ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah sağlıklı embriyolar oluşur ilk transferde de tutar

Benim eşime doktor hiçbir şey önermedi bizim de aklımıza gelmedi öyle sıfır hazırlık oldu ben de sadece o vitamini kullandım ama günaşırı normal folik asit içtim bir de başka bi şey yok

Gecmis olsun canimmm.. Benden de 20 yumrta toplanmisti uyandigimda oyle bi karin agrisi yasadimki 2 saat agladim bagirdim acidan.. sadece sunu bilmeni isterim. Hepsi geçecek.. unutacaksın.. bunların yerine güzel mutlu anilar biriktirmek nasip olur sonunda insallah..

Teşekkür ederimmm insan tam inanamıyor heralde görene kdr inanamicam Bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah.. Hiç kolay olmadı bu güne gelmek hiç..
Öncelikle gözünüz aydın çoook sevindim adınıza hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim darısı bize
Sormak istediğim birşey var Pozitifi görmüş biri olarak transferden sonra nelere Dikkat ettiniz ne yediniz içtiniz ?

Cok tesekkurler valla çok da birseye dikkat etmedim her zaman ne yiyorsam onu yedim. Bol bol dinlendim sadece diyebilirim. Evde kaldim ve ufak isler disinda hicbisey yapmadim. En çok dikkat ettigim sey ilaçları aksatmamak oldu aslinda

Kizlar gunaydin, aranizda transfer sonrasi bas agrisi yasayan oldu mu? Benim 5.gun bas agrim basladi dun devam etti bugun 7.gunum uyandim hala agriyor. Gercekten cok zorlaniyorum 2 gundur. Doktora ya da hemsireye danismam gereken bir durum mu onu da bilmiyorum. Parol deseniz zaten kesmiyor normalde de migreni olan daha agirlarina aliskin bir insanim.

Bende 1 saat sonra opuya giriyorum . Agri sizi bence insanin bunyesi ve esigiyle alakali. Ama anestezi bana dokunuyor genelde. Yoksa agriya bi sekilde dayaniyorum canim kiymetlidir ama aci esigim bi tik. Yuksektir. Pozitif girip pozitif cikiyoruz kizlar

Benim eşime doktor hiçbir şey önermedi bizim de aklımıza gelmedi öyle sıfır hazırlık oldu ben de sadece o vitamini kullandım ama günaşırı normal folik asit içtim bir de başka bi şey yok
Sen yine de eşine keçi boynuzu pekmezi içir sabahları opu gününe kadar. Bir faydası olmuş mudur bilmiyorum ama insanın içi rahat ediyor işte. Yoksa afrikadaki kadınlar erkekler aç susuz bir sürü çocukları var
Aslında acı eşiğim yüksektir rahim filmini anestezisiz çektirmiştim ama opu da yıkılıyorum resmen. Dediğin gibi tatlım inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız da hepsi yerini sevince bırakır.

Benim de aslında ağrı eşiğim yüksektir rahim filmini anestezi almadam çektirmiştim mesela ama opu öyle olmadı. İnşallah bol bol sağlıklı yumurtaların olur çok güzel geçsin

Kendi opu günümü hatırlayıp heyecanlandım :) ben opudan sonra sıfır ağrı yaşamıştım hatta opudan bi saat sonra işe gitmiştim ve çalışmıştım sadece çok hafif kasık ağrım olmuştu o da olur artık deyip umursamamıştım ne kadar rahat olursanız o kadar kolay geçiyor işlemler . Opu olacak herkese Allah kolaylıklar versin güzel yumurtalar güzel gelişen embriyolar nasip etsin

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun çıkınca yazın durumunuzu inşallah sorunsuz geçer

Amin insallah Bi tik gerginim ama o da bilinmez oldugundan insallah cok guzel gecer . Haberimi veririm sizlere

Bugün sordum doktoruma ama iptal diyor öyle bir şey olursa Allah korusun inşallah olmaz da Demek ki hastaneye ve doktora göre değişiyor
Evet canım değişiyor. benimde geçen ay poozitif çıktı testim ve opü iptal oldu ama burdan başka bir arkadaşın doktoru ne olursa olsun yaparız demiş. ben anlamadım bu işi. inşallah bu sefer sorunsuz sıkıntısız ilerleriz.

Cok tesekkurler valla çok da birseye dikkat etmedim her zaman ne yiyorsam onu yedim. Bol bol dinlendim sadece diyebilirim. Evde kaldim ve ufak isler disinda hicbisey yapmadim. En çok dikkat ettigim sey ilaçları aksatmamak oldu aslinda
Benim de yarın transferim
Çok ağır şartlarda nöbetli şekilde çalışıyorum rapor isteyeceğim dinlenebilmek için umarım 1 hafta falan rapor verir hoca
Rapor vermez diye endişeliyim birazcık
Yoksa hiç dinlenemeyeceğim tutunma ihtimali azalacak gibi geliyor

Üç dört gün dişimizi sıkıp olmamak lazım bu kadar ilaç iğne çöp olmasın toplama olduktan sonra yine neyse en fazla transfer ertelenir

Verir inşallah ama doktorlar dinlenmekle alakası yok diyor o açıdan eğer özel değilse 2-3 gün verir benim de rapor sıkıntım var şehir dışı olduğu için rapor bi işime yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…