• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim de öyle 8.günüm ve hiç belirti yok yalnız değilsin 😁
Ay cok memnun oldum😁😁 valla gercekten ignelerden delik desigim ama masallah ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi ne de lekelenme😁😁 bir yanim belirtisiz pozitifi goren cok takilma diyor diger yanim bu kadar hormonu tasa verseler tepki verirdi diyor psikolojim cok bozuldu😁😁

Benim de 3. Gün embriyosu ve 8. Günde kanda 33 olarak çıktı. Bence senin de çıkmıştır.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla ilerlemesini ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 benimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm umarım sonuç güzel olur.

Ay cok memnun oldum😁😁 valla gercekten ignelerden delik desigim ama masallah ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi ne de lekelenme😁😁 bir yanim belirtisiz pozitifi goren cok takilma diyor diger yanim bu kadar hormonu tasa verseler tepki verirdi diyor psikolojim cok bozuldu😁😁
Aynen valla benimde öyle delik deşik hadi onu geçtim kan sulandırıcı iğneden kollarım göbeğim mosmor neyse sonuç güzel olsunda hiç sorun değil 😁

Çok sevindim canım Allah sağlıkla ilerlemesini ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 benimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm umarım sonuç güzel olur.
Benim de normalde test günüm Pazartesi 🙈 ben çok erkenci davrandım da inşallah artarak gider değerim. Hepimizin olumlu ve hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum 🤲

Senin bayağı değişik olmuş 😂 benim 225 gonal f 75 menapur vermişti toplam 300 oluyordu işte evet senin az kaldı ben de bir an önce bitsin derken bir tık uzadı bu arada benim embriyolog Ender Yalçınkaya imiş
Valla bu karman çorman sürecin içinden tatlış tatlış bebelerim olur inşallah 😄 valla internet sitesinde o kadını gördüm kim gelir emriyolog olarak Ogün göreceğim artık ben bir fikrim yok 😁😁

Hayır hiç belirtim yok sizde var mı? Sizinde 3. Gün embriyosu mu? Umarım pazartesi günü güzel haberler verebiliriz🙈🙏🏻
Evet benimde 3. Gün embriyosu ben bira ayakta dolandıgım zaman bişiyler yaptığımda belim ağrıyor gibi geliyor arada kasıklarımda hafif ağrı oluyor yada bana öyle geliyor bişiyler aradığım için mi öyle hissediyorum bilmiyorum merakla bekliyorum bende

Benim de 3. Gün embriyosu ve 8. Günde kanda 33 olarak çıktı. Bence senin de çıkmıştır.
Senin csü
Evet benimde 3. Gün embriyosu ben bira ayakta dolandıgım zaman bişiyler yaptığımda belim ağrıyor gibi geliyor arada kasıklarımda hafif ağrı oluyor yada bana öyle geliyor bişiyler aradığım için mi öyle hissediyorum bilmiyorum merakla bekliyorum bende
Ben sadece arada ateş basmaları yaşıyorum mide kazınmasıda var bide koku

Ay valla sizin yazışmalarınızı okudukça rahatladım benim sizin kadar olmadı ama bi beklentiye girdim niye kasıtlarım ağrımıyo niye belim ağrımıyo diye bekliyorum saçma sapan benim 4. Gün bitti sayılır dediğin gibi o kadar hormona bende de tık yok 😂

Ay valla sizin yazışmalarınızı okudukça rahatladım benim sizin kadar olmadı ama bi beklentiye girdim niye kasıtlarım ağrımıyo niye belim ağrımıyo diye bekliyorum saçma sapan benim 4. Gün bitti sayılır dediğin gibi o kadar hormona bende de tık yok 😂
Ben alistim artik belirti beklentim kalmadi😁 9.gune girdim artik ama hic ihtimal vermiyorum 😁

Valla bu karman çorman sürecin içinden tatlış tatlış bebelerim olur inşallah 😄 valla internet sitesinde o kadını gördüm kim gelir emriyolog olarak Ogün göreceğim artık ben bir fikrim yok 😁😁
Ben asistana sordum öyle söyledi belki doktorlar farklı embriyologla çalışıyordur 🤷🏼‍♀️ Ender Yalçınkaya ile ilgili yorumlar iyi ama neyse bakalım yaşayıp göreceğiz her şey bir vesile

Ben asistana sordum öyle söyledi belki doktorlar farklı embriyologla çalışıyordur 🤷🏼‍♀️ Ender Yalçınkaya ile ilgili yorumlar iyi ama neyse bakalım yaşayıp göreceğiz her şey bir vesile
Valla ben saldım artık nasipte ne varsa o olacak ne yapalım yani elimizden gelen herşeyi yapıyoruz zaten bizim müdahale edemediklerimize de Rabbim yardım etsin inşallahh 😁😁🤲🤲

Valla ben saldım artık nasipte ne varsa o olacak ne yapalım yani elimizden gelen herşeyi yapıyoruz zaten bizim müdahale edemediklerimize de Rabbim yardım etsin inşallahh 😁😁🤲🤲
Öyle bundan sonraki süreç için bizim elimizden gelen bir şey yok hayırlısı 🤲 Ben de pzartwsi diye dişimi sıkıyordum bir iki gün dışarıda arkadaş görüşmesi vs yapmıyordum covid sebebiyle baktım çarşamba diyor bugün artık çiğnedim kuralları 😬

Delirmemek elde değil hiç belirti yok
Delirme delirme sakin ol😁 bak hem burada gercekten cok kisi yazmis hem de benim yakin bir arkadasim tup bebek yaptirip hic belirtisiz ogrendi hamile oldugunu.. ben akisina biraktim ne test yapiyorum ne belirti ariyorum,streste iyi degil bu surecte hakkimizda hayirlisiyla vakti gelmisse olacaktir zaten ben oyle dusunuyorum😊

Back