• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Emriyogları kadın Dilara Akgöl ama nette bi yorumunu göremedim bilemedim artık nasıl birisi 😁🤷
2017 yılında Özel Şişli Memorial Hastanesi’nde Üremeye Yardımcı Tedaviler Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programını tamamlamıştır. 2018 Yılında İzmit Özel Konak Hastanesi’nde Tüp Bebek Laboratuvar Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2018 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji Embriyoloji Anabilim Dalı’nda Doktora eğitimine başlamıştır. Şubat 2019 itibari ile Okan Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı Merkezi’nde Laboratuvar Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

İnternet ye bunlar yazıyordu hakkında 😄
Eğitim
İyidir iyi ☺️

Ben de asistana yazdım bakalım kimmiş 🥲 ya senin biraz acele olmuş madem aynı hastane aynı embriyolog Eray hocaya gelsen de olurmuş aslında fiyat olarak daha uygun
Eray hoca covit pozitif e bakıyor mu bilmiyorum ki , inan o kadar aceleye geldi ki doktor bulmam testim 6 da çıktı 12 de ovitrella vurul demişler di nasıl buldum nasıl gittim o gün bilmiyorum bile 😄

Selam kızlar bugün dr a gittik estradiol hormonum 2225 çıktı tüp bebeği iptal etti doktor😔😔😔😔 iğne kullandın en azından aşılamayı deneyelim dedi pazartesi aşılama olacak

Eray hoca covit pozitif e bakıyor mu bilmiyorum ki , inan o kadar aceleye geldi ki doktor bulmam testim 6 da çıktı 12 de ovitrella vurul demişler di nasıl buldum nasıl gittim o gün bilmiyorum bile 😄
Kesinlikle büyük başarı hiçbir şey yapmadan öylece kalabilirdin de 😄 Covid olayı doğru ya Eray Bey kabul etmiyor 🥲 Neyse olan oldu pazartesi büyük gün inşallah her şey tam olması gerektiği gibi olur sonra da çarşamba benimkiler öyle olur 🤲

Kesinlikle büyük başarı hiçbir şey yapmadan öylece kalabilirdin de 😄 Covid olayı doğru ya Eray Bey kabul etmiyor 🥲 Neyse olan oldu pazartesi büyük gün inşallah her şey tam olması gerektiği gibi olur sonra da çarşamba benimkiler öyle olur 🤲
Ağlamak üzereydim inanki doktor aradığında ağlıyordum o sakinleştirdi 😄 Diyorum ya kendimi avutma sitilim hayırlısı böyle imiş zaten Umuttepe de olsa idi erkenden toplanacaktı yumurtalarım Ergün bey sağolsun süresi ni uzatarak yunurtalarımın daha da büyümesine olanak sağladı demekki böyle olması gerekiyordu inşallah sonucuda güzel olur tek isteğim bu para gözüme gelmiyor bile sonu pozitif olduktan sonra, inşallah bir birimize güzel haberler verme günümüzde gelir dua ediyor um herkese bol bol 😊🤲🤲🤲

Selam kızlar bugün dr a gittik estradiol hormonum 2225 çıktı tüp bebeği iptal etti doktor😔😔😔😔 iğne kullandın en azından aşılamayı deneyelim dedi pazartesi aşılama olacak
Zaten onun yüksek olması gerekmiyor mu 🤔 benim 1063 den 1964 e çıktı Perşembe günü 1063 dü bugün de 1964 oldu doktor sonucumun artmasına çok sevindi Allah Allah senin böyle demene şaşırdım şuan

Ağlamak üzereydim inanki doktor aradığında ağlıyordum o sakinleştirdi 😄 Diyorum ya kendimi avutma sitilim hayırlısı böyle imiş zaten Umuttepe de olsa idi erkenden toplanacaktı yumurtalarım Ergün bey sağolsun süresi ni uzatarak yunurtalarımın daha da büyümesine olanak sağladı demekki böyle olması gerekiyordu inşallah sonucuda güzel olur tek isteğim bu para gözüme gelmiyor bile sonu pozitif olduktan sonra, inşallah bir birimize güzel haberler verme günümüzde gelir dua ediyor um herkese bol bol 😊🤲🤲🤲
Amin inşallah 🤲 kaç mm olduklarını söyledi mi acaba toplaması için kaç mm olması gerekiyor bende bi tane 17 saydı gerisi 14-13-15-12 falan

Amin inşallah 🤲 kaç mm olduklarını söyledi mi acaba toplaması için kaç mm olması gerekiyor bende bi tane 17 saydı gerisi 14-13-15-12 falan
20 var 18 var 17 var gerisini hatırlamıyorum vallahi kaçta ne 17 kaçta ne 18 var bilmiyorum ama 20 bş tane idi 22 de varmı idi bilmiyorum pazartesi günü toplayınca net sayıyı öğrenicem 😄

Zaten onun yüksek olması gerekmiyor mu 🤔 benim 1063 den 1964 e çıktı Perşembe günü 1063 dü bugün de 1964 oldu doktor sonucumun artmasına çok sevindi Allah Allah senin böyle demene şaşırdım şuan
Bana da doktorum yuksek cikarsa baska catlatma ignesi yaptiricam sana dedim . Ama 240 cikti mesela. Sadece orvitrell yaptim .

Bana da doktorum yuksek cikarsa baska catlatma ignesi yaptiricam sana dedim . Ama 240 cikti mesela. Sadece orvitrell yaptim .
Bende akşama ovitrella olucam valla olması gereken kriter ne hiç bir fikrim yok güzel olsun da yeterki 🤷😁

Hayatımda geçirdiğim en uzun Şubat bu galiba, hem de daha ayın ortası bile olmadı 😂
Sana o kadar katılıyorum ki sanki bütün yılın yükünü şu kısacık ayda yaşıyor Muşum gibi sanki haftalardır Şubat mış gibi 😄😄

Benimki çok yüksek yumurta sayımda azdı dr dedi yumurtaların içi boş olabilir bide çatlayan yumurtalarım var. İğneler fazla uyarmış yumurtaları

Back