- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
- 103
Yaaaaa tebrik ederimmmmm pozitifff!!!Kızlaaarrr sonucum belli oldu değerim 33 sizce sonuç nasıl? 3. Gün embriyosu ve 8. Günüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa tebrik ederimmmmm pozitifff!!!Kızlaaarrr sonucum belli oldu değerim 33 sizce sonuç nasıl? 3. Gün embriyosu ve 8. Günüm.
Ben progestan iğneden kaynaklı bacak krampları yaşadım çok ağrıyorlardı sonra ateşim çıktı o gün çok kötüydü ama bi daha olmadı bu .. kasık ağrısı yaşaman normal adet tarihim geçtikten bikaç gün sonra kesildi benim kasık ağrılarım hatta ağrı oldukça mutlu olurdum lütfen rahat olun hiç kasmayın kendinizi bu sürecin keyfini çıkarın size tutunmaya çalışan bi bebeğiniz var elinizi koyun konuşun dua edin bol bolKizlar bugun transferde 2.gunum ogleden beri kasiklarim agriyor gecmedi sanki bacaklarimada vuracak gibi oluyor arada size boyl bir durum olmusmuydu umarim.hersey yolundadir
Yaaa hadi hayırlı olsun canım bence de pozitif 2 gün sonra mutlaka yine verKızlaaarrr sonucum belli oldu değerim 33 sizce sonuç nasıl? 3. Gün embriyosu ve 8. Günüm.
İnancım sen bence acilde bir kan ver. Acaba fitil atarken tırnagın filanmı girişte zedeledin. Eğer yoksa insallah yerlesme kanamasıdır. Benim doktorumda transfer sonrası lekelenme v.s gibi olursa korkma demişti sende korkma stres yapma kendineBilemiyorum
Doktorumda ameliyatta falan sanırım normalde tık diye döner. Dönmeyeceği tuttu.
Şimdi yine gittim baktım kanama yok silince çooooook açıık belli belirsiz şeffaf pembemsi , pembe bile değil. Normal gebelik olsa geç döllenme vs olurda. Tüp bebekte geç yerleşme diye bir şey olduğunu bilmiyordum
Canım seni çok iyi anlıyorum.bana da aşılama yapılacaktı covid oldum işlem kalmıştı.bugün de yumurta toplama oldu artık bu tarz işlemler öncesi covid kabusum olduay valla heyecanlıyım ama ayrıca da stres var ama bu değişik bir stres yani ben geçen sefer covid olunca yarım kaldı toplama olmadı o korkutuyor beni düşünmemeye çalışıyorum işte. olduğu kadarıyla.
Benimde covit yüzünden gittiğim üniversitesi kabul etmiyor 11 bin TL ye başka bir yerde yaptırılan şimdi yarın opu günümü söyleyecekCanım seni çok iyi anlıyorum.bana da aşılama yapılacaktı covid oldum işlem kalmıştı.bugün de yumurta toplama oldu artık bu tarz işlemler öncesi covid kabusum oldu
Hiç tırnağım yok ki kuzum benim kısacık.İnancım sen bence acilde bir kan ver. Acaba fitil atarken tırnagın filanmı girişte zedeledin. Eğer yoksa insallah yerlesme kanamasıdır. Benim doktorumda transfer sonrası lekelenme v.s gibi olursa korkma demişti sende korkma stres yapma kendine
Opu öncesi benimde 2071 çıkmıştı.Kızlar bişey sorucam bugün E2 mi ölçtü doktor 1063 çıktı neden bu kadar yüksek korkmalı mıyım
Ya bende de fitil beyaz akıntı yapıyordu ya bu kezfitilin beyaz rengi ile kahverengimsi renkte akıntı olmuş bu ne demek kıPembe kahve akıntım gelmiş.
Regli mi oluyorum?
Hadi inşallah moralini bozma günü gelince güzel haberlerinle bizleri de sevindir inşallahHiç tırnağım yok ki kuzum benim kısacık.
Doktorumla gorustum.
Regli mi oluyorum, tutmadı mı yani? Dedim Bu onu göstermiyor.Hormon ilaçları kullanıyorsunuz onun kandaki dalgalanmaları olabilir dedi.
İstirahat edelim dedi.
Sabah test yaptıgımı söylemedim
Test yapsam çıkar mı? Dedim.
Erken yanılabiliriz yapmayalım dedi.
Son durum bu.
Siz kaçıncı günündesiniz transferin?Ya bende de fitil beyaz akıntı yapıyordu ya bu kezfitilin beyaz rengi ile kahverengimsi renkte akıntı olmuş bu ne demek kı
evet ya gerçekten olmaması imkansız yani..ay ebnimde yumurta toplama olsa rahatlayacağım. cumartesi belli olacak test vericem yine ona göre bakalım hayırlısı.Canım seni çok iyi anlıyorum.bana da aşılama yapılacaktı covid oldum işlem kalmıştı.bugün de yumurta toplama oldu artık bu tarz işlemler öncesi covid kabusum oldu
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de doktor lekelenme v.s olursa endişe etme normal demişti. Daha test gününe var. Sabırla geçirmeni diliyorum. Çok evham yapma kendine. Her konudaHiç tırnağım yok ki kuzum benim kısacık.
Doktorumla gorustum.
Regli mi oluyorum, tutmadı mı yani? Dedim Bu onu göstermiyor.Hormon ilaçları kullanıyorsunuz onun kandaki dalgalanmaları olabilir dedi.
İstirahat edelim dedi.
Sabah test yaptıgımı söylemedim
Test yapsam çıkar mı? Dedim.
Erken yanılabiliriz yapmayalım dedi.
Son durum bu.
Ben 2790 ları görmüştüm endişelenmeyin herşey doktorunuzun kontrolü altındaKızlar bişey sorucam bugün E2 mi ölçtü doktor 1063 çıktı neden bu kadar yüksek korkmalı mıyım
Yok ben sabah negatif acısını yaşadım ya artık olmadı gozuyle bakıyorum zaten. Olursada surpriz olurHadi inşallah moralini bozma günü gelince güzel haberlerinle bizleri de sevindir inşallah
Amin cümlemiz içinAnladım canım hayırlısı olsun inşallah. Benim de doktor lekelenme v.s olursa endişe etme normal demişti. Daha test gününe var. Sabırla geçirmeni diliyorum. Çok evham yapma kendine. Her konuda
Bugün transferin 10. GünüSiz kaçıncı günündesiniz transferin?
Aslında pozitif gözüküyor ama artış az.Bugün transferin 10. Günü
Ben kan testi verdim
8. Gün 97
10. Gün 111 çıktı tutmadı dıye endişeliyim
3. Gün embrıyosu benım kı . Bugün doktorla görüştüm hemen. kızdı daha çok erken dedi Gününde önce test yapıp endıselenıyosın bekle 12. Günü dediAslında pozitif gözüküyor ama artış az.
Sonradan hızlı artanlarda olabiliyor.
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Bence doktorunuzla görüşün. En sağlıklısı bu olacaktır
Sen de kan ver bence idrar testine bağlı kalma senin de pozitiftir inşallah canımYaaaaa tebrik ederimmmmm pozitifff!!!