Çok teşekkür ederim. Umarım sen de pozitifi en yakın zamanda yakalarsınMerhaba canım öncelikle tedavin hayirli uğurlu olsun umarım pozitif sonuclanir❤ 24 yasindayim 3 senedir bebek istiyorum 1 asilama negatif oldu.. Kasımın başında tup bebek tedavisi oldum 1.transfer negatif2.transfer öncesi histereskopi yapildi ocağın 7sinde 1 ay dinleneyim dedim subatin 10unda adet olucam o zaman gidecegim 2.transfer için
Cok tesekkur ediyorum güzel dileklerin için ❤Bende bir sorun bulamıyorlar.. Esimin morfoloji dusuk ama tup bebek doktorumuz önemli olmadığını söyledi.Nasipten öte yol yokÇok teşekkür ederim. Umarım sen de pozitifi en yakın zamanda yakalarsın
Ve burda birbirimize güzel haberlerimizi vermek nasip olur.
Zor bir süreç geçirmişsin.
Histereskopi ameliyatınız her şeyi kökten çözmüş olur inşallah
Eşin ya da sen de spesifik bir neden var mıydı, sebepsiz mi?
Umarim pozitif olur hakkınızda hayırlısı olsunYaş 32. Iki başarısız aşılama sonrası bende tüp bebeğe geçtim. Yumurtalarım toplandı. 3 tane donduruldu. Haftaya adetin 2.günü gideceğim ve transfer öncesi tedavim başlayacak. Dondurulmuş embriyo. Açıklanamayan infertilite.
Bizimde sebepsiz.Yaş 32. Iki başarısız aşılama sonrası bende tüp bebeğe geçtim. Yumurtalarım toplandı. 3 tane donduruldu. Haftaya adetin 2.günü gideceğim ve transfer öncesi tedavim başlayacak. Dondurulmuş embriyo. Açıklanamayan infertilite.
Çok teşekkür ederimUmarim pozitif olur hakkınızda hayırlısı olsun❤
Sizin transfere bişey kalmamışBizimde sebepsiz.
3 embriyo gayet güzel.
En güzel zamanda gerceklesir umarım transferiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Aslında ilk başta bana dondurulmuş yapmayı planladığını söylemişti doktorum.Cok tesekkur ediyorum güzel dileklerin için ❤Bende bir sorun bulamıyorlar.. Esimin morfoloji dusuk ama tup bebek doktorumuz önemli olmadığını söyledi.Nasipten öte yol yokSiz hangi şehirdesiniz,doktorunuz kim acaba ? Taze olacagini söylemissiniz benimde taze olmustu:)
Kaç tane doldurulacağını boşverin şimdi. Size 1 tane lazım oda döllenmiş zatenAslında ilk başta bana dondurulmuş yapmayı planladığını söylemişti doktorum.
Ancak opu’dan hemen sonra ben daha tam ayılmamıştım bile
Taze yapacagını söyledi.
Geçen hafta cuma günü opu oldum.
12 yum. toplandı 6’sı olgun çıkmış.
6 sıda döllenmiş.
Ancak şuan ki durumları ne bilmiyorum.
5.gün öğrenecekmişiz.
Daha kaç tane embriyo oluştuğu belli olmadan transfer tarihimiz belli
Tecrubesizliğimizin ekmeğini yiyoruz sanırım..
Opudan sonra transfer öncesi muayene çağırdımi canımAslında ilk başta bana dondurulmuş yapmayı planladığını söylemişti doktorum.
Ancak opu’dan hemen sonra ben daha tam ayılmamıştım bile
Taze yapacagını söyledi.
Geçen hafta cuma günü opu oldum.
12 yum. toplandı 6’sı olgun çıkmış.
6 sıda döllenmiş.
Ancak şuan ki durumları ne bilmiyorum.
5.gün öğrenecekmişiz.
Daha kaç tane embriyo oluştuğu belli olmadan transfer tarihimiz belli
Tecrubesizliğimizin ekmeğini yiyoruz sanırım..
Ay inşallah inşallah sırayla hepimizden güzel haberler alalımSizin transfere bişey kalmamışönce pozitifi sizden duyacağız inşallah
Nerde tedavi görüyorsunuzAy inşallah inşallah sırayla hepimizden güzel haberler alalım
Hayır direkt opu dan cıkınca 2 şubat transfer yapıyoruz dediOpudan sonra transfer öncesi muayene çağırdımi canım
İst. a lle klinik erhan bey deNerde tedavi görüyorsunuz
Anladim canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur tutunur bebegin sana ❤Hayır direkt opu dan cıkınca 2 şubat transfer yapıyoruz dedi
Sürecin nasıl olması gerektiğine ben de aslına bakarsanız çok hakim değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?