Morfoloji sayısı sağlıklı spermi gösteriyor ya bence ondan bahsediyor.Bize böyle bir bilgi verilmedi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morfoloji sayısı sağlıklı spermi gösteriyor ya bence ondan bahsediyor.Bize böyle bir bilgi verilmedi ya
Bende de kalmadı, zaten 3 yumurtaydı. Hiç can sıkmaya gerek yok bence bir tane olsun sağlam olsun, kısmetse tutarSelam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .
Bende inş pazar gününe kadar sabredebilirim bakalımCumartesi haftaya canım
Ne için kan alıyor ki benden daha hiç kan fakan almadılar aslında prolaktine falan bakması gerekiyordu bazen benim yükseliyordu strestenVallahi bende geldim şimdi tekrar doktor a sanırım yine kan tahlili vericem ama zaten bende ilaç kalmadı toplar pazartesi ye dün öyle demişti
KokBugün daha 4. Gününüz çok erken
8. Günü bekleyin
erken gebelik testi yaptım bgn negatif transferimin 5.günüBenimde Perşembe transfer oldu bekliyoruz hayırlısıyla ne zaman test vermeyi düşünüyorsnuz
Çıkınca haber ver bakalım ne diyecek sanaNe için kan alıyor ki benden daha hiç kan fakan almadılar aslında prolaktine falan bakması gerekiyordu bazen benim yükseliyordu stresten
Evet cidden ben de aynen öyleyim hep okuyorum bir de insanların tecrübelerinden faydalanmak yararlı gerçi herkesin vücudu farklı tepkileri farklı ama olsun en azından fikrimiz oluyor az çok iyi veya kötü Sizin durumunuz nasıl ben de doktordan yeni geldim gonal f başladık öarşamba kontrolüm var bakalımMaalesef kadınların genel sorunu ayrıntılara takılıp çok fazla araştırıp daha çok stres olmak Ben de diyorum hiçbir şeye bakmayacağım,doktora çok şey sormayacağım , çok okumayacağım sonra kendimi farklı farklı şeyleri araştırırken buluyorum kabız olmamak mantıklı ama posalı sebzeler ve kayısı kurusu bol suyla beslenerek ara öğün kuru yemiş vs bence olmaz ya
Canım ben cetrotide vurulmuyorum ya ondan kaynaklı hergün E2 , LH ve progestanıma bakıyor veeee pazartesi sabah 8 buçukta Okan üniversitesinde opu oluyorum heyecanlandım ve nakit ödeme 11 bin TL istiyorlarNe için kan alıyor ki benden daha hiç kan fakan almadılar aslında prolaktine falan bakması gerekiyordu bazen benim yükseliyordu stresten
Yaa ama tabi çok erken yarın ancak kanda çıkarKok
erken gebelik testi yaptım bgn negatif transferimin 5.günü
İnşallah canımHadi gözün aydın güzel sonuçlar olur inşallah
Evet cidden ben de aynen öyleyim hep okuyorum bir de insanların tecrübelerinden faydalanmak yararlı gerçi herkesin vücudu farklı tepkileri farklı ama olsun en azından fikrimiz oluyor az çok iyi veya kötü Sizin durumunuz nasıl ben de doktordan yeni geldim gonal f başladık öarşamba kontrolüm var
Anladım canım çatlamış mı diye kontrol ediyorlar demek ki.Cetrotide erken çatlamayı önlüyor ya .Benim de işlemlerim Okan üniversitesinde yapılacak.İlk izlenim olarak lavabolar temiz değildiniz Bir tüp bebek bölümünde en önemli detayCanım ben cetrotide vurulmuyorum ya ondan kaynaklı hergün E2 , LH ve progestanıma bakıyor veeee pazartesi sabah 8 buçukta Okan üniversitesinde opu oluyorum heyecanlandım ve nakit ödeme 11 bin TL istiyorlar
İnşallah emriyologları iyidir ya o kadar stres liyim ki hiç yoktan dünyanın parasını veriyorum ben zaten bu para vericek olsam gider ilk başta başka hastane de başlardım yani çok değişik duygular içindeyim inşallah güzel yumurtalar olurda emeklerime değer pazartesi haber veririm sana içerisi nasıl diye bu akşam 10 da ovitrella mı yapıcamAnladım canım çatlamış mı diye kontrol ediyorlar demek ki.Cetrotide erken çatlamayı önlüyor ya .Benim de işlemlerim Okan üniversitesinde yapılacak.İlk izlenim olarak lavabolar temiz değildiniz Bir tüp bebek bölümünde en önemli detay
Neyse şimdi olumsuz düşünme belki de burası sana uğurlu gelecek o yüzden bu şekilde olmuştur .Tedavinin aniden böyle dönmesi biraz can sıkıcı olsa da sonu güzel olsun.Hangi doktordu senin doktorun embriyoloğu sorsaydın keşke malum benim doktor pek konuşkan değilİnşallah emriyologları iyidir ya o kadar stres liyim ki hiç yoktan dünyanın parasını veriyorum ben zaten bu para vericek olsam gider ilk başta başka hastane de başlardım yani çok değişik duygular içindeyim inşallah güzel yumurtalar olurda emeklerime değer pazartesi haber veririm sana içerisi nasıl diye bu akşam 10 da ovitrella mı yapıcam
Özel bi klinik benim doktor Ergün bilgiç , dur bi netten araştırayım, aynen böylesi imiş demekki hayırlısı ama şuan 14 bin TL param gidiyor bide dondurur salar düz hesap 17 de hiç yoktan insan geriliyor bu bütçe ye ne çıkacak içimden diyeNeyse şimdi olumsuz düşünme belki de burası sana uğurlu gelecek o yüzden bu şekilde olmuştur .Tedavinin aniden böyle dönmesi biraz can sıkıcı olsa da sonu güzel olsun.Hangi doktordu senin doktorun embriyoloğu sorsaydın keşke malum benim doktor pek konuşkan değil
Emriyogları kadın Dilara Akgöl ama nette bi yorumunu göremedim bilemedim artık nasıl birisiNeyse şimdi olumsuz düşünme belki de burası sana uğurlu gelecek o yüzden bu şekilde olmuştur .Tedavinin aniden böyle dönmesi biraz can sıkıcı olsa da sonu güzel olsun.Hangi doktordu senin doktorun embriyoloğu sorsaydın keşke malum benim doktor pek konuşkan değil
Ben de asistana yazdım bakalım kimmiş ya senin biraz acele olmuş madem aynı hastane aynı embriyolog Eray hocaya gelsen de olurmuş aslında fiyat olarak daha uygunÖzel bi klinik benim doktor Ergün bilgiç , dur bi netten araştırayım, aynen böylesi imiş demekki hayırlısı ama şuan 14 bin TL param gidiyor bide dondurur salar düz hesap 17 de hiç yoktan insan geriliyor bu bütçe ye ne çıkacak içimden diye