- 19 Temmuz 2021
- 41
- 58
- 3
- 34
Yerleşme kanaması olabilir. Sakin ol kan verdin mi? Gidip kan verPembe kahve akıntım gelmiş.
Regli mi oluyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabilir. Sakin ol kan verdin mi? Gidip kan verPembe kahve akıntım gelmiş.
Regli mi oluyorum?
Fitil attım hemen.Yerleşme kanaması olabilir. Sakin ol kan verdin mi? Gidip kan ver
ay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.Olmaz öyle sey şimdiden strese girme heycanli gecmesi lazim senin için
Adet tarihin ne zaman?Fitil attım hemen.
Ama sabah erken gebelik testi yaptım biliyorsunuz negatifti?
14 ŞubatAdet tarihin ne zaman?
Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun benim de tüp bebek de 3.denemem şubatın 1.de transfer oldum yarın da gebelik testi insallah hayırlısı olur diyorum rabbim yüzümüze baksınŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
2.Şubat.2022 / Çarşamba
Saat 11:00’da
ilk taze transferim gerçekleşecek.
29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
2,5 senelik bekleyiş
Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
Kaç yaşındasınız?
Ne zamandır deniyorsunuz?
Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
Transfer tarihiniz?
Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
Kaç / kaçıncı gün embriyosu?
O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun
Kan vermenn lazim senin o testlere inanma kuzumFitil attım hemen.
4 gün var daha adetine. Kanamanı gözlemle bakalım. Eğer kesilirse implantasyon kanaması olabilir.14 Şubat
Regli günümde normalde asla şaşmaz.
Olumsulugu çağırmayn hic birsey olmuycak bu sefer yumurtalarini topluycaklar insallahay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.
Pembe ve kahverengi akıntının implantasyon kanaması olduğu düşünülür çünkü. Kırmızıya dönerse sıkıntı.4 gün var daha adetine. Kanamanı gözlemle bakalım. Eğer kesilirse implantasyon kanaması olabilir.
Canim kullandigimiz progesteron ilaclar regli engelliyor diye biliyorum bence onlari kullanirken regli olmazsin bi kan ver bence insallah yerlesmedirFitil attım hemen.
Yerleşme kanamasidir buyuk bi ihtimalle adet günüm asla sasmaz demissin moral bozmak yok hemenPembe kahve akıntım gelmiş.
Regli mi oluyorum?
Testi de erken yapmışsın. Adet gününden itibaren yapman gerekiyor. Daha 4 gün var. Olsa da çıkmaz ki.Fitil attım hemen.
Hayy agzina sağlık inan11 e yazmak istyrm ama o faha telaşlı simdi nasil sakinlestirsem diye düşünüyordumTesti de erken yapmışsın. Adet gününden itibaren yapman gerekiyor. Daha 4 gün var. Olsa da çıkmaz ki.
O telaşlı değildi aslında en başında günüm gelmeden testte yapmam diyordu galeyana gelmiş.Hayy agzina sağlık inan11 e yazmak istyrm ama o faha telaşlı simdi nasil sakinlestirsem diye düşünüyordum
Adet tarihinden itibaren testin doğru sonuç vereceğini düşünmüyorum ben. Bide hassas test değil yaptığın. Sen kanamanı gözlemle.Bir iki damla şeffaf pembe çamaşırıma geldi. Tuvalete girdiğimde gördüm. Tuvalet kağıdına şefaf pembe ve kahverengi geldi. Sabah test yaptım yani sonuçta en azından silik çıkardı diye düşünüyorum. Testin markası fortest diye bir şey.
Fitil attım ya uzandım. Birazdan bi daha bakıcam kanama vs var mı diye doktoruma da yazdım şimdi. Belkide hormon ilaçları yüzünden düzenli reglim kafayı yedi erken gelmek istiyor B Burcu2480 Y yuzikoo K Kircicegiii T tutunma umudu ile
Herşey dahil dedi açıkçasıEkstra şeyler var mı dondurma vs içinde mi ?
Hahahahah değildim aynen.O telaşlı değildi aslında en başında günüm gelmeden testte yapmam diyordu galeyana gelmiş.
ay ben ancak acabildim bilgisayari. israrla bekliyorum cumartesine kadar. kan verenlerden iyi haberleri duyarin insallah.2 şubat trabsfercileriiii nerdesnizzzz??? Bugünn 8. Günümüzzz Bugün kan verme challenge'ı baslatiyorum