• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kizlar bugun transferde 2.gunum ogleden beri kasiklarim agriyor gecmedi sanki bacaklarimada vuracak gibi oluyor arada size boyl bir durum olmusmuydu umarim.hersey yolundadir
Ben progestan iğneden kaynaklı bacak krampları yaşadım çok ağrıyorlardı sonra ateşim çıktı o gün çok kötüydü ama bi daha olmadı bu .. kasık ağrısı yaşaman normal adet tarihim geçtikten bikaç gün sonra kesildi benim kasık ağrılarım hatta ağrı oldukça mutlu olurdum lütfen rahat olun hiç kasmayın kendinizi bu sürecin keyfini çıkarın size tutunmaya çalışan bi bebeğiniz var elinizi koyun konuşun dua edin bol bol

Bilemiyorum🤷🏻‍♀️
Doktorumda ameliyatta falan sanırım normalde tık diye döner. Dönmeyeceği tuttu.
Şimdi yine gittim baktım kanama yok silince çooooook açıık belli belirsiz şeffaf pembemsi , pembe bile değil. Normal gebelik olsa geç döllenme vs olurda. Tüp bebekte geç yerleşme diye bir şey olduğunu bilmiyordum
İnancım sen bence acilde bir kan ver. Acaba fitil atarken tırnagın filanmı girişte zedeledin. Eğer yoksa insallah yerlesme kanamasıdır. Benim doktorumda transfer sonrası lekelenme v.s gibi olursa korkma demişti sende korkma stres yapma kendine

ay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.
Canım seni çok iyi anlıyorum.bana da aşılama yapılacaktı covid oldum işlem kalmıştı.bugün de yumurta toplama oldu artık bu tarz işlemler öncesi covid kabusum oldu

Canım seni çok iyi anlıyorum.bana da aşılama yapılacaktı covid oldum işlem kalmıştı.bugün de yumurta toplama oldu artık bu tarz işlemler öncesi covid kabusum oldu
Benimde covit yüzünden gittiğim üniversitesi kabul etmiyor 🤷 11 bin TL ye başka bir yerde yaptırılan şimdi yarın opu günümü söyleyecek

Kızlar bişey sorucam bugün E2 mi ölçtü doktor 1063 çıktı neden bu kadar yüksek korkmalı mıyım 🙄🤷🤦

İnancım sen bence acilde bir kan ver. Acaba fitil atarken tırnagın filanmı girişte zedeledin. Eğer yoksa insallah yerlesme kanamasıdır. Benim doktorumda transfer sonrası lekelenme v.s gibi olursa korkma demişti sende korkma stres yapma kendine
Hiç tırnağım yok ki kuzum benim kısacık.
Doktorumla gorustum.
Regli mi oluyorum, tutmadı mı yani? Dedim Bu onu göstermiyor.Hormon ilaçları kullanıyorsunuz onun kandaki dalgalanmaları olabilir dedi.
İstirahat edelim dedi.
Sabah test yaptıgımı söylemedim😂
Test yapsam çıkar mı? Dedim.
Erken yanılabiliriz yapmayalım dedi.
Son durum bu.

Doktorumla gorustum.
Regli mi oluyorum, tutmadı mı yani? Dedim Bu onu göstermiyor.Hormon ilaçları kullanıyorsunuz onun kandaki dalgalanmaları olabilir dedi.
İstirahat edelim dedi.
Son durum bu.
Hadi inşallah moralini bozma günü gelince güzel haberlerinle bizleri de sevindir inşallah

evet ya gerçekten olmaması imkansız yani..ay ebnimde yumurta toplama olsa rahatlayacağım. cumartesi belli olacak test vericem yine ona göre bakalım hayırlısı.

Doktorumla gorustum.
İstirahat edelim dedi.
Son durum bu.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de doktor lekelenme v.s olursa endişe etme normal demişti. Daha test gününe var. Sabırla geçirmeni diliyorum. Çok evham yapma kendine. Her konuda

Hadi inşallah moralini bozma günü gelince güzel haberlerinle bizleri de sevindir inşallah
Yok ben sabah negatif acısını yaşadım ya artık olmadı gozuyle bakıyorum zaten. Olursada surpriz olur😂
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de doktor lekelenme v.s olursa endişe etme normal demişti. Daha test gününe var. Sabırla geçirmeni diliyorum. Çok evham yapma kendine. Her konuda
Amin cümlemiz için❤️
Ben de eşimde elimizden geleni yaptık.
Sigara dahi içmedim ki benim için çoook büyük bir olay.
Aldığım ilaçları, iğneleri, psikolojiyi saymıyorum bile. O yüzden içim rahat hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse zaten olmasın☺️🙏🏼

Bugün transferin 10. Günü
Ben kan testi verdim
8. Gün 97
10. Gün 111 çıktı tutmadı dıye endişeliyim
Aslında pozitif gözüküyor ama artış az.
Sonradan hızlı artanlarda olabiliyor.
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Bence doktorunuzla görüşün. En sağlıklısı bu olacaktır☺️

Aslında pozitif gözüküyor ama artış az.
Sonradan hızlı artanlarda olabiliyor.
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Bence doktorunuzla görüşün. En sağlıklısı bu olacaktır☺️
3. Gün embrıyosu benım kı . Bugün doktorla görüştüm hemen. kızdı daha çok erken dedi Gününde önce test yapıp endıselenıyosın bekle 12. Günü dedi

Back