• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Olmaz öyle sey şimdiden strese girme heycanli gecmesi lazim senin için
ay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar ;
Hoş geldiniz sevgili anne adayları😍
Biliyorum heyecan dorukta,
tam olarak benim de öyle çünkü
👼🏼2.Şubat.2022 / Çarşamba
👼🏼Saat 11:00’da
👼🏼 ilk taze transferim gerçekleşecek.
👼🏼29 yaşındayım.
Bizim tüp bebeğe yönelme hikayemiz;
👼🏼2,5 senelik bekleyiş
👼🏼Sebepsiz infertilite
Peki Ya Siz?
❓Kaç yaşındasınız?
❓Ne zamandır deniyorsunuz?
❓Tüp bebeğe yönelme nedeniniz?
❓Transfer tarihiniz?
❓Taze mi , dondurulmuş transfer mi?
❓Kaç / kaçıncı gün embriyosu?

O ZAMAN ŞUBAT için geri sayım başlasın!
Yol boyunca şans, yol sonunda bebeklerimiz karnımızda olsun🍀🤰🏻
Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun benim de tüp bebek de 3.denemem şubatın 1.de transfer oldum yarın da gebelik testi 🤗 insallah hayırlısı olur diyorum rabbim yüzümüze baksın

ay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.
Olumsulugu çağırmayn hic birsey olmuycak bu sefer yumurtalarini topluycaklar insallah 😊

Bir iki damla şeffaf pembe çamaşırıma geldi. Tuvalete girdiğimde gördüm. Tuvalet kağıdına şefaf pembe ve kahverengi geldi. Sabah test yaptım yani sonuçta en azından silik çıkardı diye düşünüyorum. Testin markası fortest diye bir şey.
Fitil attım ya uzandım. Birazdan bi daha bakıcam kanama vs var mı diye doktoruma da yazdım şimdi. Belkide hormon ilaçları yüzünden düzenli reglim kafayı yedi erken gelmek istiyor😂😂 B Burcu2480 Y yuzikoo K Kircicegiii T tutunma umudu ile

Bir iki damla şeffaf pembe çamaşırıma geldi. Tuvalete girdiğimde gördüm. Tuvalet kağıdına şefaf pembe ve kahverengi geldi. Sabah test yaptım yani sonuçta en azından silik çıkardı diye düşünüyorum. Testin markası fortest diye bir şey.
Fitil attım ya uzandım. Birazdan bi daha bakıcam kanama vs var mı diye doktoruma da yazdım şimdi. Belkide hormon ilaçları yüzünden düzenli reglim kafayı yedi erken gelmek istiyor😂😂 B Burcu2480 Y yuzikoo K Kircicegiii T tutunma umudu ile
Adet tarihinden itibaren testin doğru sonuç vereceğini düşünmüyorum ben. Bide hassas test değil yaptığın. Sen kanamanı gözlemle.

O telaşlı değildi aslında en başında günüm gelmeden testte yapmam diyordu galeyana gelmiş.
Hahahahah değildim aynen.
Yok aslında olan şu ben 2 gün önce gece uyuyamadım bi fenalık bastı bana o gün bugündür üstümde bi ağırlık sinir stres oldum. Belirsizlik boğdu aman varsa var yoksa yok dedim. Zaten gram oldugunu dusunmuyordum. 3.gün bu tutundu cunku ben takıntılı zırt pırt test yapan biri değilim. Oyle oturup kendimi dinliyeyim diye kasmam yani. Ama 3.gün yasadıgım bel ağrısı tarifsizdi. Neyse bu 3.gün tutundu ama sonra anneeeeeğğğ dedi gitti diye düşündüm. Bugünde test yapınca negatifi gördüm. Uzun süre tepkisizdim. Yattım uyudum falan sonra bi vurdu üzüntü stres agladı deli gibi. İyide geldi. Sonra wc ye gittim gerisini biliyorsunuz ayyy ne yazdım 😂 B Burcu2480

Back