- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Bence ikimizde pazartesi oluruz o değilde bende küçük bir polip gördü bu doktor bideBizim peş peşe olacak gibi ilaçlarda 6.gün benim de cumartesi kontrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ikimizde pazartesi oluruz o değilde bende küçük bir polip gördü bu doktor bideBizim peş peşe olacak gibi ilaçlarda 6.gün benim de cumartesi kontrol
Demee öyle ben covit olduğum için lokal anestezi ile olacak naısl dayanıcam yaBen bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur
Yaaaa çok sevindim canım benim tebrik ederimmm değerin kaç çıktı?Evettt benimde pozitif
Çok güzel tebrik ederim kaçıncı gününüz embriyo ne kadarlık kan tahlili mi yaptınızEvettt benimde pozitif
Hımm Umuttepe’de nasıl görmemişler yani çok enteresan bakmaları gerekiyordu bir şey var mı diye ama küçük olanlar bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorumBence ikimizde pazartesi oluruz o değilde bende küçük bir polip gördü bu doktor bide
Benimde opum çok kötüydü. Yaklaşık 10 gün kendime gelemedim zor eğiliyordum. Kasık ağrım şişliğim çoktu bide gaz Umarım güzel sonuçlar alırsınızBen bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur
Pazartesi olsa iyi olur gerçi çok mu hızlı oluyor bilmem de bugün 13-15 mm arasıydı günde 2-3 mm büyüse salı da olabilir ama ben artık iğneleri hiç istemiyorumHımm Umuttepe’de nasıl görmemişler yani çok enteresan bakmaları gerekiyordu bir şey var mı diye ama küçük olanlar bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum
hemen transfer olmadı o zaman .Kötü olunca mı dondurulmuş yapılıyor acaba ben ilk gittiğimde sormuştu yumurta toplandıktan sonra belli olur duruma göre transferin ne zaman olacağı demiştiBenimde opum çok kötüydü. Yaklaşık 10 gün kendime gelemedim zor eğiliyordum. Kasık ağrım şişliğim çoktu bide gaz Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Tesekkur ederimmm157 cikti canimYaaaa çok sevindim canım benim tebrik ederimmm değerin kaç çıktı?
Tesekkur ederimmm. 5.gun embr. 8.gündü canimÇok güzel tebrik ederim kaçıncı gününüz embriyo ne kadarlık kan tahlili mi yaptınız
Saolasın rabbim isteyen herkeze nasip etsin inshallah hep dualarımdasınızhayirli ugurlu olsun mutlu haberler duymak ne guzel.
Amin inshallah dualarımdasınızAhh ahhh bizlere de nasip olur inşallah
Ama birçok kişi de çok basit bir işlem uyuyIp uyanıyorsun bitiyor hafif bi adet ağrısı gibi falan diyorlar ben öyle düşünmek istiyorum rahim filminde çok korkmuştum ama gayet iyiydi belki bu da nadir kişilerde ağrıya sebep oluyordurDemee öyle ben covit olduğum için lokal anestezi ile olacak naısl dayanıcam ya
Oyy maşallahTesekkur ederimmm157 cikti canim
Tesekkur ederimmm. 5.gun embr. 8.gündü canim
Tebrikler Sağlıkla kucağınıza alınSaolasın rabbim isteyen herkeze nasip etsin inshallah hep dualarımdasınız
Bendede varmis polip ilk iki denemem belkıde bu yüzden tutmadı ücünsüden önce histroskopi yapıldı polipleride aldılarBence ikimizde pazartesi oluruz o değilde bende küçük bir polip gördü bu doktor bide
18 yumurta toplandı ama boyutları falan gayet iyidi. Sonra dondurulmuş olacağı söylendi. İyi ki de öyle olmuş. Opu sonrası olsaydı tutmazdı sanırım. Yarın kontrolüm var transfer günümü öğrenicemhemen transfer olmadı o zaman .Kötü olunca mı dondurulmuş yapılıyor acaba ben ilk gittiğimde sormuştu yumurta toplandıktan sonra belli olur duruma göre transferin ne zaman olacağı demişti
Aminn inşallahh en önemlisi sağlıkla kavusabilmek. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahOyy maşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de öyleydi hatta karnımın sağ tarafı hala mosmor. Ben günde 3 iğne yaptım son gün 4 tane yaptım. İnşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.Ay inşallah yani büyük konuşmak gibi olmasın da çekilecek çile değil yumurta toplanma günü göbeğim ne durumda olacak merak ediyorum zira gerilecek bir deri kalmadı bugün kanadı artık iğne yerleri acayip şişmiş durumda çatlak kremi sürecek kıvama geldim
Herkesin süreci farklı bence bazısının hiç ağrısı olmuyormuş. Sizin de ağrısınız olmaz inşallah kendinizi olumluya odaklayınDemee öyle ben covit olduğum için lokal anestezi ile olacak naısl dayanıcam ya
Transferin 11.günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıklı gebelik geçiren bi sürü anne adayı var.. seninle aynı durumdayım bugün 8.günüm idrar testleri negatif ve durumu kabullendim acaba boşuna kolumu deldirip kan vermesem adeti mi beklesem diyorum hatta ama “transfer sonrası düşük hcg ile başlayanlar” yazınca dünya kadar gebelik haberleri çıkıyor… umut hala var üzülme sakınHayır transferden öncede kullanıyordum.
bugün 8.günüm
Ne bileyim birşey dedikleri yokki onların gel diyorlar geliyoruz git diyorlar gidiyoruzHımm Umuttepe’de nasıl görmemişler yani çok enteresan bakmaları gerekiyordu bir şey var mı diye ama küçük olanlar bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum