İnşallah güzel şeyler çıkarda sonunda mutlu oluruz bariSağda 4 solda 4 saydım 13-15 mm olanları söyledi sadece işe yarar veya yaramaz diye değerlendirmedi o herhalde toplandıktan sonra belli olur . Yarın sorayım bakalım nasılmış yumurtalar ya da sayısı yeterli mi ?
Daha çok erken idrar testlerinde çıkması için. Doktorun verdiği test tarihinde idrarda negatif alıp kan testinde pozitif sonuç alanlar çok.Merhaba..
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmi
Merhaba..
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı
Bugün daha 4. Gününüz çok erkenMerhaba..
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmi
Şimdiden hayırlı olsunArkadaşlar merhaba ben de regl oldum yarın tüp bebek için gidicem tedaviye baslıyoruz Allah’ın izniyle. Bizim de sorun yok sebepsiz 2 yıl denemede 1 kimyasal gebeliğim oldu sonra kistler oluştu sonra da olmadı bi türlü yaşım 30.5 :) Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah pozitif haberler gelsin
Bize böyle bir bilgi verilmedi yaHayır normal sperm testi.onun sonucuna göre hasarlı sperm oranı verdiler bize.fenomam kullandım ve eşim de fenodad kullandı
TeşekkürlerDaha çok erken idrar testlerinde çıkması için. Doktorun verdiği test tarihinde idrarda negatif alıp kan testinde pozitif sonuç alanlar çok.
Henüz idrara geçmedi hormonlarımız.
Tedavi süreciniz hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim geriden gelerek okuyorum formu baya heyecan bastı:) 3 gün yatıp sebze ve bol suyla beslenmemiz gerekiyor sanırım benim de en çok korktuğum sey kabız olmak çünkü genelde kabızımŞimdiden hayırlı olsun
Biz de sperm testinin sonucunu istedik öyle gördük.hastaneden isteyin verirlerBize böyle bir bilgi verilmedi ya
Ayy rahatladım teşekkürlerDaha çok erken idrar testlerinde çıkması için. Doktorun verdiği test tarihinde idrarda negatif alıp kan testinde pozitif sonuç alanlar çok.
Henüz idrara geçmedi hormonlarımız.
Maalesef kadınların genel sorunu ayrıntılara takılıp çok fazla araştırıp daha çok stres olmakÇok teşekkür ederim geriden gelerek okuyorum formu baya heyecan bastı:) 3 gün yatıp sebze ve bol suyla beslenmemiz gerekiyor sanırım benim de en çok korktuğum sey kabız olmak çünkü genelde kabızımgerçi bunlar hep vesile tabi ama yine de şunu da yapsaydım keske demek istemiyorum
Kararında içtikten sonra ki 1 subardağını geçmediği kadar nar suyu rahmi kalınlaştırır günde bi litre içilirse dediğiniz etki olabilir o konuda bi bilgim yok ama bilgim olan şeyi de yazarım ve yazdım da bu başlıklar forumlar bu amaçlı değil mi zaten.Nar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.
Bende hafta 1-2 hep icerim hic tamsiyonumda falan skinti olmadi . Herseyin oldugu gibi bununda asirisi zarar zaten cok emin olmayanlar da doktora sorarak tuketsinlerKararında içtikten sonra ki 1 subardağını geçmediği kadar nar suyu rahmi kalınlaştırır günde bi litre içilirse dediğiniz etki olabilir o konuda bi bilgim yok ama bilgim olan şeyi de yazarım ve yazdım da bu başlıklar forumlar bu amaçlı değil mi zaten.
Bende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum aynı heyecanı paylaşıyoruzMerhaba denk gelince yazmak istedim benimde bu hafta salı dondurulmuş embriyo transferim var, inşallah sağlıkla pozitif sonuclarımızı görürüz
Hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar annesineKızlar bugün yavrumu almaya gidiyorum bana dua edin olur mu
Merhaba bende de 14 yumurta toplanmıştı 5. Güne giden sadece 1 kaldı onu da salı günü transfer etti. Sayıya takılma. Tek olsun ama sağlıklı olsun napalım. Bende en azından 2 tane daha dondurulsaydı iyi olurdu diyordm ama hayırlısı buymuş diyorum artık. İnşallah embriyolarımız tutunur.Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderseYani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .
Bi belirti var mı bende perşembe oldum ama hiç bi belirtim yoookBende salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum aynı heyecanı paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?