• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hayırlı olsun inş sağlıkla doğar, ben de üyeliğimi sırf bu yüzden açtım, aklıma birşey takıldıkça girer okurdum burdan ama üye olup hiç yorum yazmamıştım. Bu işe başlayınca çok kişiyle paylaşmak istemedim, en yakınlarınızın bile iyi niyetle söyledikleri huzursuz ediyor bazen batıgor hatta insana, hergün soran var doğum tarihini burcunu hesaplayan var ben bağlanmak istemedikçe başka şeylerle oyalanıp kurmak kendimi dinlemek istemedikçe insanlar dürtüyor, işin kötü yanı da bunu yaşamayan kadın da olsa evlat sahibi de olsa ne yaşadığımızı anlamıyor, normal yolla istediği zaman hamile kalmış ve sorunsuz bir gebelik yaşamış bir kadın bizim yaşadığımız stresi anlayamıyor ne olursa olsun bu gerçek. İyi ki de üye olmuşum, birilerine tecrübe ettiklerinle yardımcı olabilmek onların yazdıklarından faydalanmak gerçekten terapi gibi 🙏💐
Gerçekten acıyı derdi yaşamayan anlamıyor burda hiç birimiz bir birimizi tanımamaıza rağmen isimlerimizi dahi bilmiyoruz ama bir birimizi yadırgamadan destek olarak konuşuyoruz birine anlatıyorsun amann stres yapma olsun olacağına varır falan filan bende biliyorum herhalde herşeyin nasip olduğunu ama dediğin gibi zahmetsiz bir sahip oluş olunca çektiğin zahmetlerin anlamını anlatamıyorsun kimseye bir Zaman sonrada nasıl olsa anlamayacak diyip paylaşmamaya başlıyorsun burada kendimiz gibi düşünen insanları görmek gerçekten iç rahatlatıyor 😇🥲

Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım😊 Mesajlarınızı görünce çok heyecanlandım 😊 Az evvel reglim başladı. 2. gün tüp bebeğe başlayacağız nasipse💐 Bizim tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin azosperm olmasından kaynaklı.. Duanızı eksik etmeyin 🙏

Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım😊 Mesajlarınızı görünce çok heyecanlandım 😊 Az evvel reglim başladı. 2. gün tüp bebeğe başlayacağız nasipse💐 Bizim tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin azosperm olmasından kaynaklı.. Duanızı eksik etmeyin 🙏
İnşallah bu sefer tedaviden bebeğini alarak dönersin canım rabbim yardımcın olsun 😊🤲

Merhaba 🙈 10 Şubat transfer günümdü benimde şuan 3. Günüm hergün ayrı ayrı belirtilerim oldu ama büyük ihtimal hepsi kullandığım ilaçlara bağlı 2 embriyo transfer edildi. Bende Pco ve sağ tüp tıkanıklığı var
1. Gün hafif kasık ağrısı
2. Gün kasık bel ve sırt ağrım vardı göğüslerim inanılmaz hassastı
3. Gün bugün kasıklarımda göbeğimin arasında bi şişkinlik ve acı batma hissi karışık bişey var göğüslerim dünki gibi
En erken ne zaman test yapabilirim bilmiyorum yinede haftaya perşembeyi beklicem umarım herkes biran önce kavuşur bebeklerine ❤️🎈🌺

Hayırlısı olsun inşallah🙏🏻 Bizde azospremiden dolayı nasipse cuma transferm var umarım sizinde güzel geçer🥲

Hayırlısı olsun inşallah🙏🏻 Bizde azospremiden dolayı nasipse cuma transferm var umarım sizinde güzel geçer🥲
Ayyy inşallah size sımsıkı tutunur 😍❤️❤️ azospermi ile alakalı size özelden mesaj atabilir miyim? 😊

Yarin transferim var ama asla bisey hissetmiyorum umutsuzluk mu henuz idrak edememek mi bilemedim 🤷‍♀️
Transfer den başlar heyecanın merak etme daha transfer dahi olmamışsın niye umutsuzluk olsun böyle düşünme 😊 yarın senin transfer benim opu var ikimizede Allah yardım etsin şimdiden 🤭

Elimde bir çatlatma iğnesi 3 ganopeptyl var ihtiyacı olan varsa Mesaj yazarak ulaşabilir

Elimde bir çatlatma iğnesi 3 ganopeptyl var ihtiyacı olan varsa Mesaj yazarak ulaşabilir
Sizin tedaviniz pozitif sonuçlandı o halde ne güzel ☺️ pozitif olduktan sonra süreç nasıl ilerliyor iğne ilaç vs devam ediyor mu yoksa normal gebelik gibi mi ?

Back