ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Senin en azindan 5, gune gitmis . Bana 3. Gun embriyosu ve 2 tane dedi neyse umarim dedigin gibi olur da tutunur bebiklerimiz.

İnşallah güzel şeyler çıkarda sonunda mutlu oluruz bari
Şimdi kontrolden çıktım pazartesi ya da salı toplanır demişti ama yumurtalarım yavaş büyüyormuş en alt hızda büyüyor dedi sayısı iyi ama yavaşlar dedi toplandıktan sonra belli olurmuş boş mu dolu mu vs .Bir tık moralim bozuldu bakalım pazartesiye inşallah olması gereken seviyeye gelirler

Benim de 13 yumurta toplandı ilk gün 3 e düştü bile azalacak diye ödüm kopuyor.

kizlar selam,
belki bazilariniz hatirlar. 2 subatta bir taze 3. gun embriyosu koydurmustum. bugun kan testi sonucumu aldim. maalesef olmamis. 3 tane daha embriyom var donmus. 2-3 ay sonra onlari koydurcam insallah.

yeni transfer olan arkadaslara sabirlar, iyi sanslar diliyorum. kendinizi hic kasmayin. tek diyecegim, belirti aramayin. suan bile bel agrisindan oturamiyorum. 7,8,9. gunler bel agrisi kasik batmasi yorgunluk hepsini yasadim. bu belirtiler bazi insanlarda ilactan dolayi oluyor. bazilarinda hic olmuyor. bu belirtiler olup hamile olan da cok. yani kendinizi yiyip bitirmeyin. bekleyisin de tadini cikarin. insallah hepimiz icin en hayirlisi olur.

Sizin için hayırlısı olsun inş dondnmuşlarınız sizinle olsun belirti kısmında katılıyorum size şuan yaşadığımız tüm sıkıntılar ilaçlardan çünkü bizler normal hamilelik yaşamıyoruz ki belurtilerimiz olsun

Olsun bak sayısı iyiymiş en azından geç olsun güç olmasın pazartesi kontrol ünde herşey belli olur inşallah güzeldşr hepsi bozma moralini

Diğer emriyo Lara güzel haberlerin olur inşallah

Rabbim içine ferahlık versin canım şükür dondurulmuşlar var Benimde taze transferde adetim bile ilacı bıraktığım an gelmişti hiç tutunmadı sonrasında dondurulmuş oldu tutundu düştü şimdi son embriyolar bakalım sıkı sıkı tutunur hepimizinkiler amin

Olsun bak sayısı iyiymiş en azından geç olsun güç olmasın pazartesi kontrol ünde herşey belli olur inşallah güzeldşr hepsi bozma moralini
Büyük ihtimalle çarşamba toplanır dedi yine aynı dozda devam ediyoruz bakalım aynen ben bugün her şey belli olur diye düşünüyordum Senin pazartesi toplanıyor di mi ? İnşallah ya sağlıklı embriyolar olur

Vallahi bende geldim şimdi tekrar doktor a sanırım yine kan tahlili vericem ama zaten bende ilaç kalmadı toplar pazartesi ye dün öyle demişti

Evet taze olacak, hoca dönüş yaptı 5. Günü bekleyeceğiz yani pazartesiye kaldı benim tabi embriyolarım sağlam çıkarsa, bugün aradılar yine 2 tane 8 hücreli 1 tane de 5 hücreli var.

saol canim. amin hepimizin. insallah bu sefer hayirlisiyla gelir canim. elimizden geleni yapiyoruz gerisi kader kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…