ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah güzel şeyler çıkarda sonunda mutlu oluruz bari

Merhaba..

Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmi
Daha çok erken idrar testlerinde çıkması için. Doktorun verdiği test tarihinde idrarda negatif alıp kan testinde pozitif sonuç alanlar çok.
Henüz idrara geçmedi hormonlarımız.

Şimdiden hayırlı olsun

Tedavi süreciniz hayırlı olsun
Şimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim geriden gelerek okuyorum formu baya heyecan bastı:) 3 gün yatıp sebze ve bol suyla beslenmemiz gerekiyor sanırım benim de en çok korktuğum sey kabız olmak çünkü genelde kabızım gerçi bunlar hep vesile tabi ama yine de şunu da yapsaydım keske demek istemiyorum

Maalesef kadınların genel sorunu ayrıntılara takılıp çok fazla araştırıp daha çok stres olmak Ben de diyorum hiçbir şeye bakmayacağım,doktora çok şey sormayacağım , çok okumayacağım sonra kendimi farklı farklı şeyleri araştırırken buluyorum kabız olmamak mantıklı ama posalı sebzeler ve kayısı kurusu bol suyla beslenerek ara öğün kuru yemiş vs bence olmaz ya

Nar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.
Kararında içtikten sonra ki 1 subardağını geçmediği kadar nar suyu rahmi kalınlaştırır günde bi litre içilirse dediğiniz etki olabilir o konuda bi bilgim yok ama bilgim olan şeyi de yazarım ve yazdım da bu başlıklar forumlar bu amaçlı değil mi zaten.

Bende hafta 1-2 hep icerim hic tamsiyonumda falan skinti olmadi . Herseyin oldugu gibi bununda asirisi zarar zaten cok emin olmayanlar da doktora sorarak tuketsinler

Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .

Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .
Merhaba bende de 14 yumurta toplanmıştı 5. Güne giden sadece 1 kaldı onu da salı günü transfer etti. Sayıya takılma. Tek olsun ama sağlıklı olsun napalım. Bende en azından 2 tane daha dondurulsaydı iyi olurdu diyordm ama hayırlısı buymuş diyorum artık. İnşallah embriyolarımız tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…