• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse 🤷‍♀️ Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .
Bende de kalmadı, zaten 3 yumurtaydı. Hiç can sıkmaya gerek yok bence bir tane olsun sağlam olsun, kısmetse tutar 🙏

Bu güzel günlerimizde güzel anne adayları ne durumdalar acaba pozitif sonuç alanlar ikinci bi test yaptılar mı değerleri nasıl ve bizim gibi transfer sürecini bekleyenlere önerileri var mı😊

Vallahi bende geldim şimdi tekrar doktor a sanırım yine kan tahlili vericem ama zaten bende ilaç kalmadı toplar pazartesi ye dün öyle demişti
Ne için kan alıyor ki benden daha hiç kan fakan almadılar aslında prolaktine falan bakması gerekiyordu bazen benim yükseliyordu stresten

Maalesef kadınların genel sorunu ayrıntılara takılıp çok fazla araştırıp daha çok stres olmak 😂 Ben de diyorum hiçbir şeye bakmayacağım,doktora çok şey sormayacağım , çok okumayacağım sonra kendimi farklı farklı şeyleri araştırırken buluyorum 😀 kabız olmamak mantıklı ama posalı sebzeler ve kayısı kurusu bol suyla beslenerek ara öğün kuru yemiş vs bence olmaz ya 🙏
Evet cidden ben de aynen öyleyim 😂 hep okuyorum bir de insanların tecrübelerinden faydalanmak yararlı gerçi herkesin vücudu farklı tepkileri farklı ama olsun en azından fikrimiz oluyor az çok iyi veya kötü ☺️ Sizin durumunuz nasıl ben de doktordan yeni geldim gonal f başladık öarşamba kontrolüm var bakalım🥰

bu arada ilaçlara %38 zam gelecekmiş önümüzdeki hafta ☹️ Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.. 🤲

Ne için kan alıyor ki benden daha hiç kan fakan almadılar aslında prolaktine falan bakması gerekiyordu bazen benim yükseliyordu stresten
Canım ben cetrotide vurulmuyorum ya ondan kaynaklı hergün E2 , LH ve progestanıma bakıyor veeee pazartesi sabah 8 buçukta Okan üniversitesinde opu oluyorum 😁😁🤭🤭🤭 heyecanlandım ve nakit ödeme 11 bin TL istiyorlar

Evet cidden ben de aynen öyleyim 😂 hep okuyorum bir de insanların tecrübelerinden faydalanmak yararlı gerçi herkesin vücudu farklı tepkileri farklı ama olsun en azından fikrimiz oluyor az çok iyi veya kötü ☺️ Sizin durumunuz nasıl ben de doktordan yeni geldim gonal f başladık öarşamba kontrolüm var

Ben de tam geçen hafta cumartesi başlamıştım iğnelere bir hafta arayla gidiyoruz sizinle . Bugün iğnelerde sekizinci gün çarşamba büyük ihtimalle toplarız dedi bakalım bir tık yavaş büyüyormuş yumurtalar.Size kaç mg verdi

Canım ben cetrotide vurulmuyorum ya ondan kaynaklı hergün E2 , LH ve progestanıma bakıyor veeee pazartesi sabah 8 buçukta Okan üniversitesinde opu oluyorum 😁😁🤭🤭🤭 heyecanlandım ve nakit ödeme 11 bin TL istiyorlar
Anladım canım çatlamış mı diye kontrol ediyorlar demek ki.Cetrotide erken çatlamayı önlüyor ya .Benim de işlemlerim Okan üniversitesinde yapılacak.İlk izlenim olarak lavabolar temiz değildiniz😬 Bir tüp bebek bölümünde en önemli detay

Anladım canım çatlamış mı diye kontrol ediyorlar demek ki.Cetrotide erken çatlamayı önlüyor ya .Benim de işlemlerim Okan üniversitesinde yapılacak.İlk izlenim olarak lavabolar temiz değildiniz😬 Bir tüp bebek bölümünde en önemli detay
İnşallah emriyologları iyidir ya o kadar stres liyim ki hiç yoktan dünyanın parasını veriyorum ben zaten bu para vericek olsam gider ilk başta başka hastane de başlardım yani çok değişik duygular içindeyim inşallah güzel yumurtalar olurda emeklerime değer 😊🤭 pazartesi haber veririm sana içerisi nasıl diye 😄 bu akşam 10 da ovitrella mı yapıcam

İnşallah emriyologları iyidir ya o kadar stres liyim ki hiç yoktan dünyanın parasını veriyorum ben zaten bu para vericek olsam gider ilk başta başka hastane de başlardım yani çok değişik duygular içindeyim inşallah güzel yumurtalar olurda emeklerime değer 😊🤭 pazartesi haber veririm sana içerisi nasıl diye 😄 bu akşam 10 da ovitrella mı yapıcam
Neyse şimdi olumsuz düşünme belki de burası sana uğurlu gelecek o yüzden bu şekilde olmuştur .Tedavinin aniden böyle dönmesi biraz can sıkıcı olsa da sonu güzel olsun.Hangi doktordu senin doktorun embriyoloğu sorsaydın keşke malum benim doktor pek konuşkan değil 😂

Neyse şimdi olumsuz düşünme belki de burası sana uğurlu gelecek o yüzden bu şekilde olmuştur .Tedavinin aniden böyle dönmesi biraz can sıkıcı olsa da sonu güzel olsun.Hangi doktordu senin doktorun embriyoloğu sorsaydın keşke malum benim doktor pek konuşkan değil 😂
Özel bi klinik benim doktor Ergün bilgiç , dur bi netten araştırayım, aynen böylesi imiş demekki hayırlısı ama şuan 14 bin TL param gidiyor bide dondurur salar düz hesap 17 de hiç yoktan insan geriliyor bu bütçe ye ne çıkacak içimden diye 😄😄😄

Emriyogları kadın Dilara Akgöl ama nette bi yorumunu göremedim bilemedim artık nasıl birisi 😁🤷
2017 yılında Özel Şişli Memorial Hastanesi’nde Üremeye Yardımcı Tedaviler Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programını tamamlamıştır. 2018 Yılında İzmit Özel Konak Hastanesi’nde Tüp Bebek Laboratuvar Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2018 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji Embriyoloji Anabilim Dalı’nda Doktora eğitimine başlamıştır. Şubat 2019 itibari ile Okan Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı Merkezi’nde Laboratuvar Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

İnternet ye bunlar yazıyordu hakkında 😄
Eğitim

Özel bi klinik benim doktor Ergün bilgiç , dur bi netten araştırayım, aynen böylesi imiş demekki hayırlısı ama şuan 14 bin TL param gidiyor bide dondurur salar düz hesap 17 de hiç yoktan insan geriliyor bu bütçe ye ne çıkacak içimden diye 😄😄😄
Ben de asistana yazdım bakalım kimmiş 🥲 ya senin biraz acele olmuş madem aynı hastane aynı embriyolog Eray hocaya gelsen de olurmuş aslında fiyat olarak daha uygun

Back