Sroma ben heyecandan günleri karıştırmışımBende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum aynı heyecanı paylaşıyoruz
Senin en azindan 5, gune gitmis . Bana 3. Gun embriyosu ve 2 tane dedi neyse umarim dedigin gibi olur da tutunur bebiklerimiz.Merhaba bende de 14 yumurta toplanmıştı 5. Güne giden sadece 1 kaldı onu da salı günü transfer etti. Sayıya takılma. Tek olsun ama sağlıklı olsun napalım. Bende en azından 2 tane daha dondurulsaydı iyi olurdu diyordm ama hayırlısı buymuş diyorum artık. İnşallah embriyolarımız tutunur.
Şimdi kontrolden çıktım pazartesi ya da salı toplanır demişti ama yumurtalarım yavaş büyüyormuşİnşallah güzel şeyler çıkarda sonunda mutlu oluruz bari
Benimde Perşembe transfer oldu bekliyoruz hayırlısıyla ne zaman test vermeyi düşünüyorsnuzBi belirti var mı bende perşembe oldum ama hiç bi belirtim yoook
Sizin için hayırlısı olsun inş dondnmuşlarınız sizinle olsun belirti kısmında katılıyorum size şuan yaşadığımız tüm sıkıntılar ilaçlardan çünkü bizler normal hamilelik yaşamıyoruz ki belurtilerimiz olsunkizlar selam,
belki bazilariniz hatirlar. 2 subatta bir taze 3. gun embriyosu koydurmustum. bugun kan testi sonucumu aldim. maalesef olmamis. 3 tane daha embriyom var donmus. 2-3 ay sonra onlari koydurcam insallah.
yeni transfer olan arkadaslara sabirlar, iyi sanslar diliyorum. kendinizi hic kasmayin. tek diyecegim, belirti aramayin. suan bile bel agrisindan oturamiyorum. 7,8,9. gunler bel agrisi kasik batmasi yorgunluk hepsini yasadim. bu belirtiler bazi insanlarda ilactan dolayi oluyor. bazilarinda hic olmuyor. bu belirtiler olup hamile olan da cok. yani kendinizi yiyip bitirmeyin. bekleyisin de tadini cikarin. insallah hepimiz icin en hayirlisi olur.
Olsun bak sayısı iyiymiş en azından geç olsun güç olmasın pazartesi kontrol ünde herşey belli olurŞimdi kontrolden çıktım pazartesi ya da salı toplanır demişti ama yumurtalarım yavaş büyüyormuşen alt hızda büyüyor dedi sayısı iyi ama yavaşlar dedi toplandıktan sonra belli olurmuş boş mu dolu mu vs .Bir tık moralim bozuldu bakalım pazartesiye inşallah olması gereken seviyeye gelirler
Hadi gözün aydın güzel sonuçlar olur inşallahKızlar bugün yavrumu almaya gidiyorum bana dua edin olur mu
Diğer emriyo Lara güzel haberlerin olur inşallahkizlar selam,
belki bazilariniz hatirlar. 2 subatta bir taze 3. gun embriyosu koydurmustum. bugun kan testi sonucumu aldim. maalesef olmamis. 3 tane daha embriyom var donmus. 2-3 ay sonra onlari koydurcam insallah.
yeni transfer olan arkadaslara sabirlar, iyi sanslar diliyorum. kendinizi hic kasmayin. tek diyecegim, belirti aramayin. suan bile bel agrisindan oturamiyorum. 7,8,9. gunler bel agrisi kasik batmasi yorgunluk hepsini yasadim. bu belirtiler bazi insanlarda ilactan dolayi oluyor. bazilarinda hic olmuyor. bu belirtiler olup hamile olan da cok. yani kendinizi yiyip bitirmeyin. bekleyisin de tadini cikarin. insallah hepimiz icin en hayirlisi olur.
Ay vallahi böyle şeyleri okuyunca korkmaya başlıyor um bende fazla yumurtam Yok ne olcak böyleBenim de 13 yumurta toplandı ilk gün 3 e düştü bile azalacak diye ödüm kopuyor.
Belirti aramayın diyorlar zaten canım stres yok bebeklerimiz tutundu bence öğrenmeye de az kaldı inşallah bugün 5. GünBi belirti var mı bende perşembe oldum ama hiç bi belirtim yoook
Rabbim içine ferahlık versin canım şükür dondurulmuşlar varkizlar selam,
Yapacak bir şeyimiz yok bol bol dua edeceğizAy vallahi böyle şeyleri okuyunca korkmaya başlıyor um bende fazla yumurtam Yok ne olcak böyle
Cumartesi haftaya canımBenimde Perşembe transfer oldu bekliyoruz hayırlısıyla ne zaman test vermeyi düşünüyorsnuz
Büyük ihtimalle çarşamba toplanır dedi yine aynı dozda devam ediyoruz bakalım aynen ben bugün her şey belli olur diye düşünüyordumOlsun bak sayısı iyiymiş en azından geç olsun güç olmasın pazartesi kontrol ünde herşey belli olurinşallah güzeldşr hepsi bozma moralini
Vallahi bende geldim şimdi tekrar doktor a sanırım yine kan tahlili vericem ama zaten bende ilaç kalmadı toplar pazartesi ye dün öyle demiştiBüyük ihtimalle çarşamba toplanır dedi yine aynı dozda devam ediyoruz bakalım aynen ben bugün her şey belli olur diye düşünüyordumSenin pazartesi toplanıyor di mi ? İnşallah ya sağlıklı embriyolar olur
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahYapacak bir şeyimiz yok bol bol dua edeceğiz
Evet taze olacak, hoca dönüş yaptı 5. Günü bekleyeceğiz yani pazartesiye kaldı benim tabi embriyolarım sağlam çıkarsa, bugün aradılar yine 2 tane 8 hücreli 1 tane de 5 hücreli var.Ayy aynı gün mü transfer oluyoruz
Çok sevindim yalnız olmadığıma , inşalah ikimizin de yavrusu sıkı sıkı tutunur
İşim aşırııı stresli maalesef umarım hoca anlayışlı olur bu konuda
Canım benim 5. Gün dondurulmuş embriyosu polikistik olduğum için 2 ay beklettik transferi sen taze transfer olacaksın sanırım ?
saol canim. amin hepimizin. insallah bu sefer hayirlisiyla gelir canim.Rabbim içine ferahlık versin canım şükür dondurulmuşlar varBenimde taze transferde adetim bile ilacı bıraktığım an gelmişti hiç tutunmadı sonrasında dondurulmuş oldu tutundu düştü şimdi son embriyolar bakalım sıkı sıkı tutunur hepimizinkiler amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?