başlangıçtaki iğneler kadar çok tutacağını sanmıyorum.transfere kadar dondurma işlemi de fiyata dahil ama transferden sonra kalan yumurtaların dondurması ek ücret o kaç lira bilmiyorum.şimdilik yaklaşık 20 bin tuttu hepsi

Maalesef yeni yılla çok zam yapıldı 20 bin yine de biraz fazla ama içeriğine bakmak lazım... ilaçlar desen zaten zamlandı bi ara bulunamıyordu bile şuan durum nedir bilmiyorum. Ben sanırım biraz akıllılık yapmışım 31 aralıkta zamsız tedavime başlamıştım. Acıbademde hala sürüyor tedavim 2. transferim olacak carsamba günü.. Ben indirimli 9500 (normali12500) vermiştim hastaneye ilaçları 4500 tutmuştu. Dondurma 3500. Şuan acıbadem fiyatı 17500 olmuş ilaçlardan haberim yok çünkü biz doğal siklus transfer yapıcaz, transfer içinde 3500 vericem sadece. Embriyoglue içinde 1700. Bunlar acıbadem fiyatları bilginize kızlar
Kızlar sizde de opu sonrası gaz sıkışması oldu mu?acayip gaz sıkıştırıyor beni ne illet şeymiş
Gayet normal, ayağının altına sıcak su torbası koy iyi gelir...

Evet raporsuz oluyorum ondan pahalı galiba
2 paket gonal f aldım
2 pakette 5 li tüplü bi iğne var onu aldım
birde muayane ücreti 400
4200 veya 4600 verdim
Cok normal bir fiyat benimki de oyle bisey tuttu . Bide benim doktorum disardan ayrica para verdim sadece hastane olsaydi daha da uygun olacakti Parasi flan gozumde degilde insallah hayirlisi olsun.

Kızlar sizde de opu sonrası gaz sıkışması oldu mu?acayip gaz sıkıştırıyor beni ne illet şeymiş
Evet yeni mi oldunuz ben yürüyüş yaptım ertesi gün baya iyi geldi, hatta opu öncesi iğnelerin yaptığı ödem ve şişkinlik de geçti, bir de yediğime dikkat ettim meyve sebzeye ağırlık verdim tuzu çok azalttım, bol su içtim.

Perşembe oldum opu o gün bişey yoktu.cumadan beri gaz sancım var ama bugün dünden daha iyiyim sebze yiyorum birde nane çayı yaptım o iyi geldi.dün çok kötüydüm

8 buçukta burda ol dediler 9 da alırlar heralde işleme , korkuyorum heyecanlıyım değişik ya
Opu için 1 saat önce çağırıyorlar, beni 9.30 da çağırdılar 11de işleme girdim, iğneyi kaçta yaptımız tam 36 saat sonra alıyorlar sanırım.

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz

Gece 12 den sonra yemek içmek yok drdi de akşam en son 11 de falan suyu mu içer bırakırım resim koydum bunları yazdı bana getir diye
Ben de 12de bıraktım ama anestezi kağıtlarını okudum orda beklerken, son 6 saat birşey yiyip içmeyin diyor anestezi sırasında miğde dolu olursa uyurken kusup boğulmamak için diyor, yani su için çok kasmaya gerek yokmuş aslında bir iki yudum çok susayınca içilebilirmiş ben aşırı susadım o kadar saat bekleyince.

Opu için 1 saat önce çağırıyorlar, beni 9.30 da çağırdılar 11de işleme girdim, iğneyi kaçta yaptımız tam 36 saat sonra alıyorlar sanırım.
Dün 10 da yaptım akşam tam , 8 buçukta burda ol dediler belgelerdi oydu buydu anca alırlar zaten

Hayırlı olsun inş sağlıkla doğar, ben de üyeliğimi sırf bu yüzden açtım, aklıma birşey takıldıkça girer okurdum burdan ama üye olup hiç yorum yazmamıştım. Bu işe başlayınca çok kişiyle paylaşmak istemedim, en yakınlarınızın bile iyi niyetle söyledikleri huzursuz ediyor bazen batıgor hatta insana, hergün soran var doğum tarihini burcunu hesaplayan var ben bağlanmak istemedikçe başka şeylerle oyalanıp kurmak kendimi dinlemek istemedikçe insanlar dürtüyor, işin kötü yanı da bunu yaşamayan kadın da olsa evlat sahibi de olsa ne yaşadığımızı anlamıyor, normal yolla istediği zaman hamile kalmış ve sorunsuz bir gebelik yaşamış bir kadın bizim yaşadığımız stresi anlayamıyor ne olursa olsun bu gerçek. İyi ki de üye olmuşum, birilerine tecrübe ettiklerinle yardımcı olabilmek onların yazdıklarından faydalanmak gerçekten terapi gibi

Dün 10 da yaptım akşam tam , 8 buçukta burda ol dediler belgelerdi oydu buydu anca alırlar zaten
Hayırlısı olsun şimdiden, idrara sıkışık olmayın mesaneyi boş istiyorlar, beni masaya yatırdıktan sonra sordular iyi ki çıkmışım

Çatlatma iğnesi oda ama hiç vurulmadım bile
Raporlulara bazen fazla ilaç yazılıyor sanırım teknik bir durum eksik ilaç kalmasın gerekirse elimizde bulunsun diye bir reçetede yazıyorlar hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…