• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur🙏🏻🙏🏻
Demee öyle ben covit olduğum için lokal anestezi ile olacak naısl dayanıcam ya 🥺🥺🥺

Bence ikimizde pazartesi oluruz 😁😁 o değilde bende küçük bir polip gördü bu doktor bide
Hımm Umuttepe’de nasıl görmemişler yani çok enteresan bakmaları gerekiyordu bir şey var mı diye ama küçük olanlar bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum

Ben bugün opu oldum. Böyle bir ağrı sancı olamaz anesteziden de biraz geç ayıldım. Ayılır ayılmaz ağlamaya başlamışım. Benim adetim de çok sancılı olur belki onun etkisidir bilemiyorum yani ben kötü bir örneğim bu konuda. 13 tane yumurta toplandı inşallah çoğu sağlıklı embriyo olur🙏🏻🙏🏻
Benimde opum çok kötüydü. Yaklaşık 10 gün kendime gelemedim zor eğiliyordum. Kasık ağrım şişliğim çoktu bide gaz🤐 Umarım güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻

Hımm Umuttepe’de nasıl görmemişler yani çok enteresan bakmaları gerekiyordu bir şey var mı diye ama küçük olanlar bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum
Pazartesi olsa iyi olur gerçi çok mu hızlı oluyor bilmem de bugün 13-15 mm arasıydı günde 2-3 mm büyüse salı da olabilir ama ben artık iğneleri hiç istemiyorum 😬

Benimde opum çok kötüydü. Yaklaşık 10 gün kendime gelemedim zor eğiliyordum. Kasık ağrım şişliğim çoktu bide gaz🤐 Umarım güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
😢 hemen transfer olmadı o zaman .Kötü olunca mı dondurulmuş yapılıyor acaba ben ilk gittiğimde sormuştu yumurta toplandıktan sonra belli olur duruma göre transferin ne zaman olacağı demişti

Demee öyle ben covit olduğum için lokal anestezi ile olacak naısl dayanıcam ya 🥺🥺🥺
Ama birçok kişi de çok basit bir işlem uyuyIp uyanıyorsun bitiyor hafif bi adet ağrısı gibi falan diyorlar ben öyle düşünmek istiyorum 😃 rahim filminde çok korkmuştum ama gayet iyiydi belki bu da nadir kişilerde ağrıya sebep oluyordur 🤲🤲

😢 hemen transfer olmadı o zaman .Kötü olunca mı dondurulmuş yapılıyor acaba ben ilk gittiğimde sormuştu yumurta toplandıktan sonra belli olur duruma göre transferin ne zaman olacağı demişti
18 yumurta toplandı ama boyutları falan gayet iyidi. Sonra dondurulmuş olacağı söylendi. İyi ki de öyle olmuş. Opu sonrası olsaydı tutmazdı sanırım. Yarın kontrolüm var transfer günümü öğrenicem🙏🏻

Ay inşallah 🤲 yani büyük konuşmak gibi olmasın da çekilecek çile değil 😬 yumurta toplanma günü göbeğim ne durumda olacak merak ediyorum zira gerilecek bir deri kalmadı bugün kanadı artık iğne yerleri acayip şişmiş durumda çatlak kremi sürecek kıvama geldim 😃
Benim de öyleydi hatta karnımın sağ tarafı hala mosmor. Ben günde 3 iğne yaptım son gün 4 tane yaptım. İnşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Herkesin süreci farklı bence bazısının hiç ağrısı olmuyormuş. Sizin de ağrısınız olmaz inşallah kendinizi olumluya odaklayın🙏🏻

Hayır transferden öncede kullanıyordum.
bugün 8.günüm
Transferin 11.günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıklı gebelik geçiren bi sürü anne adayı var.. seninle aynı durumdayım bugün 8.günüm idrar testleri negatif ve durumu kabullendim acaba boşuna kolumu deldirip kan vermesem adeti mi beklesem diyorum hatta ama “transfer sonrası düşük hcg ile başlayanlar” yazınca dünya kadar gebelik haberleri çıkıyor… umut hala var üzülme sakın 😇

Ne bileyim birşey dedikleri yokki onların gel diyorlar geliyoruz git diyorlar gidiyoruz 😄

Back