aynen öyle ben bir haftadır kimseyle görüşmüyorum anne baba kardeş vs dahil. sadece eşimle ikimiz ama işe gidip geliyorum işte mecbur burda muhattap oluyorsun ama maske vs takıyorum rabbim yardım etsin inşallah.geçen nasip olmadı çöp oldu hepsi dediğiniz gibi. bu sefer inanıyorum olacak allahın izniyleÜç dört gün dişimizi sıkıp olmamak lazım bu kadar ilaç iğne çöp olmasın toplama olduktan sonra yine neyse en fazla transfer ertelenir
Özel ama evet dinlenmekle bi alakası yok diyorlarVerir inşallah ama doktorlar dinlenmekle alakası yok diyor o açıdan eğer özel değilse 2-3 gün verir benim de rapor sıkıntım var şehir dışı olduğu için rapor bi işime yaramıyor
Maşallah sağlıkla artsın inş çok güzel bi değerTesekkur ederimmm157 cikti canim
Tesekkur ederimmm. 5.gun embr. 8.gündü canim
Tebriklerrr, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımTesekkur ederimmm157 cikti canim
Tesekkur ederimmm. 5.gun embr. 8.gündü canim
Gözünüz aydınTebriklerrr, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Benim de 10. gün sonucum 491 çıktı. 2hafta sonra keseyi görecepiz inşallah
İnş tutunurBenim de yarın transferim
Çok ağır şartlarda nöbetli şekilde çalışıyorum rapor isteyeceğim dinlenebilmek için umarım 1 hafta falan rapor verir hoca
Rapor vermez diye endişeliyim birazcık
Yoksa hiç dinlenemeyeceğim tutunma ihtimali azalacak gibi geliyor
Bende sizi tebrik ederimmm ben durmadim biraz erken yaptimTebriklerrr, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Oyle oyle kendini sartlama sakin kotu olacak diye simdi evime geldim cok az bir agrim var hani adet olacagin zaman az bi agri olur ya oyle. Benim asil damar yolum cok agridi . Hala agriyo kolumAma birçok kişi de çok basit bir işlem uyuyIp uyanıyorsun bitiyor hafif bi adet ağrısı gibi falan diyorlar ben öyle düşünmek istiyorumrahim filminde çok korkmuştum ama gayet iyiydi belki bu da nadir kişilerde ağrıya sebep oluyordur
Hadi güzel emriyo lar olur o güzel yumurtalar ileSelam kizlar ciktim simdi hastaneden 4 tane guzel ymurtan oldu dedi doktor hayirlisi bakalim bin tane de ilac yazdihafif regli agrisi disinda bi r agrim cok sukur , darisi bekleyenlerin basina
Hadi inşallah güzel güzel emriyo lar olurBeni de bugün aradılar dün opu olmuştum 12 yumurta toplanmıştı 10 tanesi döllendi dediler.yarın tekrar arayacaklar.5. Güne kaç tane gider acaba bakalım göreceğiz
Cok tesekkur ederimmmMaşallah sağlıkla artsın inş çok güzel bi değer
Benim ilki negatif olduEvet canım sen ne durumdasın?
Ya maşallah canım sağlık la kucağınada almayı nasip etsinTebriklerrr, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Valla taze donmus bisey soylemedi canim. Bir kalcadan igne 2 doz , antiboyotik , bi hap daha ve fitil verdi. Sanirim amac rahimi embriyoya hazirlamak. Disardan oldugundan rahim kendi kendine hazorlanamiyor tabi.Hadi güzel emriyo lar olur o güzel yumurtalar ilene ilacı verdi canım bide taze transfer mi olacak
Çok teşekkür ederimmmBende sizi tebrik ederimmm ben durmadim biraz erken yaptimbanada 12 gun sonraya randevu verdiler. İnsallah sag salim goruruz keseleri. Bisey gormeden inanabilmem mumkun degil gibi cunku sizin kaldimi belirtileriniz suan? Bende cok bise yok gibi
çok teşekkür ederim aminn. Darısı hepinizin başınaYa maşallah canım sağlık la kucağınada almayı nasip etsin
Bana Protestan değerine göre taze yada donmuş transfer e karar vericem dedi opu dan sonra hayırlısı olsun inşallahValla taze donmus bisey soylemedi canim. Bir kalcadan igne 2 doz , antiboyotik , bi hap daha ve fitil verdi. Sanirim amac rahimi embriyoya hazirlamak. Disardan oldugundan rahim kendi kendine hazorlanamiyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?