• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benimde opum çok kötüydü. Yaklaşık 10 gün kendime gelemedim zor eğiliyordum. Kasık ağrım şişliğim çoktu bide gaz🤐 Umarım güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
Evet benim de öyleydi ilk opum bu da öyle olacak gibi duruyor. Amiin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah🙏🏻

Benim de öyleydi hatta karnımın sağ tarafı hala mosmor. Ben günde 3 iğne yaptım son gün 4 tane yaptım. İnşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Herkesin süreci farklı bence bazısının hiç ağrısı olmuyormuş. Sizin de ağrısınız olmaz inşallah kendinizi olumluya odaklayın🙏🏻
İnşallah canım süreçte hep sıkıntı yaşadık bütün enerjim çekildi o yüzden 😒

Transferin 11.günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıklı gebelik geçiren bi sürü anne adayı var.. seninle aynı durumdayım bugün 8.günüm idrar testleri negatif ve durumu kabullendim acaba boşuna kolumu deldirip kan vermesem adeti mi beklesem diyorum hatta ama “transfer sonrası düşük hcg ile başlayanlar” yazınca dünya kadar gebelik haberleri çıkıyor… umut hala var üzülme sakın 😇
Ah Eylülcüm çok tatlısın☺️
Umut hep var🤍

Ay evet haber edin opucular 😂 şimdi transfer hazırlıklarına bakmak gerek ne yapmalı nasıl beslenmeli
Oralara bi geleydik 😂 Eray bey bana prowomen diye bir şase vitamin vermişti o kadar berbat ki tadı son bir tane kaldı daha içebileceğimi sanmıyorum doğal yoldan vitaminleri almayı tercih ederim . Folik asit için ayrı tablet de var zaten transferden sonea ortak görüş avokado üzerine özellikle 7 gün çok öneriyorlar

Ay evet haber edin opucular 😂 şimdi transfer hazırlıklarına bakmak gerek ne yapmalı nasıl beslenmeli
Çilemiz bitmiyor ki opu suydu transferi idi tuttumu tutmadım😁😄😄
Oralara bi geleydik 😂 Eray bey bana prowomen diye bir şase vitamin vermişti o kadar berbat ki tadı son bir tane kaldı daha içebileceğimi sanmıyorum doğal yoldan vitaminleri almayı tercih ederim . Folik asit için ayrı tablet de var zaten transferden sonea ortak görüş avokado üzerine özellikle 7 gün çok öneriyorlar
İyyyy o dediğin prowoman ı bende kullandım dünya para verdim bide gerçekten iğrenç bi yadı var benimde 5 -6 şase kaldı içmedim ama te 2020 de almıştım ben

Benim de bugün opu vardı.hastanedeyken bi ağrı hissetmedim.serum vermişlerdi doktor şişkinliğini alır rahatlarsın demişti.demekki ondan bişey hissetmedim.şimdi kasıklarımda ağrılar var.oturup kalkarken eğilme ihtiyacı duyuyorum ama yürüdükçe açılıyor.birde gaz var.katlanılmayacak bi ağrı değil.12 yumurtam toplandı.hergün arayıp durumdan haberdar edecekler.doktor donduracak bi sonraki ay transfer yapacak.iğnelerin etkisi geçsin vücut bi dinlensin dedi.bana da mantıklı geldi.hepimizin yüzü Güler inşallah 🙏

Benim de bugün opu vardı.hastanedeyken bi ağrı hissetmedim.serum vermişlerdi doktor şişkinliğini alır rahatlarsın demişti.demekki ondan bişey hissetmedim.şimdi kasıklarımda ağrılar var.oturup kalkarken eğilme ihtiyacı duyuyorum ama yürüdükçe açılıyor.birde gaz var.katlanılmayacak bi ağrı değil.12 yumurtam toplandı.hergün arayıp durumdan haberdar edecekler.doktor donduracak bi sonraki ay transfer yapacak.iğnelerin etkisi geçsin vücut bi dinlensin dedi.bana da mantıklı geldi.hepimizin yüzü Güler inşallah 🙏
Hayırlı olsun güzel emriyo ların olur inşallahhh😍🤩🤩

Çilemiz bitmiyor ki opu suydu transferi idi tuttumu tutmadım😁😄😄

İyyyy o dediğin prowoman ı bende kullandım dünya para verdim bide gerçekten iğrenç bi yadı var benimde 5 -6 şase kaldı içmedim ama te 2020 de almıştım ben
Çok berbat ya bir de yorumlarda çok güzel portakal suyuna benziyor yazmışlar Allah aşkına hiç mi portakal yemediniz 😂 Yani bari yprum yapmayın 😬 Kokusu falan felaket

Merhaba Aygül hocada tedavi görüyorsunuz degilmi? Bende aygul hocadayim🥰

inan11 inan11 hic üzülme belki geç tutunma olmuştur, belki test yanlış göstermiştir. En sagliklisi kan testi insallah pozitif göreceksin onda ❤🌸

Benim de farklı farklı vitaminlerim var folik asit imryl( eşimle içtik) d vitamini demir derken ilaç içmekten bir hal olduk. Avokado çok tükettim artık midem almıyor sanırım soğudum ama zorlayacağım kendimi 🤷🏻‍♀️

Back